Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniMe01
    26. Rujan 2019. 11:14

I da nemojte zaboraviti dosta se kretati, raditi laganije vjezbe za trudnice, kegelove vjezbe..

26. Rujan 2019. 11:14

Pozz curee :) Danas jedan prabi kisovit dan u Novom Sadu, idealan za tv maraton i jesti nezdravu hranu😂. Ali posto sam u gostima kod brata, vreme je danas da se ide kuci kod mojih, nedostajace mi NS :/... Danas je mesec dana okad sam dosla u Srb, i bicu jos do 20okt dok muz ne dodje po mene, bas mi nedostaje :((( Dosla sam zbog bebe, da mi bude lakse, ipak su moji ovde, ali kao vecnost mi je... Prabila sam danas healthy mix-limun, narandzu i grejp i pijem bez secera, ko prezivi pricace😂 Ja imam pregled u ponedeljak, ipak sam odlucila kod nas u Somboru raditi, kad se vratim, pa sa mamom :)... Ja sam sinoc imala bas neka probadanja, i bol u preponama imam sve cesce nakon neke duze setnje. Cak i peckanja u bradavicama... Bila sam "srecna" da osetim neki simptom trudnoce😂 

26. Rujan 2019. 13:41

Cure, jel se dogadja nekoj da se trbuh onako čudno stegne na par minuta kroz dan, bude onako tvrd i izobličen😅 pomislila sam da su to one braxton hicks lažne kontrakciie, ali tako rano? U prvoj trudnoći sam ih često imala ali ne mogu se sjetit jesu li krenule u drugom trimestru ili kasnije. Ugl idući tjedan na pregled pa moram pitati za to. Inače nemam nikakvih tegoba, žgaravica tu i tamo i promjene raspoloženja 😁 e da i brzo ostanem bez daha, doslovno ne mogu posteljinu promijenit bez sjednem i odmorim 😂 jel imate vi takvih problema? 

26. Rujan 2019. 13:42

Ne na par minuta, na par sekundi se stvrdne.

• Elenicaa20
    26. Rujan 2019. 16:14

Hej zene imal koja od vas da ima malo dijete il bebu pa ga povremeno uzme?Koliko je to stetno?Ja imam od seke malog ima 8kg jednostavno ponekad ga uzmem jel to neki problem?Jer svi govore ono ni slucajno itd pa se pitam sta je sa zenama koje imaju manji bebu il dijete pa su trudne moraju se brinut hah
    Danas sam 10sedmica.U ponedeljak pregled aBd

• Frau_Mund6
    26. Rujan 2019. 19:48

Elenica, ja imam malu od 1,5god i stalno je nanasam. Nemam bas nekog izbora..  dijete je malo i hoce mami!!!! Nije bas fora zato sto sam opet zatrudnila da sabotiram starije dijete... pokusavam to svesti na minimum, ali dijete kad place ili kad je umorno ili kad je tuzno ili..  a to je svaki dan 50x, hoce mami! 
    Mislim da nasa tijela nisu tako slaba, a trudnoca koja ce zbog toga biti prekinuta i nije "dobra" trudnoca. 
    Sjeti se zena koje su nekad radile u polju sa djetetom na ledima, trudne, pored njih je bilo jos 3 jedan drugom do uha, radale bi iz polja i poslije poroda isle u polje 😁 eh, na sta smo spale danas 😂😂😂😂
    Ja izbjegavam farbanje, nekako mi kemija nije bas najmilija u trudnoci. Za rucak nedjeljom popijem casu vina, gemist, nekad zapalim cigaretu, jednu pivu s curama navecer... vjerujem da je kemija za ciscenje, ova koja przi kosu i sl puno gora.  Isto tako popijem najvise dvije kave, turske, al ne jedem gotovo nista instant 😁 pa ni nescaffe!  mislim da je to otrov! Ovo se odnosi i na moj stil zivota inace. 
    Isto tako mislim da je slatko ubojica, ali tu nisam toliki karakter pa ga i pojedem..  
    Sve je individualno i radimo onako kako smo sami uvjereni da je najzdravije 

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    26. Rujan 2019. 19:52

Elenicaa20

Hej zene imal koja od vas da ima malo dijete il bebu pa ga povremeno uzme?Koliko je to stetno?Ja imam od seke malog ima 8kg jednostavno ponekad ga uzmem jel to neki problem?Jer svi govore ono ni slucajno itd pa se pitam sta je sa zenama koje imaju manji bebu il dijete pa su trudne moraju se brinut hah

Ja imam malog od 2 godine..i malu od 4 godine..i kad pozele dignem ih i nosim,mali ima 14,5 kg..pa ga se ima kaj i nosit..

26. Rujan 2019. 22:40

Elenicaa20

Moja zaova je trudna 5 meseci, i doji i nosa svoje dete 24/7 da je moguce... Naprosto ne moze da zapostavi svoje dete jer ceka drugo. Ja bih isto postupila. Ali, treba da se pazi na nagle pokrete, da te dete slucajno ne udari, malo na to pripazis..
    Mada postujem sve one koje se boje, i koje ne zele da rizikuju. Sve je stvar izbora... 😁

Mom
    27. Rujan 2019. 06:37

U biti, vi koje već jeste majke i u takvim situacijama dizete svoju djecu (mislim da bih i ja), djelujete umirujuće i hvala vam na tome. 

skoljka
    27. Rujan 2019. 08:11

Jutro drage moje, kako ste mi, ja sam nekako lose spavala, ledja me razvaljuju, neznam jel to ima veze sa trudnocom ili sa lezanjem na trosjedu dok se film/serija gleda. 
    Spremam se odoh u berbu 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.