Ej cure..nosam se javljala malo duze..mene opet peru mucnine..i glavobolje..ujutro odbacim klince u vrtic...i prakticki krepavam dok oni dodju..vecinu prelezim..da imam snage za njoh popodne. Sutra je pregled konacno..nemogu docekat?
U kojem ste tjednu saznale spol I koliko je procjena zapravo tocna? :D
Moja doktorica je bila sigurna sa kojih 21 tt, mi nismo htjeli znati pa mi i tako nije bilo bitno.. ali skoro su mi na porodu pokvarili iznenadnje dok su radili uzv 😂😂 reko neeeeee stani, ne zelim znati ako sam do sada izdrzala😂
A sto se tice imena ako ce biti cura bit ce Mara, ako ce biti decko bit ce Šimun Petar 😊
[/ur
U kojem ste tjednu saznale spol I koliko je procjena zapravo tocna? :D
Moja doktorica je bila sigurna sa kojih 21 tt, mi nismo htjeli znati pa mi i tako nije bilo bitno.. ali skoro su mi na porodu pokvarili iznenadnje dok su radili uzv 😂😂 reko neeeeee stani, ne zelim znati ako sam do sada izdrzala😂
A sto se tice imena ako ce biti cura bit ce Mara, ako ce biti decko bit ce Šimun Petar 😊
ja sam imala prvi ultrazvuk sad u 15 tjednu I moram cekati isto do nekog 21 tjedna kada su mi odredili drugi ultrazvuk za spol.. U Irskoj sam, I nekako mi se sve cini platiti privatni da vidim ranije :D Ali naravno to opet ne znaci da su pogodili, moja prijateljica je mislila da je musko, pa eto pred kraj trudnoce ipak curica :)
Svaka cast, mene strasno zanima :D
Zenska Amali❤️, Amalija, Marla mi se svidja od kad sam cula to ime, Darla, Enola, Talija, Gita, Lumi, Naomi, Stella
Muska Dion💙, Noah, Noa, Marlon, Dilan, Darnel
Eto pa zar iz tih imema nemoze jedno odobriti, al ko sam ja da se pitam, nevo svaki put pa lijepo je i kad kazem hocemo li to, veli ne trazi jos, a on ima neke glupe prijedloge, mislim meni su glupi😂
Ajde pisite neka imena koja vam padaju na pamet, mozda mu se svidi tudji prijedlog a ne moj 😂😂
Sinoc je izjavio da nezeli Dion jer je to francusko ime a on ne zeli da mu djete ima francusko ime, koja glupost🤷♀️
A dobro, razumem ga... Jer imam mnogo prijatelja, koji kazu- Gde Atila, pa u Srbiji... Primera radi. Mada, meni to stvarno nije palo na pamet. Mi gledamo samo da se uskladimo sa akcentima😂... Stella mi je jako lepo, imam i to na listi 😁 Mada moj muz zaista da kazem Stamen, on ce reci oke...ali kad mu se vec ne svidja, ne zelim to :) Vec ovako trazimo neku sredinu 😁 Moja zaova je isto trudna, ona prvi put posle 10 dana rekla Ali, sad opet decak, posle 3 dana Can. I to je to, nema puno filozofije... A ja gledam jos od pre trudnoce😂 i opet nista... 😁
Cure da vas pitwm posto sam cijela nova u ovome,dali se smije farbati kosa u prvom tromesjecju?negdje pise da moze a negdje bolje ne prva tri mjeseca?Narucila se na farbanje jos prije nego sam saznala da sam trudna sad neznam dal da idem ili ne?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Evo ovako, moja jetrova je trudna, i zivi u Nemackoj, tamo doktori ne preporucuju do 3.meseca... Moj doktor u Turskoj mi je rekao, da izbegavam, da ne preporucuje, a ovaj moj u Srbiji, kaze da nije naucno dokazano da moze bebi da skodi, i da to ne smeta, vec da ne preterujem. Inace jednom u 6 meseci radim balayage, pa sam mirna. Sad sam 9ta nedelja, paniram ici ovih dana, pa sam onda mirna :)) Nisam doktor, zaista sam "neutralna" ali smatram, da ako se ne preteruje ne moze da skodi... ☺️ Clio35
Cure da vas pitwm posto sam cijela nova u ovome,dali se smije farbati kosa u prvom tromesjecju?negdje pise da moze a negdje bolje ne prva tri mjeseca?Narucila se na farbanje jos prije nego sam saznala da sam trudna sad neznam dal da idem ili ne?
Moja frizerka mi je ovako objasnila, možeš se farbati ali ne baš blajhati, ono kad baš baš blanš radi.
I ja sam citala razna misljenja,ne znam sta bi ti rekla. Taman sam se ofarbala 3 dana prije nego cu napraviti test, tj na dan (ne)ocekivane menge.
Hvala vam na odgovorima.Najgore je sto sam cijelo lketo odgadjala jer moja frizerka bas kaze da bolje da se ljeti ne farba jer kao brzo izbledi boja zbog sunca,mora.Vec se godinama farbam u crno jer sam i prorodno crnka ali zbog sjedih koje sam dosta rano dobila moram se farbat.vec mi je dosadilo svaki dan vezati rep da se ne vidi.Nisam ni sama pametna.hvala curke
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Hvala vam na odgovorima.Najgore je sto sam cijelo lketo odgadjala jer moja frizerka bas kaze da bolje da se ljeti ne farba jer kao brzo izbledi boja zbog sunca,mora.Vec se godinama farbam u crno jer sam i prorodno crnka ali zbog sjedih koje sam dosta rano dobila moram se farbat.vec mi je dosadilo svaki dan vezati rep da se ne vidi.Nisam ni sama pametna.hvala curke
I ja sam crna, nikad mi se nije desilo da crna izblijedi to prvi put cujem, ustvari ja se farbam u 4 ali se memi primi crno jer sam mis prirodna.
Farbanje same dlake nije stetno, farbanje do korijena je upitno, ali ako se ofarba 1 do 2 puta u tomjesecju i ne drzi dugo nije sigurno stetno, blajh je nesto drugo mnogo jace kiseline od od boja, posebno u crnu boju se dodaje 1 do 3% hidrogen a u plave nijanse 9 do 12%
Ja sam se farbala vec jednom u prvom tromjesecju i planiram ovih dana, svakako boju dezim dp 20min tako da to sigutno nije nista toliko stetno
Tako da zene sredjujte se da budete lijepe trudnice🥰, ne zamarajte se
Zene se drogiraju, opijaju, puse sve moguce poroke pa rode zdravo dijete, znam da je glupa usporedba al malo boje nece sigurno nastetiti, samo malo nahraniti kosu
Sortiraj odgovore
Najstariji