Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    06. Ožujak 2020. 20:38

Jao, sve smo pisale u isto vrijeme... Prvi malac je bio 3850 kg i 53 cm. Rođen u terminu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Tina1803
    06. Ožujak 2020. 20:39

My baby

Tina1803 imas trudomjer pa si mozes mjeriti trudove

👍 hvala curke ❤ Idem se malo umiriti pa viditi kako ce se razvijati

Vaki
    06. Ožujak 2020. 20:45

Pregled sam radila u Zaboku, tu namjeravam roditi pa zato. Opet sam naručena za tjedan dana pa ću malo preispitati situaciju. Stalno neki stresovi... Ma neka i bude veća beba, mene samo brine kako sad odjednom. Nadam se da su stvarno greške zbog različitih aparata. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    06. Ožujak 2020. 20:47

Tina1803

skoljka

Tina1803

skoljka

Tina1803

Mene zadnjih sat vremena dosta boli i trbuh mi je tvrd kao kamen i zateže me onako gore visoko u trbuhu a ne dolje 😳😳

A gdje te boli

Boli me to zatezanje visoko u trbuhu..Bebu slabije osjetim a jela sam i umirila se a trbuh ko kamen

Jel te bole ledja dole nisko? A vjerovatno imas trudove lagano, mjeri razmak svakako.

Da, evo maloprije me pocelo boliti nisko u ledjima ali skroz lagano…malo cu se umirit i vidit postoje li neki razmaci, nemam pojma..strah me sto bebu ne osjetim

Prati jel ti se pojacava ta bol u ledjima, i prati razmak stezanja trbuha. 

skoljka
    06. Ožujak 2020. 20:49

Tina1803

Vaki

Koliki je vama? Koliko imate plodne vode? Čitam da se zato vrši dodatan pritisak na organe pa je zato meni i loše čitavu trudnoću.

Meni nitko nikad nije "mjerio" tu plodnu vodu i nikad mi nista nisu spominjali🤷‍♀️

Ma cledaju to oni na svakom uzv, vjerovatno nisu govorili mada bi na nalazu trebali napisati

Boa35
    06. Ožujak 2020. 20:51

Joj, čitam vas i sad je i mene počelo boliti 🙈 ne znam jel umišljam il me fakat boli..jer cijelo popodne me nisam imala bolove.. 
    Vaki ni meni nikad ne piše ništ to za plodnu vodu..samo dr komentira da je ima dovoljno 🤷 
    Tina umiri se, pa vidi kako bude.. ako bebu uopće ne osjetiš još koji h, ja bi na tvom mjestu otišla na hitnu..nek te pregledaju, mirnija ćeš biti.. 

• Minnie255
    06. Ožujak 2020. 21:00

Tina moze biti da ti lagano krece ako se beba umirila tako je meni prvi put bilo...al nemoj panicariti lagano doma mjeri i ako ti dodje na 5,6 min razmak idi za bolnicu...jedino ako ti se ima dugo voziti onda kreni prije...ja sam u prvoj dosta rano krenula al sta cu ja imam 2 sata voznje do bolnice moram krenut prije kad ne hnam sta ni kako...sretno u svakom slucajuu😍
    Mene nesto ledja bole isto al takav mi dan cim je juzina boli me  skoro sam cijeli dan prelezala i odmarala se...moram do utorka izdrzat da udjem u 36 tjedan 🥰

• Minnie255
    06. Ožujak 2020. 21:04

Vaki ti i ja cemo u isto vrijeme nekad roditi... a to za mjenjanje termina je i mene nazivciralo tako kasno kad mi je pomakla...mislim ja sam po prvom terminu sad skoro 37 tjedana a sad da me uhvate trudovi pisalo bi 36...ne znam uopce sto to mjenjaju...samo zbunjuju sve...a ionako mi je ova trudnoca 3 puta teza od prve...jos cu zbog streptokoka morat primit antibiotik pri porodu zbog bebe jos na to moram mislit u svoj muci da ne zaborave mi dat... 😞

Jahanara
    06. Ožujak 2020. 21:19

My baby rodila sam na 40+1 i imala je 3370grama i 51cm. Bas me zanima koliki ce frajer biti.

My baby
    06. Ožujak 2020. 21:44

Jahanara bome ti i prenijela prvo :)) ma to ti je taman tezina i ja kazem da bi do 3500 kg voljela rodit bebicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.