Nazalost, odjavljujem se. Bebi je srce stalo sa 6 tjedana. Malo nakon pregleda. Čeka me čičćenje 😥😥
Mrvice draga, neopisivo mi je zao. Rasplakalo me ovo sada. Ne znam sto da ti kazem osim da mislim na tebe. Neke stvari su jednostavno van nase moci. Napisat cu ti ono sto sam rekla danas curama u drugoj temi- doci ce i tvoja bebica koja je dovoljno snazna da pobjedi sve izazove. Isplaci se draga, s vremenom ce biti lakse, a u iducoj trudnoci lijepo idi svaka 2 tjedna na preglede. Da ti srce bude na mjestu.
Znam da je rano ali sto si odlucila? Ides na kiretazu?
Nazalost, odjavljujem se. Bebi je srce stalo sa 6 tjedana. Malo nakon pregleda. Čeka me čičćenje 😥😥
Aaa neeee 😱, joj neznam sta da ti napisem, znam da te nista nemoze utjesiti, isplaci se bit ce ti lakse, tako mi je zao😢. Jel se mozes sama ocistiti ili moras na kiretrazu, bas mi je zao.
Ja sam se jutros toga bojala kad sam sjela na stol nisam smjela gledati u ekran dok nije potvrdila da je sve ok.
Mrvice draga, neopisivo mi je zao. Rasplakalo me ovo sada. Ne znam sto da ti kazem osim da mislim na tebe. Neke stvari su jednostavno van nase moci. Napisat cu ti ono sto sam rekla danas curama u drugoj temi- doci ce i tvoja bebica koja je dovoljno snazna da pobjedi sve izazove. Isplaci se draga, s vremenom ce biti lakse, a u iducoj trudnoci lijepo idi svaka 2 tjedna na preglede. Da ti srce bude na mjestu.
Hvala tebi i svima na podršci. Moram na kiretažu. Sutra/prekosutra idem u bolnicu da me naruče. Nadam se što prije. Toga me baš strah. Nadam se da će me uspavat. Čula sma svakakva iskustva.
Dr.je rekla da je vjr kromosomska greška ili je tsh učinio svoje. Imam stalne bolove pa možda krene i prirodno. Ali ona sumnja, jer mi je maternica veličine za 3 mjeseca trudnoće, znači tijelo nije prepoznalo grešku
Najgore mi je jer krivim sebe jer sam i čistila po kući i sve radila. Ali dr. kaže da to ne utječe na tako malu bebu i da nisam ja kriva
Najgore mi je jer krivim sebe jer sam i čistila po kući i sve radila. Ali dr. kaže da to ne utječe na tako malu bebu i da nisam ja kriva
Nemoj sebe kriviti posebno ako ti je dr. rekao da je najvjerojatnije kromosomska greska. Ne vrijedi ti to, samo ces biti pod vecim stresom, neznam kako al pokusaj se smiriti i ne traziti razlog🤗
Hvala tebi i svima na podršci. Moram na kiretažu. Sutra/prekosutra idem u bolnicu da me naruče. Nadam se što prije. Toga me baš strah. Nadam se da će me uspavat. Čula sma svakakva iskustva.
Dr.je rekla da je vjr kromosomska greška ili je tsh učinio svoje. Imam stalne bolove pa možda krene i prirodno. Ali ona sumnja, jer mi je maternica veličine za 3 mjeseca trudnoće, znači tijelo nije prepoznalo grešku
Nemoj kriviti sebe, jer ti nisi ništa kriva.. ako možeš birati uzmi opću anesteziju..ja sam išla s njom na kiretažu..uspavaju te i probude za 15min..mislim da ja ne bih podnjela to da gledam kako me čiste..smatram da je psihički lakše (koliko može biti) ako te uspavaju.. znam da ti nije lako, ali očito je tako moralo biti.. ja sam se tješila s tim da ako je moralo tako biti, bolje ovako rano na početku nego kasnije.. drži se draga! 💜
Mrvičak jako mi je žao. Želim ti da se brzo fizički i psihički oporavis i da se jos brze vratis na forum sa dobrim vijestima. Nemoj se bojati kiretaže. Sve brzo završi. ❤️ Puno je gori ovaj psihicki dio koji trebas izgurati. Budi jaka! Puno nas je to proslo ne brini nista sve ce biti ok s vremenom.
🧔39
👧31
Tako mi je zao, drži se, isplaci, znam da je psihički jako tesko, ali proći se s vremenom, uzmi si vremena koliko ti treba i pusti tijelo neka odmori i vidjet ćeš da će doći i tvoj dan i tvoja bebica, nije lako ali možda je bolje sto je na pocetku nego kasnije, ubiti nije nikako bolje, ali eto desilo se, ali samo sebe čuvaj i ne krivi to je zadnje sto ti sada treba ❤️ Čuvaj se i dodji nam brzo na forum sa lijepim vijestima 🙏🏽
Draga, bebica je jako, jako malena. Ona ti to nista ne osjeti. Nisi ti kriva. Ako je kromosomska greska, to onda znaci da je neka jako teska anomalija. Vjeruj da je bolje da se ovako samo dogodilo nego da ste morali birati, ili gore, da se rodila tesko bolesna. Ako ce ti biti lakse, googlaj na sto se sve testira beba kad se radi Nifty i slicni testovi i onda pojedinacno procitaj o svakom sindromu. Vidjet ces da je bolje ovako...koliko god tesko bilo.
Ja sam ti bila na kiretazi pocetkom godine. Nije toliko jako strasno. Trazi da te stave pod opcu da nista ne osjetis, a prije toga neka ti nabave normabel i ibuprofen. Ja sam ih u kombinaciji pila. Ruzan je osjecaj kad te puste doma (obicno 2 sata nakon zahvata). Boli, pece, ne znas ni sama. I onda sam par dana nakon zahvata pocela krvariti i to bas dosta. Ustvari, imala sam osjecaj da tece iz mene...ali tako treba biti. Nakon toga cekas M. Moja je stigla nekih 35 dana kasnije. Kad obavis preglede i kad ti srceko malo zacijeli, idete u nove pobjede. To ti je 2-3 mjeseca cekanja. Maksimalno. Znaci ako bude sve ok (A BIT CE) tipkat ces nam opet u grupi!
I da, ja sam u toj prvoj trudnoci mirovala, cuvala se, pila sok od cikle, jela voce, povrce, nema sto 'zdravo' nisam radila i dogodilo mi se isto to...tako da ni druga suprotnost nista ne garantira. Nisi ti kriva. To se jednostavno dogada. I to nazalost jako, jako cesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji