Jesam samo ja stalno gladna? Ko malo 🐷 sam… samo trazim i smisljam sta bi mogla jesti…
I ja 🐖 jedino dobro je što mi je od slatkog muka pa barem ne tamanim kolače i čokoladu 😂
https://ibb.co/9pPrHQN jutro cure. evo jedan lijepi test od jutros sa jutarnjim urinom. Svaki dan je sve Jaca crtica, danas se bas lijepo vidi. Na kalendaru pise da ima jos 6 dana do ocekivane vjestice, a test u rukama vec imam, cudo po drugi put. Polako vam se pridružujem. Nadam se da ce se trudnoca odrezati. Imam bebu od 12 mjeseci, zanima me ima li jos koja da se tako rano odlucila opet za bebu. Ako da, neka se javi :D nadam se da nisam jedina 😇
https://ibb.co/9pPrHQN jutro cure. evo jedan lijepi test od jutros sa jutarnjim urinom. Svaki dan je sve Jaca crtica, danas se bas lijepo vidi. Na kalendaru pise da ima jos 6 dana do ocekivane vjestice, a test u rukama vec imam, cudo po drugi put. Polako vam se pridružujem. Nadam se da ce se trudnoca odrezati. Imam bebu od 12 mjeseci, zanima me ima li jos koja da se tako rano odlucila opet za bebu. Ako da, neka se javi :D nadam se da nisam jedina 😇
I ja mislim da je to to! Čestitam 🤗
Jesam samo ja stalno gladna? Ko malo 🐷 sam… samo trazim i smisljam sta bi mogla jesti…
I ja 🐖 jedino dobro je što mi je od slatkog muka pa barem ne tamanim kolače i čokoladu 😂
Bome ja tamnim i slatko 😅 al prvo moram pojesti nesto slano. nekako su mi najdrazi gumeni bomboni.
Prije trudnoce sam za dorucak znala jest zobene sa vocem, a sad me samo trazi nesto krusno.
Amy cestitam!😃
Bome ja tamnim i slatko 😅 al prvo moram pojesti nesto slano. nekako su mi najdrazi gumeni bomboni.
Prije trudnoce sam za dorucak znala jest zobene sa vocem, a sad me samo trazi nesto krusno.
Amy cestitam!😃
Da, i ja jedem puno kruha, nekako mi najviše odgovara.
Čak mi je običan crunchy musli presladak pa mi bude mučno. Samo običan cornflakes mi paše. S obzirom da inače jedem puno slatkog, nije ovo loše 😂
Znam da sam u krivoj grupi al evo jedno pitanjee, nova sam ovdje😁 Ugl ja i decko smo imali odnos bez zastite 5 i 6og ovog, i 5og mi je bio dan ovulacije i sljedeci dan je bio plodni po kalendaru, mengu trebam dobiti sada 18og, ciklusi su mi 28-30 dana. Posto se bas i ne razumijem puno, moze mi neko reci kolike su sanse za trudnocu i dali je jos prerano za razmisljat o tomee? 😊😊Tnx I da, imam sve simptome za dobit mengu, bolne grudi i teske, bol u jajnicima i donjem dijelu ledja itd.
Hvala svima na dobrodošlici i nadam se da ćemo ostati na ovoj temi do kraja..
Ajme kako je ovo čudan osjećaj u početku. Kada su vas naručivali na prvi pregled? Kada bude 6-7 tjedana, je li tako?
Annya, ja sam imala sve simptome kao da ću dobiti, a imam i dalje
Ne preostaje ti ništa nego pričekati još idući tjedan pa napraviti test.
Ako ste pokrili te dane, šanse su tu. SRETNO i javi.
Ajme kako je ovo čudan osjećaj u početku. Kada su vas naručivali na prvi pregled? Kada bude 6-7 tjedana, je li tako?
Daa jesmo hehhe, i bas sam jutros osjetila neki cudan miris odredjene hrane, sad mozda ja to samo umisljam jer to bi mi bio prvi put da ostajem trudna pa je mozda to vise malo na psihickoj bazi🤷♀️ Ostale simptome nikakve nemam osim onih pred menstraciju😊
Mene su isto boljela leđa, jače nego inače pa sam pomislila da su bubrezi. I pms simptomi x100 😂
Ja sam bila narucena prvi put s tocno 8 tjedana. Čekala sam od 4+2.
Na prvi put bila sa 6+4, pa sa 9+4, iduci put idem 5.11 tada cu biti 13+5, mislim da cu iza toga ici na mini anomaly ako se ne odlucim za nifty
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji