Tina i mene zivcira sto vise ne znam objasnit bolove.. Ja znam da mene boli, al kad me pitaju za detaljan opis, tu se sva pogubim... Bol je presubjektivan simptom i teško se ravnat po tome...
Ista stvar sa bebinim pokretima, mene ssram rec, al jos uvijek ne mogu skuzit sta znaci da su pokreti slabiji... Npr osjetim ja njih, al puno laganije nego jucer,a opet nije da se ne mice dulje od 2 sata... Cak ne osjetim udarce, nego samo primjetim po obliku trbuha da je promjenjen polozaj...
Doslovno taj strah i panika nikad ne prestaju... Dok se pokreti jos ni nisu osjetili, mislila sam kad ih pocnem osjecat, bit cu mirnija... Sad ih osjecam, pa opet nezz jel su "dobri, dovoljni".... onda pitanje kako cu osjetit trudove, pa kazu bole leda, boli trbuh, bole prepone i bedra.. Meni tako vec dva tjedna, a ipak su lazne kontrakcije.. Bas me frustrira sto nista ne znam i bojim se kako cu onda s bebicom, ako ne mogu prepoznat sta se meni dogada 😫😥
My baby srecom samo jedan dan. Nju su mi oko 32tt proglasili sitnijom, trbuscic zaostajao za vise od 2 tjedna. Sad mi doktor govori da ako ovako nastavi bebac rasti da bi mogao dogurati i do 3900. Nadam se da nece bas toliko.
MiniMa to su sve normalni strahovi jos ako si prvorotka a kad budes spremna za porod vjeruj da ces znat prepoznat lazne od pravih trudova i da ces znati kad je vrijeme..to nam je zenama u prirodi,a isto tako kad fobijes bebu znat ces sta i kako.Svi mi imamo strahove i to je sve normalno,eto i ja cekam trece pa ko da mi je prvo jos su mi sve trudnoce potpuno razlicite.
Jahanara inace kazu za decke da su vecinom veci pa i to je ok do 4 kg za decka.
MiniMa točno tak se i ja osjećam s pokretima bebe.
Danas sam konačno raspakirala kutije s robicom od šogorice.i gledala neke stvari i pričala mužu pa kak cemo mi, ja ni ne znam kaj je ovo, jel to odijelce za nosit il pidžama. Ak je u jednodijelnom odijelcu kaj mu stavit ispod. Jadan naš mali 🙉🙈
Moram pitat šogoricu za neke stvari kaj su uopće 😁
I definitivno neću kupovat robicu, ima je i previše, odvajala od 50 do 74 i tad još nisam sve raspakirala.🙉
https://ibb.co/mqgG7k1
Kupit ću neš za odlazak iz bolnice jer želim da bar tad ima nešto naše 🙂
MiniMa i Sagi, sve sto ste navele isto i kod mene, bas sam zbunjena 😒
Ja sam danas isto robicu preslagivala da vidim koliko imam..i imam najvise bodija kratkih i dugih rukava i odijelaca za spavanje (ili za nositi? 😁 nemam pojma).
Meni se trudovi smirili, bili su svakih 10 min po minutu, ful intenzivni i bolni i sad se smirilo opet. Bol u ledjima isto jenjava🤷♀️🤷♀️ sutra ujutro ctg i nadam se pregled pa cemo vidit
Tina, i ja toga imam najviše, ali mi se to čini i najpraktičnije. Nadam se da ćeš se uspjet odmorit i spavat danas. Sretno sutra 🙂
Cure, molim vas za misljenje.Inace sam na ljetnim bebama.Trudna punih 29 tj. Zadnja 2 tj. osjecam bolove u donjem djelu ledja i kukovima.I inace sam znala imati problema s ledjima.Ponekad kao i danas ta bol bude izrazito jaka i konstantna.Ustajanje bas otezano i kao da sam ukocena. Ponekad mi trbuh bude po nekoliko sati zategnut, tj.tako se meni cini.Danas sam bila na kontroli i dr kaze sve ok.Beba je na zadak. Sto se vama cini jeli to kicma ili trudovi?🤦♀️
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure, molim vas za misljenje.Inace sam na ljetnim bebama.Trudna punih 29 tj. Zadnja 2 tj. osjecam bolove u donjem djelu ledja i kukovima.I inace sam znala imati problema s ledjima.Ponekad kao i danas ta bol bude izrazito jaka i konstantna.Ustajanje bas otezano i kao da sam ukocena. Ponekad mi trbuh bude po nekoliko sati zategnut, tj.tako se meni cini.Danas sam bila na kontroli i dr kaze sve ok.Beba je na zadak. Sto se vama cini jeli to kicma ili trudovi?🤦♀️
Ma ledja te bole sigurno. Jesi rekla dr za bolove, da se otvaras ili tak nesto rekao bi ti. Do kraja trudnoce imat cea raznih cudnih bolova, ako nas pratis vidis da i kod nas svaki dan ima svakakvih bolova al na kraju su svi notmalni za trudnocu. Ja sam imala recimo jake bh kontrakcije vise puta pa se nisam niti otvarala niti nista.
.
Stalno zaboravim napisati da su bh kontrakcije i pravi trudivi bas razliciti, prepoznat cete to sigurno.
Sortiraj odgovore
Najstariji