Bok cure majke zene meni je 15 tjedana danas zadnji pregled mi je bio prije 3 tjedna i jos cekam 3 tjedna za novi pregled ..treba to docekat ..kako je vama? Koliko ste najduze cekale pregled pusa od nas
Ljubav se zove imenom tvojim
Curke evo gotov pregled!
Bebač je super! Raste, jedino je spavao pa je bio miran, tek pod kraj pregleda je malo micao rukama i nogama..
I ovdje mi mjerili nuhalni 0.7, i puno opsežnije sve nego u petrovoj..tako da ću onaj anomaly u 20tj ići kod njih, neću u bolnicu.. dobili smo brdo slikica i cd..al bebač je bio okrenut leđima skoro cijelo vrijeme, pa ga nismo dobro vidjeli.. čak nam je pustila i srce da čujemo kako kuca 💚 predivno, lupa ko luuudo 🤗🥰
Nifty su rekli kroz 10 dana..pa sad čekamo.
E da, pošto je sve super s bebom, dr je savjetovala da ne moramo raditi onaj najopširniji paket niftija nego srednji..tako da smo taj uzeli onda..
Cure koje imaju isto preglede danas - sretnooo!!
Karla89 😊😊 kako je lijepo kad citamo lijepe vijesti sa pregleda, sta sad pisu niste vidjeli, bit ce da je tata sad tuzan 😂
Curke evo gotov pregled!
Bebač je super! Raste, jedino je spavao pa je bio miran, tek pod kraj pregleda je malo micao rukama i nogama..
I ovdje mi mjerili nuhalni 0.7, i puno opsežnije sve nego u petrovoj..tako da ću onaj anomaly u 20tj ići kod njih, neću u bolnicu.. dobili smo brdo slikica i cd..al bebač je bio okrenut leđima skoro cijelo vrijeme, pa ga nismo dobro vidjeli.. čak nam je pustila i srce da čujemo kako kuca 💚 predivno, lupa ko luuudo 🤗🥰
Nifty su rekli kroz 10 dana..pa sad čekamo.
E da, pošto je sve super s bebom, dr je savjetovala da ne moramo raditi onaj najopširniji paket niftija nego srednji..tako da smo taj uzeli onda..
Cure koje imaju isto preglede danas - sretnooo!!
Super vestiii🥰 Sad je odmah lakse... 🙏... Moj muz ce tek za mesrc dana doci po nas, tako da ce tek tad videti prvi UZ 🙈... Ali naravno da mu ja sve snimim, da bude prisutan... Srecno svima koje imaju preglede❤️ Ja svakako idem privatno, tako da cu zakazati za sledecu nedelju, kad se vratim "iz gostiju"... Bila dam sa 6+1 a taman cu sl onda biti 9+1 😇
Karla čestitam! Divne vijesti! :) Ja jedva čekam da moj bude mogao na ultrazvuk samnom, još nije mogao ući.
Evo ja sam dobila Nifty nakon 8 dana, uzeli smo onaj najširi, sve je dobro, presretna sam :)
Cestitam Karlice :) svaki uzv je poseban osjecaj. Pazi da ti se cd ne izlize :D Sigurno ces ga milijun puta pogledati.
Btw moj dragi je svaki put sa mnom. Cak je bio unutra dok sam radila papu i briseve :D Rekla sam mu da je lud, ali nije htio izaci. Moramo sve zajedno proci :)
Karla89 😊😊 kako je lijepo kad citamo lijepe vijesti sa pregleda, sta sad pisu niste vidjeli, bit ce da je tata sad tuzan 😂
Nismo vidjeli..nije baš bio aktivan..probala je i preko trbuha ultrazvuk, al slabo se vidjelo..čak nam je i 4d upalila..no rekla je kad još malo naraste da će se onda to sve lijepo vidjeti na 4d..
A spol ćemo znat sigurno kroz 10tak dana 🥰
Karla čestitam! Divne vijesti! :) Ja jedva čekam da moj bude mogao na ultrazvuk samnom, još nije mogao ući.
Evo ja sam dobila Nifty nakon 8 dana, uzeli smo onaj najširi, sve je dobro, presretna sam :)
Odličnooo, čestitam!! 🥰
Ribi1234 nećemo izlizat cd jer ni u moj laptop ni od muža ne može uopće cd 🙈😀😂 moram na poslu skinut na usb, pa da pogledamo 🤪🤗
Karla super za lijepi nuhalni, koliko je sad bebica? Onda ti je raden uzv jos uvijek vaginalno? Znaci cekamo Nifty zajedno kad je sljedeći pregled? Sta je sad bitno sljedeće nakon mini anomalyja?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja isto neznam sta je sledece sto je bitno. Znam da je bitan Anomaly scan/i 4D. Prije par dana sam zvala da se narucim kod svoje privatnice kod koje idem povremeno kad nesto nemogu ovak obaviti pa mi je rekla da mi je jos rano da se narucujem. Ugl da se radi od 20og tt i kad mi bude radila anomaly da ce odmah i 4D u jednom paketu, a ako radi samo 4d onda nema anomaly, tako da mi je bolje svakako anomaly pa cu dobiti i slikice i cd od 4d. Neznam jel ima nesto prije toga bitno.
Sortiraj odgovore
Najstariji