Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    24. Rujan 2019. 21:24

TatjanaB jesi pronasla ime za bebicu?
    Ja se sa ovim svojim m nikako nemogu dog, znam da imamo jos dosta vremena, al sam ja sebi zacrtala da zelim znati ime prije nego saznam spol🥴, a on za svako ima nesto da kaze, a ne daje nikakav prijedlog ili daje neka glupa imena da me provocira

25. Rujan 2019. 00:24

skoljka

TatjanaB jesi pronasla ime za bebicu?
    Ja se sa ovim svojim m nikako nemogu dog, znam da imamo jos dosta vremena, al sam ja sebi zacrtala da zelim znati ime prije nego saznam spol🥴, a on za svako ima nesto da kaze, a ne daje nikakav prijedlog ili daje neka glupa imena da me provocira

Neee😖😖😖 Mom Muratu se ne svidja ono sto se meni svidja... Ubi me Nameberry😂 i slusam SJ neku youtuberku, ponedeljkom izbacuje neka neobicna imena, ali nista mi se ne svidja... Meni je bilo lepo Hailey(Hejli) i to tako stoji, ako ne nadjem neko lepse... A musko sam rekla muzu da on da svoje predloge koji su: Valentino, Antuan, Alexis, Mateo, Alesso, Sebastijan... Da li ti moram objasniti kroz koju muku prolazim😂😂😂 Moracu birati na kraju neko od tih, ako ne smisli nista bolje, ali vec godinu dana, pre svih planova, sam cula ova imena i ne menja ih. Muka mi od spanske lige😂... Od danas sam 9 nedelja, pa se nadam da cu za 3,4 nedelje saznati pol, bice nam lakse. 😂😂 Evo procitaj moja imena, pa se utesi😂😂😂 Nisam znala da je to tako tesko, ili je bar meni... Ugl nikome u porodice se ne svidjaju predlozi😂 Svakako ce biti neko neobicno ime, jer smo oboje takvi, malo cudni😂🙈😁

25. Rujan 2019. 00:26

Skoljka, bas mi je zao sto te nema na FB, makar neki lazni profil eto da budes u toku... Stvarno sve ide tako brze, i cure su super... Makar razmisli o tome🙏Ako nista slicice se brzo i lako šeruju za sta god 😁 Ali naravno, postujem  tvoj izbor, ako nisi za to😁

Vaki
    25. Rujan 2019. 09:10

Lemon - nisu popustile. Muka mi je još uvijek... No, doktor veli neka se strpim još malo i da mi ne trebaju lijekovi protiv mučnina.
    Skoljka - super je ultrazvuk, ali i košta... Čak sam i ja vidjela sve na ultrazvuku, a inače ništa ne vidim. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    25. Rujan 2019. 09:30

Vaki

Ja sam danas imala pregled preko trbuha. Sve je super i doktor misli da je dečko. U četvrtak trebam u Vinogradsku na vađenje krvi za probir. Zna li koja kad najranije mogu doći? Da ne kasnim puno na posao kad sam već danas izbivala…
    Sretno sutra na pregledima!

Čestitaaam!
    daa, meni je dr rekao u 9tj da misli da je dečko.. ali kad sam bila na anomaliju u bolnici mi je doktorica rekla da tako rano se ne može sa sigurnošću reći, jer curicama stidne usne tako rano budu natečene, pa se može misliti da je pimpač
    Tako da čekamo nifty da nam potvrdi.. ali oboje mislimo da je dečko.. ja stalno govorim "on" od početka.. nisam nikad rekla "ona"..

ribi1234
    25. Rujan 2019. 10:12

Ja sam prije Niftyja bas imala osjecaj da je decko. Tocno sam znala da ce takav nalaz biti. Iako sam se potajno nadala curici, ali ok. Dragi i Franko ce imati svoj mali copor :) Doduse, i jos uvijek nismo vidjeli pimpija na UZV tako da u mojoj glavi postoji 0,01 posto sanse da je curica! Sutra imamo pregled pa cemo sve znati! 

