Nicolo dobrodosla :)
Ja ću danas poslijepodne zamjesiti kiflice, sad radim generalku. 😄
Mislim da se još uvijek ne mogu slike stavljati 😔
One moje? :)
Ja sam jela danas sardine , špinat i palentu... Malecka voli palentu...
Muka mi je od ribica... Bole me jajnici , zdjelica ili kaj već za poludeti...Al to je tak, jedan dan me boli, drugi ne... Za čudo pomaže magnezij onaj najobičniji iz dućana :)
Meni se jede burek s mesom....
Luce i Nicolo dobrodosle! Luce ja sam slicno po tjednima i mogu reci da je isto kao kod tebe. Mucnine koje su bile svaki dan, sada se pojave rijetko, a bolovi kako koji dan, nekad ih nema uopce. To je normalno ;)
Jao vi ste se raspisale o hrani, sta god spomenete meni se jede kad ustanem iz kreveta sve isprobam
ILoveCats - da tvoje.. nisam jos pocela, ali kupila sam sve sastojke 😊
🧔39
👧31
Ja sam jela danas sardine , špinat i palentu… Malecka voli palentu…
Muka mi je od ribica… Bole me jajnici , zdjelica ili kaj već za poludeti…Al to je tak, jedan dan me boli, drugi ne… Za čudo pomaže magnezij onaj najobičniji iz dućana :)
Meni se jede burek s mesom….
Ahahha, onda danas radi burek 😂
Koji si ti tjedan ne mogu upratiti nikako ako nema lilypie trake ispod. Sad gledam u tabeli kod Vaki, nema ti niti termina niti kad ti je pregled?
ILoveCats - da tvoje.. nisam jos pocela, ali kupila sam sve sastojke 😊
Jako je jednostavno.
I preporučam ti da odmah napraviš od kile :) Na 500 ge brašna ide 25 gr kvasa, al na 1000 gr je ok i kocka od 40 gr.
Ja volim kombinaciju brašna i rijetko skoro pa nikad ne koristim bijelo, nego crno ...
Drugačijeg je okusa ali se navikne čovek ;)
Ako treba kaj pojasniti , tu sam :)
Da ja inace i u palacinke stavljam pola pirovo pola od bucinih sjemenki. Ne koristim bijelo skoro nikad. Tako da navikla sam na zdravije okuse 😄
🧔39
👧31
Ja sam jučer slagala te kifilice s pirovim i crnim . Omjeri 350 gr crnog i 150 gr pirovog. Ne dižu se sva brašna jednako, zbog % glutena ja mislim.
Poz curke, evo nas iz Podravine, bili u berbi grožđa..još uvijek nikome nismo rekli za trudnoću 🤣
Došao mi danas nalaz kombiniranog i sve je super, za sve niski rizik..uglavnom 1:10000, jedino dobni rizik 1:700.. piše da je to sve super ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji