Meni rekla na pregledu da je vidjela pišu😁 Al svašta je ona već prije vidjela tako da ću vjerovati tek kad odem kod privatnika😂
Stigao je probirni test i sve je ok! Idemo lagano dalje😉
Cure, u gužvi sam ,ali da vam se brzinu javim s lijepim vijestima.
Stigao mi nalaz niftya sve je uredno i curica nam stiže 🥰💜 izgleda da se zeznuo doktor onaj put kad je rekao da misli da je dečko 😂 totalno sam se šokirala..mislila sam da će nam samo potvrditi da je dečko, a kad ono curka 🤗🥰
Cestitkeeeee, I ja se nadam curici , a tek cu za mjesec dana znati
Jutro drage moje,evo jos jedne nenaspavane.Mene nesto ukocilo i ledjima,jedva ruku micem.
TatjanaBsretno na pregledu danas.Joj ja sam jos cijela nekako malo preplasena jeli sve uredu jer jos uvijek nemam simptome pa me to malo brine.jutros me nesto probada lijevi jajnik.jeli to Ok?
Mene isto zna povjereno probadati lijevi jajnik, na pregledu sve ok, ako nije jaka bol I ucestala, meni se plod nalazi na lijevoj strain tako da maternica moze pritiskati povremeno jajnik. Ja sam pila caj od maticnjaka nakon sto sam prestala kontracepcijske piti, I nakon dva mjeseca zatrudnila :)
Mene danas cijeli dan probada.svako malo ga osjetim.nadam se da je sve ok.uff vec sam i panici sva😣😣
Hm ako bude jaca bol I ucestalija, mozda je bolje otici na pregled, tek toliko da si psihicki mirnija
Meni rekla na pregledu da je vidjela pišu😁 Al svašta je ona već prije vidjela tako da ću vjerovati tek kad odem kod privatnika😂
Stigao je probirni test i sve je ok! Idemo lagano dalje
Tvoja je barem nesto vidjela Moji mene narucili tek u 21.tjednu
Karla89 ❤️❤️❤️❤️❤️ sjecam se kad si pisala da su vam u obitelji stalno decki, pa to ce biti velika sreca za sviju kad cuju za curicu🥰 cestitam
Ja sam jos u berbi, evo krepavam, nisam umorna, al samo sto se ne ugusim jedva disem🤪
Cure cestitam na dobrim nalazima!
Karla kad stignes bas me zanima kolika ti je vjerojatnosti za down? 1/ koliko? Meni je 1/osam znamenki, a za ostale 10 znamenki
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Meddle, krenula sam sa dijetom pa sam odustala.. ne svida mi se ta dijeta i nista mi nije logicno 😑 proslu trudnocu sam cijelu bila gladna, a nisam smanjila secer u krvi 😠 u 9 mjeseci trudnoce jedino zbog cega sam se nervirala je bilo oko secera i onih teti sa vv. Rodila prirodnim putem u 39 tjednu, bez ijedne tablete i beba 3370g idealna! A plasili su me sa induciranim, sa velikom bebom..
Tsh, pise mi na nalazu od 5 na dalje, a meni je 4.2. Ginicka mi je rekla da je ok. Nisam bila kod nje pa nisam ispitivala. Idem u pon na pregled pa cu vidjeti.
url=https://lilypie.com]
Karla, cestitam!!! Jel se dobro sjecam ti si i htjela curu
url=https://lilypie.com]
Karla89 cestitammm🥰🥰🥰 Bas mi je drago 😁😁😁 Sad uzivaj😁🙏... Clio35, danas sam sa pregleda😁 Sve je super, beba je super, doktor mi je rekao prava skolska trudnoca. 53kg imam, ni grama se nisam ugojila. Da mi bude okvir 12kg na moju visinu i tezinu... Dao mi je Cd sa slicicama🥰 Ja nemam ni jedan jedni simpotom... Ponekad mi budu probadanja od dole, pa zaboli, kad dugo hodam... Svi sve je to ponekad. Od 4-7 nedelje sam imala malo cesce te grcice kao, ali isto sve to sitno. Nije mi muka, idem redovno u WC, jedem vise nego normalno, alu se ne brinem... Nemam glavobolje, lice mi cisto... Ma majke mi bas nistaaa... Ja sam presrecna i ako ovako ostane, mogu biti 5x trudna😂... Ne plasi se nista, eto ima jos nas takvih 😁 Ni grudi me ne bole, malo me pecne oko predela bradavice, ali to jednom u par dana na par sekundi. 😁
Mene danas probada skroz dolje, na ulazu u rodnicu, tj kao da mi sijeva na trenutke. Jel itko to osjetio?
Sortiraj odgovore
Najstariji