Čitam vas curke i sjećam se sebe na početku. Sad sam kao "pametnija" hahhah zašto mi nije loše? Zašto mi trbuh ne raste? Zašto ovo, zašto ono? Pogotovo mi koje smo prvorotke, a sa sto strana te bombardiraju svakojakim savjetima pa onda još svašta nešto na internetu…
Znači moja trudnoća je stvarno bila za poželjeti, bez mučnina, bez nekih posebnih bolova (okej, zadnji mj mi je ipak malo teže hehe), žgaravica tu i tamo mi se javi, trbuh mi se tek počeo lagano nazirati oko 17.tj i to samo u ležećem položaju…tak da, sve je normalno isto kao i mučnine, svakojaki bolovi (oni ne opasni), žgaravice, veći trbuh…ipak je to "drugo stanje"Cijelu trudnoću me gin plašila sa većom bebom, graničnom p.vodom, a zapravo je sve u normali i niš ne vjerujem dok ne rodim i vidim bebu uživo.
To ak vam procijene manje ili veće bebe, ipak su samo procijene. Bitno da se dijete dobro razvija i kak se vi osjećate. A kad počnete osjećati pokrete, biti ćete mirnije, ali će vas panika hvatati svaki put kad beba bude malo manje aktivna. To je tako, nikad nismo zadovoljne. Ako je zivahna, zašto je tako, ako je mirnija, što nije u redu…s vremenom se skuži da ni njima nije svaki dan isti pa se lako može zaključiti kad je vrijeme za zabrinutost. No svakako se bolje javiti bezveze kod dr, nego se ne javiti ukoliko osjećate potrebu.
Vidim pitate za mazanje, ja sam imala trbuh i strije od ranije koje su već blijede, mažem se neredovito i nisam dobila nijednu novu…ali ima cura koje se i mažu pa popucaju pred kraj…nema pravila…
Eto, malo sam se ubacila, nadam se da ne zamjerate
Uopće! Daj još! 😁😁
Cijeli dan mi je neki pritisak dolje skroz nisko. Jel to normalno sad oko 14og tjedna ili? Ne boli me pri mokrenju, niti pece. Ali dosta puta mokrim, cim popijem malo tekucine.
Meni je tek ulaskom u 6 tj pocela mucnina, tj nije mi muka muka nego mi smetaju mirisi hrane, i ne mogu nastaviti jesti, i boli me zeludac kao da sam gladna ali kad krenem jesti pojedem par zalogaja i sita, ali vec za 2 h mogu opet jesti.
I ne jede mi se nista zdravo, samo junk🙄
It’s a baby boy💙
Mamasita, ista stvar kod mene, 14.tjedan. Meni je taj pritisak i ranije bio, povremeno se opet pojavi. Na wc non stop
Meni je tek ulaskom u 6 tj pocela mucnina, tj nije mi muka muka nego mi smetaju mirisi hrane, i ne mogu nastaviti jesti, i boli me zeludac kao da sam gladna ali kad krenem jesti pojedem par zalogaja i sita, ali vec za 2 h mogu opet jesti.
I ne jede mi se nista zdravo, samo junk🙄
Ovako je i meni bilo nekih 3 tjedna, sad su te mučnine prošle ali se zna javiti koji dan. Nego to mi je fascinantno što kažeš, samo junk bi mogla jesti. Ja, koja sam uvijek pazila, jela za doručak jaja, tikvice, bademe, sve ja to ne mogu smisliti da sad jedem. Ni preko dana.
Jutro curke, kako ste mi, jel vas uspavljuje ovo vrijeme? Ima li koja ovih dana pregled ili nesto.? Ja nikad docekat svoj pregled, jos dva tjedna 😵
Meni je jučer bio pregled. Hvala Bogu sve kako treba. NN 1.5, bebica 6,3 , malo veća,ali kaže dr da ne smeta. TSH mi se začudo popravlja, fT4 mi je u ref vrijednostima, tako da sam i dalje bez th, doktori čak očekuju da bi u drugom tromjesječju mogla odletit i u hipo zbog tih mojih antitijela. Sljedeći pregled za 3 tjedna, a sad me pomalo i skidaju s estrofema i utrića. Mučnine su mi prošle i osjećam se super, nadam se do daljnjega
Jutro curke, kako ste mi, jel vas uspavljuje ovo vrijeme? Ima li koja ovih dana pregled ili nesto.? Ja nikad docekat svoj pregled, jos dva tjedna 😵
Hejlaaa 🥰
Evo ja na iglama 😜 u 10:40 pregled i nifty ☺️ budna sam od 6 i nisam mogla spavati više..ne znam jesam li više uzbuđena ili u strahu je li sve ok.. javim se nakon pregleda 😘
Meni je jučer bio pregled. Hvala Bogu sve kako treba. NN 1.5, bebica 6,3 , malo veća,ali kaže dr da ne smeta. TSH mi se začudo popravlja, fT4 mi je u ref vrijednostima, tako da sam i dalje bez th, doktori čak očekuju da bi u drugom tromjesječju mogla odletit i u hipo zbog tih mojih antitijela. Sljedeći pregled za 3 tjedna, a sad me pomalo i skidaju s estrofema i utrića. Mučnine su mi prošle i osjećam se super, nadam se do daljnjega
Bravooo 🥰🥰🥰
Samo nek bebica raste!
Luca ma super za pregled 😍 bitno da je sve uredu
Karla sretno 🥰😘 mogu misliti kako ti je, i ja sam pred svaki pregled katastrofa nervoza dal ce sve biti ok. Javi obavezno 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji