Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    27. Rujan 2019. 12:28

Jutros sam navratila do ginicke po nalaz krvi i urina. Secer mi je 5.0. 💪💪💪💪 eto me u slasticarnici zasluzeno ubijam dvije kugle sladoleda 😁 
    tsh ki je 4.2, malo snizen ali nije zabrinjavajuce. Moze li se na to utjecat? 

url=https://lilypie.com]

27. Rujan 2019. 12:32

Mene uhvatio išijas🙄 majkemi ko kakva baba sam. U osam već spremna za spavanje. Ne odgovara mi doduše onak položaj na lijevom boku, najbolje mi na ledjima 

27. Rujan 2019. 12:34

Frau, jesi bila na dijeti za šećer? Ja očekujem da će me sad opet slat na vadenje krvi pa ćemo vidjet. Mjesec dana sam na dijeti. Nadam se da će bit ok

27. Rujan 2019. 12:35

I meni samo napete grudi, ali sad su pocele i mucnine. Na momente neizdrzivo pa onda opet OK i tako od jutra do mraka.
    Ma taj Elenatal i opcenito svi prenatalni vitamini su bas slabi... treba i ovako jesti  zdravo, ali kaaaako kad mi je muka :D

MiniMe01
    27. Rujan 2019. 12:42

Clio35

Jutro drage moje,evo jos jedne nenaspavane.Mene nesto ukocilo i ledjima,jedva ruku micem.
    TatjanaBsretno na pregledu danas.Joj ja sam jos cijela nekako malo preplasena jeli sve uredu jer jos uvijek nemam simptome pa me to malo brine.jutros me nesto probada lijevi jajnik.jeli to Ok?

Mene isto zna povjereno probadati lijevi jajnik, na pregledu sve ok, ako nije jaka bol I ucestala, meni se plod nalazi na lijevoj strain tako da maternica moze pritiskati povremeno jajnik. Ja sam pila caj od maticnjaka nakon sto sam prestala kontracepcijske piti, I nakon dva mjeseca zatrudnila :)

• Luca87
    27. Rujan 2019. 12:54

Frau_Mund6

Jutros sam navratila do ginicke po nalaz krvi i urina. Secer mi je 5.0. 💪💪💪💪 eto me u slasticarnici zasluzeno ubijam dvije kugle sladoleda 😁

Nisam shvatila, TSH ti je 4,2? Nije ti to sniženo, moj je 0.001 pa nisam na nikakvoj th. 

• mamasita05
    27. Rujan 2019. 13:16

Luca87

Frau_Mund6

Nisam shvatila, TSH ti je 4,2? Nije ti to sniženo, moj je 0.001 pa nisam na nikakvoj th.

Tsh od 4.2 je cak malo visok za trudnocu. Ja sam ga smanjila na 1.5, bio mi je 3.6

Ivo& Ivana💙♥️
    27. Rujan 2019. 13:27

MiniMe01

Clio35

Jutro drage moje,evo jos jedne nenaspavane.Mene nesto ukocilo i ledjima,jedva ruku micem.
    TatjanaBsretno na pregledu danas.Joj ja sam jos cijela nekako malo preplasena jeli sve uredu jer jos uvijek nemam simptome pa me to malo brine.jutros me nesto probada lijevi jajnik.jeli to Ok?

Mene isto zna povjereno probadati lijevi jajnik, na pregledu sve ok, ako nije jaka bol I ucestala, meni se plod nalazi na lijevoj strain tako da maternica moze pritiskati povremeno jajnik. Ja sam pila caj od maticnjaka nakon sto sam prestala kontracepcijske piti, I nakon dva mjeseca zatrudnila :)

Mene danas cijeli dan probada.svako malo ga osjetim.nadam se da je sve ok.uff vec sam i panici sva😣😣

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Boa35
    27. Rujan 2019. 13:54

Cure, u gužvi sam ,ali da vam se brzinu javim s lijepim vijestima. 
    Stigao mi nalaz niftya sve je uredno i curica nam stiže 🥰💜 izgleda da se zeznuo doktor onaj put kad je rekao da misli da je dečko 😂 totalno sam se šokirala..mislila sam da će nam samo potvrditi da je dečko, a kad ono curka 🤗🥰 

27. Rujan 2019. 14:55

Super za curicu🤩🤩 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.