Jao, sve smo pisale u isto vrijeme... Prvi malac je bio 3850 kg i 53 cm. Rođen u terminu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Tina1803 imas trudomjer pa si mozes mjeriti trudove
👍 hvala curke ❤ Idem se malo umiriti pa viditi kako ce se razvijati
Pregled sam radila u Zaboku, tu namjeravam roditi pa zato. Opet sam naručena za tjedan dana pa ću malo preispitati situaciju. Stalno neki stresovi... Ma neka i bude veća beba, mene samo brine kako sad odjednom. Nadam se da su stvarno greške zbog različitih aparata.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mene zadnjih sat vremena dosta boli i trbuh mi je tvrd kao kamen i zateže me onako gore visoko u trbuhu a ne dolje 😳😳
A gdje te boli
Boli me to zatezanje visoko u trbuhu..Bebu slabije osjetim a jela sam i umirila se a trbuh ko kamen
Jel te bole ledja dole nisko? A vjerovatno imas trudove lagano, mjeri razmak svakako.
Da, evo maloprije me pocelo boliti nisko u ledjima ali skroz lagano…malo cu se umirit i vidit postoje li neki razmaci, nemam pojma..strah me sto bebu ne osjetim
Prati jel ti se pojacava ta bol u ledjima, i prati razmak stezanja trbuha.
Koliki je vama? Koliko imate plodne vode? Čitam da se zato vrši dodatan pritisak na organe pa je zato meni i loše čitavu trudnoću.
Meni nitko nikad nije "mjerio" tu plodnu vodu i nikad mi nista nisu spominjali🤷♀️
Ma cledaju to oni na svakom uzv, vjerovatno nisu govorili mada bi na nalazu trebali napisati
Joj, čitam vas i sad je i mene počelo boliti 🙈 ne znam jel umišljam il me fakat boli..jer cijelo popodne me nisam imala bolove..
Vaki ni meni nikad ne piše ništ to za plodnu vodu..samo dr komentira da je ima dovoljno 🤷
Tina umiri se, pa vidi kako bude.. ako bebu uopće ne osjetiš još koji h, ja bi na tvom mjestu otišla na hitnu..nek te pregledaju, mirnija ćeš biti..
Tina moze biti da ti lagano krece ako se beba umirila tako je meni prvi put bilo...al nemoj panicariti lagano doma mjeri i ako ti dodje na 5,6 min razmak idi za bolnicu...jedino ako ti se ima dugo voziti onda kreni prije...ja sam u prvoj dosta rano krenula al sta cu ja imam 2 sata voznje do bolnice moram krenut prije kad ne hnam sta ni kako...sretno u svakom slucajuu😍
Mene nesto ledja bole isto al takav mi dan cim je juzina boli me skoro sam cijeli dan prelezala i odmarala se...moram do utorka izdrzat da udjem u 36 tjedan 🥰
Vaki ti i ja cemo u isto vrijeme nekad roditi... a to za mjenjanje termina je i mene nazivciralo tako kasno kad mi je pomakla...mislim ja sam po prvom terminu sad skoro 37 tjedana a sad da me uhvate trudovi pisalo bi 36...ne znam uopce sto to mjenjaju...samo zbunjuju sve...a ionako mi je ova trudnoca 3 puta teza od prve...jos cu zbog streptokoka morat primit antibiotik pri porodu zbog bebe jos na to moram mislit u svoj muci da ne zaborave mi dat... 😞
My baby rodila sam na 40+1 i imala je 3370grama i 51cm. Bas me zanima koliki ce frajer biti.
Jahanara bome ti i prenijela prvo :)) ma to ti je taman tezina i ja kazem da bi do 3500 kg voljela rodit bebicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji