Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ančica
    10. Listopad 2019. 20:58

TatjanaB

Ancica-https://www.facebook.com/groups/387363168568433/ a sad?

uspijela😊😊

Filip&Andrej
    27.03.2020

skoljka
    10. Listopad 2019. 21:04

Elenicaa20

skoljka ma ne koristim nista to sam jucer od sestrinog malog jednom samo naspricala
    A de mi reci jel moze prehlada uticat na bebicu?Citala sam da ne moze
    Al jako puno kišem pa se brinem haha
    Nadam se da ce proci kroz 2-3 dana

Ma ne vjerujem da moze utjecati, samo sto vise caja i c vitamina. Meni kod prehlade i jake prehlade uvijek najbolje pomaze ovaj
    https://ibb.co/z4Vk48m

skoljka
    10. Listopad 2019. 21:09

Elenicaa20

Lady33 ja san neki dan pitala ovdje od kad se racuna 4 mj neke pisu tek od ulaska u 14 sed😔i mene to totalno buni
    Zene pomozite hahaha.Kad se racuna pocetak 4 mj?

Evo Lemon je zaljepila sliku, puna tei mjeseca su sa punih 13tt, od ulaska u 14tt se racuna da se ulazi u 4 mjesec

• Elenicaa20
    10. Listopad 2019. 21:15

skoljka nadam se da ce se do 15 tjedna bar malo trbuh primjetit da je trudnickiii🤗

skoljka
    10. Listopad 2019. 21:23

Elenicaa20

skoljka nadam se da ce se do 15 tjedna bar malo trbuh primjetit da je trudnickiii🤗

A meni je, nadam se da hoce, al to ovisi i od konsteukcije, ako nisi punacka i nemas sala oko trbuha, onda hoce

10. Listopad 2019. 21:24

ančica

TatjanaB

Ancica-https://www.facebook.com/groups/387363168568433/ a sad?

uspijela😊😊

Super 😁😁😁

• carizma
    10. Listopad 2019. 21:46

evo, napokon smo i mi uspjeli.
    danas je 4+2 znači jos nisam ni pregled obavila niti nista. htjela sam vas pitati kako ste se nosile sa strahom do prvog pregleda?
    prije 3 dana je testic bio pozitivan, pa se nadam da cu tipkati do 16.06. s vama kad kaze "Moj kalendar" da je termin..

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁

Amy2019
    11. Listopad 2019. 00:26

https://ibb.co/yFhr8kW pozdrav cure. Ja sam sa foruma tko zeli i radi na bebi, pa da se javim i ovdje posto vidim da je Valentina radila test 6 dana prije menzisa, i pozitivan je. Evo da kazem da je kod mene ludje. Na kalendaru pise za 8 dana da se ocekujem menstruacija(nikad mi nije u bocu 3 dana gore dole, vecinom gore. Ali test je ocito pozitivan. Otprilike je danas 7 dan poslije ovulacije. Eto slika procijenite same. Sutra kad odradim novi, ako zelite, stavim sliku :) cestitke na plusekima 😁

ribi1234
    11. Listopad 2019. 00:47

skoljka

Evo javila se dr, veli ako mi se to desi samo jednom da se ne brinem da to moze biti i mokraca kako sam se naglo digla, a ako mi se pocne ponavljati tokom dana ili par dana zaredom da dodjem. Pa sad da pratim sto se desava🤷🏻‍♀️ jooooj nadam se da je samo mokraca, bas sam se splasila. Evo lezim i bebac mi se javlja ✊🏻, pa sam mirnija😊

Sad tek stizem upratiti sto ste sve pisale. Meni ti se to dogodilo prije par tjedana i ulovila me strasna panika. Naravno, bez razloga. ALI ako zelis biti mirnija, postoje ulosci koji ti mogu detnktirati plodnu vodu. 5 komada je oko 300kn. Puno ali za dusevni mir kojeg dobijes i nije...

Amy2019
    11. Listopad 2019. 00:48

Cure oprostite pogresna tema, htjela sam to pisati na drugoj temi haha. Al uskoro se nadam da vam se pridružujem :D oprostite, bas me sramota, kao grom iz vedra neba ja i testovima 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.