Da i ja sam sad kad sam zavrsila na hitnoj rekli su mi da je beba dole glavom i tocno sam i sama pretpostavila kad se okrenula dole 🤗
Meni je isto soc. ginekolog pomaknuo termin u 28 tjednu zbog prevelike bebe i onda sam isla privatno i privatnik mi je objasnio da se termin ne pomice nikad nakon 12 tjedna trudnoce jer se svaka beba razlicito razvija...neke budu vece a neke manje...Dakle gledaju se mjere na uzv u 12 tjednu i tako se odredjuje termin.Meni je trenutno odstupamje vise o 15 dana ali ja nikako na zelenu granu sa svojim socijalnik gin...on ne odustaje.A ja znam kad mi je bila ovulacija,takodjer prema prva dva pregleda kod privatnika znamo kad je bila samo G vrecica i sve se podudara lijepo sa terminom 29.4 ali ne moj socijalni je odlicio korigirati na 17.4 jer je beba velika 🤷♀️ I bas me to zivcira
Mene zadnjih sat vremena dosta boli i trbuh mi je tvrd kao kamen i zateže me onako gore visoko u trbuhu a ne dolje 😳😳
A gdje te boli
Ma cure uvijek se drzite termina kad ste imale zadnju mengu,ta odstupanja od uzv ni ne treba uzet previse,jer uvijek je drugacije.nekad je nesto vece za tjedan nesto manje za tjedan dana,ja to vise ni ne gledam.Meni vise nista ne govori oko toga osim sto mi pokaze uzv,bebicu i da je sve u redu.
Mene zadnjih sat vremena dosta boli i trbuh mi je tvrd kao kamen i zateže me onako gore visoko u trbuhu a ne dolje 😳😳
A gdje te boli
Boli me to zatezanje visoko u trbuhu..Bebu slabije osjetim a jela sam i umirila se a trbuh ko kamen
Happyivy evo linka #Aliexpress HRK 133.97 | Mini Automizer For Children Adult Inhale Nebulizer Ultrasonic Nebulizer Spray Aromatherapy Steamer Health Care
https://a.aliexpress.com/_d6ZJwu5
Cure su komentirale da narucuju sada preko Singapure post jer China post ne salje. Vidi par str unatrag, Fever je stavila link.
.
MiniMa mogu si misliti kako ti je bilo. Bitno da je sve ok.
.
Vaki bome je vec pravi bebac, ako je to tako i ako docekas termin imat ce dosta preko 4kg... strasno mi je to kako znaju raskrvariti u TA.
.
Tina mozda krece kod tebe...
Meni je isto soc. ginekolog pomaknuo termin u 28 tjednu zbog prevelike bebe i onda sam isla privatno i privatnik mi je objasnio da se termin ne pomice nikad nakon 12 tjedna trudnoce jer se svaka beba razlicito razvija…neke budu vece a neke manje…Dakle gledaju se mjere na uzv u 12 tjednu i tako se odredjuje termin.Meni je trenutno odstupamje vise o 15 dana ali ja nikako na zelenu granu sa svojim socijalnik gin…on ne odustaje.A ja znam kad mi je bila ovulacija,takodjer prema prva dva pregleda kod privatnika znamo kad je bila samo G vrecica i sve se podudara lijepo sa terminom 29.4 ali ne moj socijalni je odlicio korigirati na 17.4 jer je beba velika 🤷♀️ I bas me to zivcira
Svasta, a ja bas svoju gin pitala dok sam bila trudna jel se termin drugacije racuna jer je bebac manji. Veli ona ma kakvi ako znamo tocno kad je bila menga i tocno ovulaciju ( u mom slucaju se sve precizno zna) uvijek se racuna po zadnjoj mengi.
Vaki ma tu neki aparat grijesi ili kod soc ili u bolnici. Sjecam se da je meni uzv na kojem mi je uvijek snimala pokazivo bebu za koji dan manju, a kad mi je radila na drugom uzv aparatu mjere bile tocne u dan. Na kraju se ispostavilo da je ovaj sto je manje mjere pokazivao bio tocan.
Uzmi ti prosjecnu mjeru. A koliki je bio prvi sin na porodu?
Vaki al pa nije li to ipak malo previše.. 36tj a 3500?? Možda nisu izmjerili dobro..pa ako izdržiš do 40tj mali će bit 5kg 🙈 koliko ti je prvo dijete bilo? U koju bolnicu si to išla na pregled?
Mini Ma drago mi je da nije plodna voda! Vjerujem da si se prepala, dobro da je sve ok! Ja sam jedno vrijeme imala baš neki proziran iscjedak kao voda, no tog u zadnjih mj dana uopće nema..znala sam svakih sat vremena dnevni uložak mijenjati..al dr je rekao da je to sve normalno. 🤷
Tina1803 da nije krenulo?? 😊🥰
Lunina mama kako ste vi? Mazite li se?? 🤗💙
Ma skroz cudno..ne znam vise sto su kontrakcije, sto su trudovi, sto su lazni trudovu, sto treba bolit, sto ne treba...prepone me bole, steže me u trbuhu, probada doli u intervalima..ali nemam neke razmake kako svi kazu da bude nego me cijelo vrijeme boli🤷♀️🤷♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji