Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    11. Listopad 2019. 00:57

Amy2019

Cure oprostite pogresna tema, htjela sam to pisati na drugoj temi haha. Al uskoro se nadam da vam se pridružujem :D oprostite, bas me sramota, kao grom iz vedra neba ja i testovima 😂

Nema veze :* Drzim ti fige!

Chappie
    11. Listopad 2019. 07:29

Carisma - cestitam! Ja se nekako nisam bojala prvog pregleda.. jedva sam cekala. 

🧔39
    👧31

skoljka
    11. Listopad 2019. 08:30

Jutro curke! 
    Ribi nije mi se jucer vise ponavljalo, al me dole skroz nesto ziguckalo, izgleda da sam se ipak prehladila, par dana sam se vani smrzla pod vecer, sigurno sad posljedica, probat cu cajevima to rijesiti, ako je do tog. 
    Cariama cestitam, urednu trudnocu zelim. Dobro dosla nam 🤗
    Amy2019 da bas je rano, ali vidi se lijepa sjena na testicu, nemoj ponavljati odmah dan za danom, preskaci po dan pa da bolje vidis razliku. Ugl, dobro nam dosla, vidi se da ce to biti lijep + 🤗
    Chapie kad si ti u potpis stavila STIZE JUDITA, pa ja to tek sad vidim, znaci imate ime. Slatko 😍
    Mm se izrazio da mu nije lose Mark/Marc, ali nije jos nista konkretno. 

sirenita
    11. Listopad 2019. 08:45

Reni

Ima li tko kakve bolove u 13.tjednu? Ja vec par tjedana osjećam donji dio trbuha nekako, nije neka bol samo kao neki pritisak, u donjem dijelu,al samo dok hodam ili duze stojim. Jel nekom nesto slično?

Mene, već nekih tri dana. Vjerojatno se nešto rasteže 🙈

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

skoljka
    11. Listopad 2019. 09:26

sirenita

Reni

Ima li tko kakve bolove u 13.tjednu? Ja vec par tjedana osjećam donji dio trbuha nekako, nije neka bol samo kao neki pritisak, u donjem dijelu,al samo dok hodam ili duze stojim. Jel nekom nesto slično?

Mene, već nekih tri dana. Vjerojatno se nešto rasteže 🙈

Ja sam imala te neke cudne bolove tad, a u 14tt jako izrazene kao da me presjeca preko stomaka, onda minje dr rekla da je to normalno jer tad maternica naglo raste i naglo se izdize i da to moze potrajati do 17tt,ali ne boli maternica nego okolo, ligamenti, misici koje poguruje. Tako da bez panike ako nisu neizdrzivi bolovi to samo bebac raste 😍

Lilypie
    11. Listopad 2019. 09:49

Imam dobre i loše vijesti! Dobra vijest je da me je endokrinologica skinula s terapije za štitnjaču jeeej 👏 a losa je da mi se opet sinoć pojavilo mrvicu smedje na dnevnom ulošku 😕
    Danas opet strogo mirujem.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lemon
    11. Listopad 2019. 09:55

Lilypie

Imam dobre i loše vijesti! Dobra vijest je da me je endokrinologica skinula s terapije za štitnjaču jeeej 👏 a losa je da mi se opet sinoć pojavilo mrvicu smedje na dnevnom ulošku 😕

Čuvaj se, držim 🤞da ostane na tom smeđem, to su možda još ostaci onog zadnjeg krvarenja 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

11. Listopad 2019. 10:54

Lilypie

Bice to dobrooo... 🤗 Samo miruj... Ja sam od straha 2 nedelje lezala u krevetu. Ali zasta ssmo wc i to je to. Iako mi doktor nije nista rekao, meni se to nekako podrazumevalo. I zabranio mi je odnose do 13nedelje, i tad kao cemo videti da li su i dalje zabranjeni ili da nastavimo "normalno sve"... 

Leonie90
    11. Listopad 2019. 11:05

Pozdrav svim dragim djevojkama, ženama na ovim temama.
    Evo, ja sam mjesecima čitala temu Želim dijete, ali nikada se nisam htjela registrirati jer sam smatrala da ću još više ući u razmišljanja o svemu i da će me to samo više opteretiti ako se uključim u svakodnevna dopisivanja.. Svaki novi + me motivirao, i znala sam da će jednom doći i moj na red.. I tako nakon godinu dana sam i ja ugledala svoj +  i odlučila se registrirati pa kako Bog da..
    Još su mi sreća i strah pomiješani, i idući tjedan namjeravam zvati ginekologa.
    Želim svima školske trudnoće i što manje bolnih tema.. 

ena0206
    11. Listopad 2019. 11:09

Leonie90

Pozdrav svim dragim djevojkama, ženama na ovim temama.
    Evo, ja sam mjesecima čitala temu Želim dijete, ali nikada se nisam htjela registrirati jer sam smatrala da ću još više ući u razmišljanja o svemu i da će me to samo više opteretiti ako se uključim u svakodnevna dopisivanja.. Svaki novi + me motivirao, i znala sam da će jednom doći i moj na red.. I tako nakon godinu dana sam i ja ugledala svoj +i odlučila se registrirati pa kako Bog da..
    Još su mi sreća i strah pomiješani, i idući tjedan namjeravam zvati ginekologa.
    Želim svima školske trudnoće i što manje bolnih tema..

Ista situacija i kod mene. Nakon godinu dana plusic. Prvu kontrolu imam iduci tjedan. Zelim ti urednu trudnocu. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.