Ja se nebi farbala u trudnoći, a tako mi je i gin savjetovao, ako mozemo izbjeći nesto stetno zasto ne, pramenovi jos ajde.. Ako budem onda cu ih staviti pred kraj i to minimalno.
Evo ja obavila mini, i jedan i drugi uzv mi je radio, i sve je ok, nuhalni 1.3, svi organi ok, posteljica straga. Jel to znaci da bi mogla ranije osjetiti bebu? Na sljedećem ce mi mjeriti cerviks pa i dalje bez odnosa. Dobila i CD i puno slika. Sad sam mirnija napokon 😍 Nama je Nifty pokazao spol ali samo mm zna, bit ce neko iznenađenje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure meni je toliko muka (8tt)
Jedem vecinom voce, uspijem nesto kuhamo utrpati ili pekara.
Cim pomislim na hranu digne mi se zeludac...
Tako zadnjih tj dana, ne znam sto da radim vise...
It’s a baby boy💙
Hvala vam na odgovorima.Najgore je sto sam cijelo lketo odgadjala jer moja frizerka bas kaze da bolje da se ljeti ne farba jer kao brzo izbledi boja zbog sunca,mora.Vec se godinama farbam u crno jer sam i prorodno crnka ali zbog sjedih koje sam dosta rano dobila moram se farbat.vec mi je dosadilo svaki dan vezati rep da se ne vidi.Nisam ni sama pametna.hvala curke
I ja sam crna, nikad mi se nije desilo da crna izblijedi to prvi put cujem, ustvari ja se farbam u 4 ali se memi primi crno jer sam mis prirodna.
Farbanje same dlake nije stetno, farbanje do korijena je upitno, ali ako se ofarba 1 do 2 puta u tomjesecju i ne drzi dugo nije sigurno stetno, blajh je nesto drugo mnogo jace kiseline od od boja, posebno u crnu boju se dodaje 1 do 3% hidrogen a u plave nijanse 9 do 12%
Ja sam se farbala vec jednom u prvom tromjesecju i planiram ovih dana, svakako boju dezim dp 20min tako da to sigutno nije nista toliko stetno
Tako da zene sredjujte se da budete lijepe trudnice🥰, ne zamarajte se
Zene se drogiraju, opijaju, puse sve moguce poroke pa rode zdravo dijete, znam da je glupa usporedba al malo boje nece sigurno nastetiti, samo malo nahraniti kosu
Imas pravo :).Valjda malo boje nece stetiti.😎🙄
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Lemon super za pregled, cestitam. Podjeli sa nama kakvo je bilo iznenadjenje. Moja necakinja je zeljela nama prirediti iznenadjenje za spol nesto sa balonima konfetima itd.. , al moj muz zeli da mi prvo saznamo pa onda ostalima, a meni je bas fora to sa iznenadjenjem.
Clio35 neznam, to je moje misljenje, znam da su misljenja podjeljena i to je normalno. Ja sam se na startu opterecivala ovo smijem ovo nesmijem ovo moram itd.. Ali sam se opustilla
Lemon super za pregled! Cestitam :) jesi li sad opustenija?
Fever ja sam pokusavala sa cajevima, nekim tvrdim bombonima koje sam cuclala i nekad slani stapici. To mi je odgovaralo, ali nista ih nije bas sprijecilo dok nisu prestale odnosno proprijedile se u 11 tjednu.
Pijem caj od kamilice i dumbira, mucninu cu nekako pregurati ali nemam teka i muka mi cim pomislim na hranu a kamo li da jedem
It’s a baby boy💙
Pijem caj od kamilice i dumbira, mucninu cu nekako pregurati ali nemam teka i muka mi cim pomislim na hranu a kamo li da jedem
Ali ako ne jedeš, mučnina bude još jača.
Ja sam pitala dr za bojanje kose i ona je rekla da se slobodno bojam, ali ja nisam htjela, obojat cu se negdje oko 18og tjedna. Poslije bi se obojala jos pred porod. Ne mislim da to toliko steti, ali ako imalo steti i mogu utjecat na to, onda se radije nebi bojala.
Jutro buduce mame
Zanima me mame koje ste u 13tj dali jos uvjek imate probadanja u trbuhu ili onaj glupi osjecaj da Ce te dobit
Ja sam trenutno 13+4 I od sinoc mi se javljaju ta probadanja i osjecaj pred mengu
Sortiraj odgovore
Najstariji