Sutra i ja idem na pregled, u pol 9 jedva cekam vidjeti svoje bebice.. mucnine su i dalje tu.. najjace su navecer😕
Filip&Andrej
27.03.2020
Amy2019, ja sam ostala trudna dok je curica imala 13 mjeseci. Prije toga sam imala spontani, pricekali jedan ciklus i eto me opet. Za sad je sve ok.
Mucnine se svakim danom smanjivaju, ali ne smije mi zeludac ostat prazan inace krenu i onda kroz cijeli dan, zato sam se vec i udebljala skoro 3 kile.
Pozz cure . Neki dan sam pisala prvi post ali ga sad nigdje ne nalazim 🤔
Evo i mi saznali za nas + napokon ☺️ nakon godinu i pol cekanja na njega.
Imamo sina od 5 godina .
U utorak imam prvi pregled pa cemo viditi sta dr govori ❤️
Betty dobro dosla draga na ovu temu, mislim da sam ti vec cestitala na plusu i beti na potpomognutuj, ali se vise nesjecam😂, jedva cekam da se ostale cure pridruze ( predlozi im da se pridruze) , ima vas dosta na temi sa odlicnim betama. Mi koje smo bile u stimulaciji, punkciji, transferu smo prosle kroz razne grceve, probadanja raznorazna, neke i krvarenja i smedjarenja, ima svega 🤷🏻♀️. Beta ti je potvrdila da mrvicca napreduje, opusti se, miruj ako imas bolove, i ne misli na nista lose 🤗😘
Vaki a joj jos i logoped 🥴
Evo 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 curama sutra za preglede, ja idem opet vaditi krv za Ks i Tsh
Hvala cure,a ovo nisu bili menstrualni grcevi,ni nista slično,ne znam sta je to bilo,ne znaju ni oni..sretno svima sutra na pregledima,i ja idem,ali vjerovatno Ce mi tek dati termin za prvi pregled
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
MaSen, kada sam procitala tvoj Nick skocila sam od dragosti, pa ti bolan sa jesenskih bebi /mami 2018, pa i ja sam u toj grupi bila, rodila u oktobru 😂 pa gdje si mi, kao ti je bebica? 😁 Vidi nas bolan sto smo pozurile, da nas jesenske mame vide rekle bi, vidi ih budala, poletile 😂 ej bas mi je drago da si tu. Zelim ti skolsku trudnocu, vidim ti si 10 sedmica trudna, ja neki dan radila prvi test u 22 danu ciklusa i pozitivno, kako nemam pojam, drugi ciklus i eto primilo, a prvom bebom 13 mjeseci :D Tako da sam sad faktički ni cetvrtak sedmica. Al tu smo :D de mi samo reci razliku za sad od ranije trudnoce i ove sad :)
Hvala cure,a ovo nisu bili menstrualni grcevi,ni nista slično,ne znam sta je to bilo,ne znaju ni oni..sretno svima sutra na pregledima,i ja idem,ali vjerovatno Ce mi tek dati termin za prvi pregled
E da htjela napisati, pa zaboravila, ugl meni ti je od dana inplantacije iskocila kvrga na dnu stomaka na lijevoj strani uz pubicnu kost, ja sam bila ubjedjena da nesto nevalja da imam losu reakciju na stimulaciju itd.. Panika teska, pisala sam o tome na potpomognutoj ako si pratila u to vrijeme. Ugl, to je bila reakcija mog organizma na inplantaciju mrvice, tako je mozda sad i kod tebe to reakcija neka, ako nista ne vide na uzv.
MaSen, oprosti previse ovaj autocorrect zeza. Htjela sam reci faktički sam skoro pa cetvrta sedmica 😁
Sta najvise volite jesti sad u ovom periodu?Da vam bas prija i odgovara😊Iskreno ja bih sve jela nezdravo haha najvise mi se upravo jede pomfrit al ga nemam😔moram sacekat do sutraaaaaa haha
I gledste li previse na to sta jedete?Ja bas i ne ahha
Jedem sve. Od kuhanog i pecenog najviše mljeveno meso u svim.kombinacijama, A to inače izbjegavam 😳 kugle, jogurt, voće, sve salate, POMFRIT OBAVEZNO 😁, možda ponekad juhu. Ukratko, katastrofa od prehrane 😭😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji