Jutroo, kako ste curke? U kojem tjednu ste saznale spol preko UZV? Sretno na pregledima danas ❤️❤️❤️
Čestitke novim trudnicama :)
Meni je za spol rekla prošli ponedjeljak, iako još nije 100% sigurna, znači 18. tjedan!
Cure, trebam savjet. Na poslu nas šalju na sistematski u koji je uključen i ginekološki pregled, papa test i vaginalni uzv... Još se ne zna kad će to, tek se prikupljaju podaci, tako da bih ja već mogla biti u tko zna kojem tjednu. A nisam dobila nikakve info da li to mogu obaviti nakon trudnoće, baš su nekako škrti s informacijama Mislila sam jednostavno uzeti sve nalaze koje imam i priložiti ih tamo, ne bih baš da me nepotrebno čačkaju. Jel imala neka sličnu situaciju? Uz to još (ponovno) kompletna krvna slika, urin i EKG, al ajd, to nije problem odraditi
Evo mene s pregleda, po uzv 8+6, veliki 21mm, termin 19.05. <3
Dobila uputnicu za pretrage. Što najbolje ne jesti prije vadenja krvi? Ja zivim samo na pekari jer mi samo od toga nije zlo
Jutroo, kako ste curke? U kojem tjednu ste saznale spol preko UZV? Sretno na pregledima danas ❤️❤️❤️
Jutro cure,
Ja sam saznala s 15+4, s 11 tj mi je rekla da ne vidi, a na sljedecem pregledu je rekla bez da sam upitala. Ista dr je mojoj frendici rekla s 11 tjedana, ali valjda joj je beba bila okrenuta tako da moze vidjeti. Nema pravila.
Sretno na pregledu svim curama! 🤗
Znamo svi koji je strah iscekivati taj dan dok dr.ne kaze da je sve u redu 😳😳
Sretno na pregledimaaa😊Javite se kad dodete
Moj je tek 7.11 uh valja se nacekat
Ja sam danas 12+4 i imam neko ziganje pri dnu desne str kao kod jajnika
Da ki je to oke?Bukvalno na momente dode to ziganje
Ja kontam da je zvog toga sto se sve to mijenja unutra hah a i bebica raste
Pa utjesite meeeee
Evo mene s pregleda, po uzv 8+6, veliki 21mm, termin 19.05. <3
Dobila uputnicu za pretrage. Što najbolje ne jesti prije vadenja krvi? Ja zivim samo na pekari jer mi samo od toga nije zlo
Jedi normalno kao i inače, samo nemoj iza 18h navečer ništa..
Čestitke svima na dobrim pregledima
Reni pitala doktoricu za ananas, kaze ona to je voce smije se naravno ali ne pretjerivat, da pojedes u danu kilu ananasa...
Filip&Andrej
27.03.2020
Sortiraj odgovore
Najstariji