Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vragolasta
    26. Rujan 2019. 08:24

ej curee ja se prijavila i nestala...neman vrimena ni pisati malo po forumu..prosla mi je upala mjehura... pila caj od brusnice i na kraju i kupila suhe brusnice pa njih jedem ujutro, nisam jos caj radila al hocu.. ja neman jos niti jedan simptom bas, al otisla sam na pregled u priv. jer nisam mogla docekat da potvrdim da je trudnoca i da je sve ok. Tako da sam sad 5T+6 potvrđeno od gin. Rano je to sve, a meni sve sporo prolazi....Vidim da pričate o bojanju kose, ja se isto nebi pituravala. Meni je moja prirodna bas narasla, od boje ostali samo zz vrhovi koje cu osisati ionako.. pozzdrav <3

Boa35
    26. Rujan 2019. 08:41

Jutro cure, kako ste danas?
    Lemon čestitam na urednom pregledu, sad lijepo opušteno dalje ja još uvijek čekam svoj nifty, danas je 7.dan.. nadam se da će me zvati danas
    Luce55 što se tiče probadanja u trbuhu, ja ih još uvijek imam kod naglog dizanja ili kad se preforsiram.. tako nešto me i podsjeti da sam zapravo trudna, jer više nemam nikakvih simptoma..
    E sad, farbanje u trudnoći.. nisam se farbala u prva 3mj, ali planiram se naručit za sljedeći tjedan.. općenito smatram da više sranja unesemo u tijelo s voćem i povrćem koje je puuno pesticida.. meni je dr na prvom pregledu rekao da izbjegavam voće i povrće kupovno, jer oni to špricaju i koji dan ranije nego beru, pogotovo na tržnicama..u dućanima to još i nekako reguliraju, al opet sve je špricano.. evo kupila jabuke prije mjesec dana u konzumu, one i danas lijepe kao prvi dan ??!! uzmem mamine, za dva dana gnjile ako se ne pojedu.. i da, još mi je dr rekao da izbjegavam kupovnu piletinu.. da te piceke isto šopaju s ko zna čim..da jadni narastu za klanje u roku od mjesec/dva.. dok ih moja mama hrani 6mj..
    Tako da općenito smatram da ako imamo potrebu za farbanjem, možemo, ali jedino ja ne bi u prvom tromjesečju..

• Luca87
    26. Rujan 2019. 08:49

Ja sam se ofarbala. Mislim da je društvo općenito pretjeralo sa zabranama svega i svačega. Ne opterećujem se. Naravno ne izvodim gluposti, ali niti se ne odričem svega. I popijem kavu, i colu kad mi se pije, i drmnem slatko kad mi se jede, čak sam u ova tri mjeseca jednom i dcl crnog vina popila. Mislim da se ne treba pretjerivati u ničem, a opet s druge strane i ne odricati se apsolutno svega. Mislim da se treba opustiti i uživati u trudnoći

Lilypie
    26. Rujan 2019. 08:56

I ja planiram ovaj tjedan na farbanje 😁 Izbjegavala sam ova prva tri mjeseca ali sad ću ići. 
    Sto se tiče bolova, nemam ih osim sto me ujutro probudi neka nelagoda jako nisko i to prodje kroz sat vremena. Mene vise muci to sto se jako brzo uspusem i na najmanji napor. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    26. Rujan 2019. 09:00

Jutro Karla i ostale curke! 
    Mene opet prpa kako mi se priblizava pregled. Valjda kako vise nemam ni mucninu kad sam gladna, ni stomak me vise ne zateze, al me jucer nesto probadalo na jednom mjestu isto kao u 9tt kad sam prokrvarila, pa mi stomak vise nije ono naprijed nego se nekako rasirio pa kao da je sad manji, vise nisam gladna ujutro kad se probudim, neznam hiljadu nekih znakova zbog kojih me sve strah da nesto nije uredu. Jedino sto jos uvijek stucnem svaki put kad pocnem jesti ili kad lezim pa se naglo okrenem ili ustanem.

Lemon
    26. Rujan 2019. 09:24

Cure hvala, Vanush jesam, sad jesam opuštenija kad je mini dobar + Nifty, sad više ne moram sama sebe štopati i mogu početi razmišljati što mi sve treba i o kupovini 
    Mene više ništa ne zateže, jedino kad se dižem po noći znam naglo, pa osjetim neku težinu u trbuhu. Jedem normalno, ali morat ću početi jesti češće jer mi se pola kg čini jako malo što sam dobila a već 13 tt. Jučer mi je nakon dugo vremena bilo muka.
    Karla nadam se da bude danas, eto meni 5.dan stigao, baš sam se iznenadila.
    Školjka bit će sve u redu, znaš da simptomi dođu i odu, ni ja nisam već neko vrijeme ujutro gladna, a trbuh nekad manji nekad veći.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Maja 3
    26. Rujan 2019. 10:30

Zaszo mi nitko nije rekao da moj pregled nije danas,nego sutra? Ja uvjerena da je danas 27...i supruga natjerala da ide samnom na pregled..
    Uglavmom rijesila sam..bebac ima 60 grama,sve je super osim sto je mjerama veci za tjedan dana..al to nosta ne znaci.. sljedeci pregles 25.10.

skoljka
    26. Rujan 2019. 10:44

Maja 3

Zaszo mi nitko nije rekao da moj pregled nije danas,nego sutra? Ja uvjerena da je danas 27…i supruga natjerala da ide samnom na pregled..
    Uglavmom rijesila sam..bebac ima 60 grama,sve je super osim sto je mjerama veci za tjedan dana..al to nosta ne znaci.. sljedeci pregles 25.10.

😂😂😂😂 Bit ce da ti se zurilo pa si u glavi zacrtala drugi datum
    Super za pregled 😍

MiniMe01
    26. Rujan 2019. 11:03

Clio35

Cure da vas pitwm posto sam cijela nova u ovome,dali se smije farbati kosa u prvom tromesjecju?negdje pise da moze a negdje bolje ne prva tri mjeseca?Narucila se na farbanje jos prije nego sam saznala da sam trudna sad neznam dal da idem ili ne?

Ja se normalno farbam u plavo I prezivjele smo ja I beba :D :D

MiniMe01
    26. Rujan 2019. 11:06

Luca87

Ja sam se ofarbala. Mislim da je društvo općenito pretjeralo sa zabranama svega i svačega. Ne opterećujem se. Naravno ne izvodim gluposti, ali niti se ne odričem svega. I popijem kavu, i colu kad mi se pije, i drmnem slatko kad mi se jede, čak sam u ova tri mjeseca jednom i dcl crnog vina popila. Mislim da se ne treba pretjerivati u ničem, a opet s druge strane i ne odricati se apsolutno svega. Mislim da se treba opustiti i uživati u trudnoći

Upravo tako I ja radim I nemam apsolutno nikakvih problema. Naravno ne treba pretjerivati u nicemu, u umjerenoj dozi se nista nece desiti stetno… mislim da je stetnije pusiti nego piti kolu, ribu, farbati se itd.. mnoge trudnice puse tokom cijele trudnoce, I dijete je apsolutno zdravo tako da... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.