skoljka
    25. Rujan 2019. 11:00

TatjanaB razumijem te potpuno sto se tice imena, moj nedaje nito konkretne prijedloge, ili sto kaze ima u sebi y ili ij sto se cita i, ili tako nesto sto otezava citanje na ovom podneblju, a ja opet nw zelim da se na jedan nacin pise na drugi izgovara pa da dijete cijeli zivot netko pogresno naziva, ima toliko lijepih imena koja se kako se pisu tako se i izgovaraju.
    A Fb, sorry, kad ga nisam napravila kad je tek nastao necu ni sad, ne iz nekog inata, vec jednostavno nemam zelju za tim, vjerujem da se lijepo druzite, jer sam primjetila da je ovdje jako opalo druzenje, ali dobro prezivjet cemo.
    Lemon vjerujem da je skupo, sigurno 500kn svaki put 🤷‍♀️,  imas neki i dozivljaj.
    Karla89 vidis ja stalno mislim da mi je cura, a svi oko mene misle da je decko.
    🤷‍♀️
    Znate li onu izreku " Ma nije bitno sta je, bitno da je zivo i zdravo samo nek je cura/decko" 😂😂😂😂

Lilypie
    25. Rujan 2019. 11:21

Hej curke, kako ste? Ja sam dobro, nemam mučnina, žgaravica rijetko, glavobolja još pomalo zeza ali sve u svemu, dobro sam 😉
    Većina vas je radila Nifty ili kombinirani pa otprilike znate sto čekate. Sto mislite kad bih ja mogla saznati spol svojih bebica? Potajno se nadam već sad na sljedećem pregledu, 15+2 ću biti. Isto tako se nadam da ću se napokon skinuti s vražjih utrica... sad su već mjeseci kako ih koristim 🤮

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lemon
    25. Rujan 2019. 11:58

Joj i meni je dosta utrica, bas cu ga danas pitati do kad cu ih stavljati, i moram ga pitati za odnose, nadam se da smijemo sad 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Boa35
    25. Rujan 2019. 12:06

skoljka

TatjanaB razumijem te potpuno sto se tice imena, moj nedaje nito konkretne prijedloge, ili sto kaze ima u sebi y ili ij sto se cita i, ili tako nesto sto otezava citanje na ovom podneblju, a ja opet nw zelim da se na jedan nacin pise na drugi izgovara pa da dijete cijeli zivot netko pogresno naziva, ima toliko lijepih imena koja se kako se pisu tako se i izgovaraju.
    A Fb, sorry, kad ga nisam napravila kad je tek nastao necu ni sad, ne iz nekog inata, vec jednostavno nemam zelju za tim, vjerujem da se lijepo druzite, jer sam primjetila da je ovdje jako opalo druzenje, ali dobro prezivjet cemo.
    Lemon vjerujem da je skupo, sigurno 500kn svaki put 🤷‍♀️, imas neki i dozivljaj.
    Karla89 vidis ja stalno mislim da mi je cura, a svi oko mene misle da je decko.
    🤷‍♀️
    Znate li onu izreku " Ma nije bitno sta je, bitno da je zivo i zdravo samo nek je cura/decko" 😂😂😂😂

Nisi jedina.. ja sam ušla u grupu.. ali nisam se niti jednom uključila u neki razgovor niti ništa, čitala malo i to je to..
    Uopće nisam aktivna na fb inače, pa mi se ni neda baš tamo tipkati.. a i žene se tamo "drugačije" (normalno) zovu, pa ne znam koja je koja.. tu znam tko je Lemon, tko je Školjka, tko je Lilypie.. a tamo ne znam koja je Snježana, Ana, Petra.. i onda me to nervira, jer su mi sve nepoznate..tako da sam odustala i ostajem na forumu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.