Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    19. Rujan 2019. 09:38

Karla sretno na pregledu 😍
    Luca87 ja sam do ponedjeljka na dvije tablete dnevno a onda po jednu do kontrole. Vaditi ću nove nalaze krajem mjeseca pa ćemo vidjet je li se sto stanje popravilo. Još uvijek mi nije jasno kako sam ja dobila terapiju a taj fT4 je normalan. Uglavnom sam iza toga bila na pregledu pa sam se smirila.
    Ja sam cure nekako mirna. Sljedeći pregled mi je 02.10. ali nije da sam nešto nestrpljiva ovaj put! Valjda sto je prošao tak najgori period od 12 tjedana a sad dalje sto nam Bog da 😊

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

vanush
    19. Rujan 2019. 09:48

Luca super za pregled!  
    Karla sretno na pregledu!  Je li to vadiš krv za nifty ili čekaš rezultate danas?

Boa35
    19. Rujan 2019. 09:54

vanush

Luca super za pregled!Karla sretno na pregledu! Je li to vadiš krv za nifty ili čekaš rezultate danas?

Vadim krv tek 🙈 a prije toga ultrazvuk 🤗
    Pa tek onda slijedi napetih 10dana...
    A sretna sam jer će napokon i muž ići samnom unutra da napokon vidi bebicu 🥰💚 
    Ja sam mirna skroz bila do jutros 🙈🙈 cijelo vrijeme sam pozitivna i vjerujem da će ova trudnoća uspjeti, jednostavno mora!!!!! 😉☺️ Al opet pred sam pregled mi muka dođe..dobijem 5 živčanih slomova dok ne upali monitor i reče da je sve ok! 

ribi1234
    19. Rujan 2019. 10:05

Cure sretno na pregledima i samo bez nervoze <3 Karla tocno znam o cemu pricas. Ja kad udem u ordinaciju samo kazem 'dobar dan' i odmah sama legnem na stol. Kasnije pricam s doktoricom :D

Smiley
    19. Rujan 2019. 10:16

Cure sretno na pregledima i čestitam curama na dobrim vijestima sa pregleda. 
    Ja imam sutra i već sam sam nervozna. 

vanush
    19. Rujan 2019. 10:20

Tako i meni, cijelo vrijeme sam mirna i sve ok, ali kad uđem u čekaonu me opali nervoza da kad mi sestra mjeri tlak oni otkucaji srca kao da sam trčala  Sretno! Javi se sa lijepim vijestima 

Lemon
    19. Rujan 2019. 10:23

Sretno Karla i da dobro prode pregled! 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Malenaa88
    19. Rujan 2019. 10:40

I meni je takodjer danas pregled i bas me pere nervoza . Docekat 16h vjecnost imam osjecaj da se kazaljka na satu ne mice 

• mamasita05
    19. Rujan 2019. 10:41

Karla89

vanush

Luca super za pregled!Karla sretno na pregledu! Je li to vadiš krv za nifty ili čekaš rezultate danas?

Vadim krv tek 🙈 a prije toga ultrazvuk 🤗
    Pa tek onda slijedi napetih 10dana…
    A sretna sam jer će napokon i muž ići samnom unutra da napokon vidi bebicu 🥰💚
    Ja sam mirna skroz bila do jutros 🙈🙈 cijelo vrijeme sam pozitivna i vjerujem da će ova trudnoća uspjeti, jednostavno mora!!!!! 😉☺️ Al opet pred sam pregled mi muka dođe..dobijem 5 živčanih slomova dok ne upali monitor i reče da je sve ok!

Ma bit ce sve ok. Ja sam isto takva, tlak mi bude visok pa dr zabrinuta bude zbog tlaka, onda trazim mjerenje nakon pregleda i tlak bude nizak. Stalno imam niski, al kad je pregled opali me takva nervoza i strah da tlak skace 🤦‍♀️

• latica
    19. Rujan 2019. 11:14

Bok cure majke zene meni je 15 tjedana danas zadnji pregled mi je bio prije 3 tjedna i jos cekam 3 tjedna za novi pregled ..treba to docekat ..kako je vama? Koliko ste najduze cekale pregled pusa od nas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.