Malina08, ja sam imala nesto kratko mucnine do 8tj, vecinom navecer, naglo je prestalo, sad mi nije muka samo ne mogu pola stvari jest jer imam blokadu u glavi i ne mogu se zamislit da ih jedem😂😂😂
Na pregledu sve ok, nisu svi isti tako da se ne sekiras.
Hvalaaa ti fever, rijeci ti se pozlatile :)
Malina, ja sam isto tako prošla. Mučnine 24/7 3 tjedna i izgubila par kg. I odjednom je prestalo. Tu i tamo mi je muka, hrana mi se i gadi, ali neusporedivo. Isto sam se uplasila ali su me ovdje cure smirile. S tim da još nisam bila kod dr otkad se to dogodilo i dalje strahujem.. ali čim me uhvati mucnina znam da je sve u redu- obično predvečer
Ja sam naručila par trudnickih tajica s asosa i baš sam zadovoljna
Mah malo sam tuzna jer nisu dvije bebe ali svakako sam presretna da je barem sa ovom jednom sve ureu. Nisam uopce znala da je bliznacka trudnoca i bas me to sokiralo. Rekli su mi da moram mirovati i dali mi Duphaston neki da pijem mjesec dana .
Cuvaj se i miruj. Bitno da je s drugom bebicom sve ok. Vjerujem da ti je tesko, prosla sam to u prvoj trudnoci. Tada mi je jedna doktorica rekla da dosta trudnoca zapocne kao blizanacka ali se da do prvog pregleda plod apsorbira. Sazna se u slucaju smedjarenja ili krvarenja prije prvog pregleda.
Ancica kupi si odmah trudnicke hlace, sad ce ti uskoro stomak poceti rasti. Ja isto imam iz h&m dvoje hlace i iz Lidla 2 tajice, nadam se da bude dovoljno, nezelim se pretrpat trudnickom robom, sta cu poslije sa njom, gornji dijelovi mi vecina moze od prije ali imam i par komada teudnickih. Super za potpis👍 Ja sam jucer dobila od Jgl paketic, mozda dodju i ostali 🤷🏻♀️
jesi i ti dobila aqua maris od jgl?
Ja sam od novalca dobila samo za mjerit visinu za djecu
a od hippa testercice, vlazne maramice, dva caja za dojilje, kupke, ulja…
Da dobila sam aqua maris za bebe, i dobar je datum 😂 i kremu za njegu bradavica za dojilje, od ostalih nisam jos nista dobila.
Nisam znala to za Bubamaru, budem i ja trazila kad budem u prolazu
Ancica kupi si odmah trudnicke hlace, sad ce ti uskoro stomak poceti rasti. Ja isto imam iz h&m dvoje hlace i iz Lidla 2 tajice, nadam se da bude dovoljno, nezelim se pretrpat trudnickom robom, sta cu poslije sa njom, gornji dijelovi mi vecina moze od prije ali imam i par komada teudnickih. Super za potpis👍 Ja sam jucer dobila od Jgl paketic, mozda dodju i ostali 🤷🏻♀️
jesi i ti dobila aqua maris od jgl?
Ja sam od novalca dobila samo za mjerit visinu za djecu
a od hippa testercice, vlazne maramice, dva caja za dojilje, kupke, ulja…
Da dobila sam aqua maris za bebe, i dobar je datum 😂 i kremu za njegu bradavica za dojilje, od ostalih nisam jos nista dobila.
Nisam znala to za Bubamaru, budem i ja trazila kad budem u prolazu
ja nisam dobila kremu😭😭
Filip&Andrej
27.03.2020
Cure dali vas nekad boli u području rebara /bubrega mene danas cijeli dan probada odma mi je i teze disat 🙄
skoljka ma ne koristim nista to sam jucer od sestrinog malog jednom samo naspricala
A de mi reci jel moze prehlada uticat na bebicu?Citala sam da ne moze
Al jako puno kišem pa se brinem haha
Nadam se da ce proci kroz 2-3 dana
Cure smije li se jesti ananas? Ja kupila kompot s komadicima ananasa, bas mi odgovara, i jedem i citam na nekom forumu da se ne smije u trudnoci? 🤨
Luce55 koji si tjedan?Ja sam usla danas u 12
I sinoc sam imala neka kao žiganja takode s desne str kod bubrega i bas je bilo ucestalo
Danas vec nista
Pa kontam da je to sve normalno hah
Sortiraj odgovore
Najstariji