Ja sam preumorna
Jos uuvijek radim (rad u kuhinji)
Nikako se na spavat 13+6 💓💓💓
Jutro drage moje, kako ste mi, ja sam nekako lose spavala, ledja me razvaljuju, neznam jel to ima veze sa trudnocom ili sa lezanjem na trosjedu dok se film/serija gleda.
Spremam se odoh u berbu 😅
Pozdrav 😁 I ja sam takoooo lose spavala, imala nocne more, sve me zivo boli... Imam danas pregled popodne, ne znam da li je to psiha, ili tako naisao san... Srecan rad! 😁
Meni cu počele mučnine i evo već 4. dan muka. Ne povraćam ali stoji u grlu. Izbio mi herpes na usnici :( vjerojatno mi je pao imunitet.
Žene moj pregled sa ovog ponedeljka prebacen na sljedeci pon nece biti doktorice😔Jao kad ce to prociiiii.Tad cu biti 11+4
Ii da da li vi kisete puno?😂 ja znam zaredom po 3 puta. Kihnut haha ocigledno mi nesto smeta
Jutro drage moje,evo jos jedne nenaspavane.Mene nesto ukocilo i ledjima,jedva ruku micem.
TatjanaBsretno na pregledu danas.Joj ja sam jos cijela nekako malo preplasena jeli sve uredu jer jos uvijek nemam simptome pa me to malo brine.jutros me nesto probada lijevi jajnik.jeli to Ok?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Meni cu počele mučnine i evo već 4. dan muka. Ne povraćam ali stoji u grlu. Izbio mi herpes na usnici :( vjerojatno mi je pao imunitet.
Vjerojatno ti je do imuniteta.Dali uzimas sto za jacanje imuniteta?ja sam do trudnoce uzimala maticnu mlijec ali su mi i ljekarni rekli da bolje da stanem s njom jer neznaju kako utjece na plod iako je odlicna za zacece.ocito je pomogla 😀
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Vjerojatno ti je do imuniteta.Dali uzimas sto za jacanje imuniteta?ja sam do trudnoce uzimala maticnu mlijec ali su mi i ljekarni rekli da bolje da stanem s njom jer neznaju kako utjece na plod iako je odlicna za zacece.ocito je pomogla 😀
a evo, pocela sam malo voce jesti i povrce, zadnjih tjedan dana samo pekara. i pila sam obicnu folnu, a sad sam ipak uzela elenatal tako da pijem to i Magnezij sa strane i eto, voce :D valjda se bude povuklo
a evo, pocela sam malo voce jesti i povrce, zadnjih tjedan dana samo pekara. i pila sam obicnu folnu, a sad sam ipak uzela elenatal tako da pijem to i Magnezij sa strane i eto, voce :D valjda se bude povuklo
I ja sam uzela elenatal.u ljekarni mi je rekla da je i ona to uzimala i da joj je bio odlican da ima sve potrebno.ja jos nemam mucnine.ti ja smo tu negdje po tjednima.ja sam bila u pon.na pregledu i rekao je da sam u 6 tj.Mene samo grudi bole i to jedan dan malo vise drugi manje.i jutros me lijevi jajnik bolio
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
I ja nisam spavala, nakon prvog dizanja za wc nikako zaspati, pa sanjala da osjetim kvrge po trbuhu vec. Neki dan isto izbio herpes na usnici ali meni to cesto bude.
Skoljka mene ne bole jos leda ali isto imam fotelju sa nastavkom za noge i provedem na njoj dosta vremena gledajući serije, valjda ne smeta položaj za nista.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji