Jutro curke..
Tina kako je jutros, tvoj mali se zainatio bas pa se sad neda van 🙈. Sretno na pregledu danas i da bude nekog pomaka da nemas za djaba trudove 👍🏻
Sagi bome imas puno robice, super. Budes se snasla kad dobijes svoju strucu u ruke. Ja sam isto bila izgubljena, stalno sam govorila ja ga necu znati niti preavuci a ne obuci. Medjutim prvi put kad sam to trebala napraviti izgledalao je kao da sam profesionalac, to valjda dodje odjednom da za svoje djwte znas i mozes sve.
.
Sto se tice tih kombinezona/pidjama, mwni avi govorili toga ti treba najvise, to je najlakse za obuci, medjutim meni lakse obuci majicicu i hlacice, kad presvlacim samo svucem hlacice ne borim se sa gumbima na kombinezonu 🙈. Inace bodi dugih ili kratkih rukava je osnova, to vam je kao kad mi obucemo gace i potkosulju, pa na to neko odjelce ili sto ste vec zamislili, jedino da je prevruce onda samo nesto na donji dio ili nista ako je ljeto 😃
Skoljka,hvala na odgovoru.Spomenila sam dr bolove u ledjima, nakon vaginalnog pregleda.Jos sam je pitala trebam li mirovati, a ona je rekla ne, nego se ponasajte normalno.U prosloj sam mirovala pa presla termin, al strah je ostao.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Lola Joj meni ti je ovu trudnocu isto mucenje s tim zategntim trbuhom...od 25 tjedna imam taj problem a evo skoro dogurala do 36...morat ces to prihvatit ako te ne otvara i nista nemas tu sta osim magnezija...
Cure, molim vas za misljenje.Inace sam na ljetnim bebama.Trudna punih 29 tj. Zadnja 2 tj. osjecam bolove u donjem djelu ledja i kukovima.I inace sam znala imati problema s ledjima.Ponekad kao i danas ta bol bude izrazito jaka i konstantna.Ustajanje bas otezano i kao da sam ukocena. Ponekad mi trbuh bude po nekoliko sati zategnut, tj.tako se meni cini.Danas sam bila na kontroli i dr kaze sve ok.Beba je na zadak. Sto se vama cini jeli to kicma ili trudovi?🤦♀️
Sve ti je to normalno u trudnoći.. ako te baš jako bole leđa, probaj svaki dan barem 10tak min istegnuti ih..imaš vježbe na yt..sad sve ovisi koliko ti je trbuh veliki i kak ćeš moći..meni je to pomagalo baš na početku trudnoće..sad mi je već problem s trbuhom, al opet svako malo odradim neku vježbu istezanja leđa..no sad me bole vježbala ili ne, prije me nije stalno bolilo..
Ako ti dr nije komentirala da se otvaraš ili nešto, bolovi idu u paketu pod normalno, nažalost 🙈 izdrži još malo, vidim daleko si i ti došla 🤗
A ovo što ti je trbuh zategnut očito se beba namjesti tako..sretno! 🥰
Tina1803 sretno na pregledu ♥️
Ne javljaju nam se ostale mamice..samo nam je školjka aktivna 😊 nadam se da su sve bebice dobro!
Jutro cure!
Sagi ajme koliko robice🥰
.
Lola mene su recimo jucer ledja bolila dosta i to donji dio, danas kao da nista nije bilo. Mozda je kod tebe izrazenije ako inace imas problema.
.
Jucer su nam tapecirali kutnu, napokon🎉 prezadovoljna sam😀
.
Tina sretno na pregledu!
.
Kad pricate o nesigurnosti sa bebama, do svoje nisam nikad drzala tako malu bebu, mislim da cak ni vidjela tako malu. Bojala sam se kako cu ja to. Al kao sto Skoljka kaze, dodje to sve na svoje. Valjda je to tako prirodno da znas sta moras raditi.
Jutro svima!
Sagi bome dobra količina robe 😃 bude ti to sve naišlo čim primiš bebu. Meni su se isto najpraktičnije pokazale hlačice i bodi i to onaj sto se ne prevlaci preko glave nego onaj na kopčanje sa strane.
Tina sretno na pregledu! Bebi je lijepo u pupi i neda mu se van 😃
I ja se borim sa tom tvrdoćom trbuha, samo čekam da se cijeli raspuca.
Ja sam svoju prvu rodila na 41+2 i bila je 3040 i 50 cm. Da je došla ranije bila bi još sitnija. A sada nemam pojma kolika je beba jer mi nikad ne kaže. Znam da je sa 22 tjedna na anomaly scanu bila 418 grama.
Pozdrav cure.
Nisam se jučer javljala jer sam imala baš težak dan. Fizički i psihički. Proplakala sam cijeli dan. Hormoni su me ošibali. Sestre su bile koma (ta smjena). Mali neće cicati. Nema čak ni refleks cicanja, sestre mi pomažu ali i one se čuse da je tako nezainteresiran i uspavan. Pa ga nadohranjuju. Probam opet stalno prije hranjenja da ga syavim na cicu..ali nema reakcije.
Barem sam malo došla do sebe danas pa nema plakanja i manje me boli, mogu se udtati i na boku ležati.
Tina sretno na pregledu 💪👼
Vidim da smo sve u nekim slicnim bolovima🙇♀️
Ma bez brige, doc ce to sve prirodno od sebe kad rodite, vidite kako se Skoljka super snalazi 🥰
Meni je pozitivan bris na ureaplasmu , ginekolog nije htio dat terapiju, sad me bas zanima sta ce u bolnici rec 🤷♀️ znala sam da je nesto jer taj iscjedak me mucio 🙄 imam neke paranoje hocu li znat da je to to kad krene 😂😂
Pozdrav cure.
Nisam se jučer javljala jer sam imala baš težak dan. Fizički i psihički. Proplakala sam cijeli dan. Hormoni su me ošibali. Sestre su bile koma (ta smjena). Mali neće cicati. Nema čak ni refleks cicanja, sestre mi pomažu ali i one se čuse da je tako nezainteresiran i uspavan. Pa ga nadohranjuju. Probam opet stalno prije hranjenja da ga syavim na cicu..ali nema reakcije.
Barem sam malo došla do sebe danas pa nema plakanja i manje me boli, mogu se udtati i na boku ležati.
Lunina mama 🤞 da se brzo oporavis 🙈 nije nama lako, jos ti hormnoni 🤦♀️ nadam se da ce bit bolja smjena danas, samo polako , sve ce doc na svoje 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji