Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    14. Listopad 2019. 08:20

Sretno na pregledima i bez nervoze :) 

Lina674
    14. Listopad 2019. 08:32

Jutroo, kako ste curke? U kojem tjednu ste saznale spol preko UZV? Sretno na pregledima danas ❤️❤️❤️

Smiley
    14. Listopad 2019. 08:54

Sretno cure na pregledima i nove dobrodošle🤗

• Zinnia
    14. Listopad 2019. 09:01

Čestitke novim trudnicama :)
    Meni je za spol rekla prošli ponedjeljak, iako još nije 100% sigurna, znači 18. tjedan!

Cure, trebam savjet. Na poslu nas šalju na sistematski u koji je uključen i ginekološki pregled, papa test i vaginalni uzv... Još se ne zna kad će to, tek se prikupljaju podaci, tako da bih ja već mogla biti u tko zna kojem tjednu. A nisam dobila nikakve info da li to mogu obaviti nakon trudnoće, baš su nekako škrti s informacijama Mislila sam jednostavno uzeti sve nalaze koje imam i priložiti ih tamo, ne bih baš da me nepotrebno čačkaju. Jel imala neka sličnu situaciju? Uz to još (ponovno) kompletna krvna slika, urin i EKG, al ajd, to nije problem odraditi 

14. Listopad 2019. 09:33

Evo mene s pregleda, po uzv 8+6, veliki 21mm, termin 19.05. <3 
    Dobila uputnicu za pretrage. Što najbolje ne jesti prije vadenja krvi? Ja zivim samo na pekari jer mi samo od toga nije zlo 

• mamasita05
    14. Listopad 2019. 10:11

Lina674

Jutroo, kako ste curke? U kojem tjednu ste saznale spol preko UZV? Sretno na pregledima danas ❤️❤️❤️

Jutro cure,
    Ja sam saznala s 15+4, s 11 tj mi je rekla da ne vidi, a na sljedecem pregledu je rekla bez da sam upitala. Ista dr je mojoj frendici rekla s 11 tjedana, ali valjda joj je beba bila okrenuta tako da moze vidjeti. Nema pravila.
    Sretno na pregledu svim curama! 🤗
    Znamo svi koji je strah iscekivati taj dan dok dr.ne kaze da je sve u redu 😳😳

• Elenicaa20
    14. Listopad 2019. 10:12

Sretno na pregledimaaa😊Javite se kad dodete
    Moj je tek 7.11 uh valja se nacekat
    Ja sam danas 12+4 i imam neko ziganje pri dnu desne str kao kod jajnika
    Da ki je to oke?Bukvalno na momente dode to ziganje
    Ja kontam da je zvog toga sto se sve to mijenja unutra hah a i bebica raste
    Pa utjesite meeeee

Boa35
    14. Listopad 2019. 10:18

malina08

Evo mene s pregleda, po uzv 8+6, veliki 21mm, termin 19.05. &lt;3
    Dobila uputnicu za pretrage. Što najbolje ne jesti prije vadenja krvi? Ja zivim samo na pekari jer mi samo od toga nije zlo

Jedi normalno kao i inače, samo nemoj iza 18h navečer ništa..
    Čestitke svima na dobrim pregledima

ančica
    14. Listopad 2019. 10:23

Reni pitala doktoricu za ananas, kaze ona to je voce smije se naravno ali ne pretjerivat, da pojedes u danu kilu ananasa...

Filip&Andrej
    27.03.2020

Jahanara
    14. Listopad 2019. 10:28

Jel jedete svjeze zelje? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.