Sheena, i meni je stalno loše, žgaravica i mučnina, neki dan sam povratila. Umorna i zadihana stalno. A uz to se brinem jer mi trbuh ne raste i sve u svemu od početka trudnoće još nijedan dan nisam "uživala" u trudnoći.
Sheena, i meni je stalno loše, žgaravica i mučnina, neki dan sam povratila. Umorna i zadihana stalno. A uz to se brinem jer mi trbuh ne raste i sve u svemu od početka trudnoće još nijedan dan nisam "uživala" u trudnoći.
Koji je tjedan?
14.
Valjda ne raste svima isto bo? Ako ti je pregled prošao ok, ne brini. Ako te to ipak brine, zovi pa se naruči ranije ha?
Nemoj se brinuti oko trbuha.. moja mama kad je mene nosila nije imala trbuh uopće, a imala 50kg..babe u selu su je jadnu cijelu preplašile da kakvo će to dijete roditi..blabla0.. krenuo joj trbuh rast tek zadnjih mjesec dana.. i kad je došla roditi nisu joj vjerovali u bolnici, jer je imala maleni trbuščić.. a ja se rodila s 3600g, skroz normalna beba bila..
Ako ti je dr rekao da je sve u redu, nemoj se brinuti i nepotreban si stres raditi..
A ovo sa žgaravicom i mučninama.. ne znam, sve smo mi različite.. ja nisam uopće povraćala niti jednom.. žgaravica mi se javi jednom u dva tjedna.. dok je tebi jako loše.. svaka to drugačije podnosimo.. čak neke žene svih 9 mj imaju problem s mučninama i žgaravicom.. evo stvarno se nadam da ti nećeš biti jedna od njih i da će brzo to sve proći
Da li znate možda gdje se u Rijeci može napraviti Nifty test i da li je moguće plaćanje na rate?
Tu imas popis mjesta
https://nifty-test.hr/hr/gdje-mogu-napraviti-nifty
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Hvala na podršci cure, možda ja malo i umišljam da mi ne raste, što bi rekli - trudnički mozak🙄 Strpit se još dva tjedna pa na pregled
Tu imas popis mjesta
https://nifty-test.hr/hr/gdje-mogu-napraviti-nifty
Hvala ti 😊 vidim da mogu i kod moje ginekologice to napraviti 🤔
Čitam vas curke i sjećam se sebe na početku. Sad sam kao "pametnija" hahhah zašto mi nije loše? Zašto mi trbuh ne raste? Zašto ovo, zašto ono? Pogotovo mi koje smo prvorotke, a sa sto strana te bombardiraju svakojakim savjetima pa onda još svašta nešto na internetu...
Znači moja trudnoća je stvarno bila za poželjeti, bez mučnina, bez nekih posebnih bolova (okej, zadnji mj mi je ipak malo teže hehe), žgaravica tu i tamo mi se javi, trbuh mi se tek počeo lagano nazirati oko 17.tj i to samo u ležećem položaju...tak da, sve je normalno isto kao i mučnine, svakojaki bolovi (oni ne opasni), žgaravice, veći trbuh...ipak je to "drugo stanje" Cijelu trudnoću me gin plašila sa većom bebom, graničnom p.vodom, a zapravo je sve u normali i niš ne vjerujem dok ne rodim i vidim bebu uživo.
To ak vam procijene manje ili veće bebe, ipak su samo procijene. Bitno da se dijete dobro razvija i kak se vi osjećate. A kad počnete osjećati pokrete, biti ćete mirnije, ali će vas panika hvatati svaki put kad beba bude malo manje aktivna. To je tako, nikad nismo zadovoljne. Ako je zivahna, zašto je tako, ako je mirnija, što nije u redu...s vremenom se skuži da ni njima nije svaki dan isti pa se lako može zaključiti kad je vrijeme za zabrinutost. No svakako se bolje javiti bezveze kod dr, nego se ne javiti ukoliko osjećate potrebu.
Vidim pitate za mazanje, ja sam imala trbuh i strije od ranije koje su već blijede, mažem se neredovito i nisam dobila nijednu novu...ali ima cura koje se i mažu pa popucaju pred kraj...nema pravila...
Eto, malo sam se ubacila, nadam se da ne zamjerate
Sortiraj odgovore
Najstariji