Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    06. Ožujak 2020. 15:45

Vaki ti i ja smo u 2 dana po terminu...mene je u utorak na kontrolu jos jednom kod dr a onda slj put idem u bolnicu...a cek kao sad ti ima 3500 kila vec sa skoro 36 tjedana jel?
    Meni je prosli put sa 33 2100 imala sad me zanima sta ce rec u utorak...

Vaki
    06. Ožujak 2020. 17:08

Minnie255

Vakiti i ja smo u 2 dana po terminu…mene je u utorak na kontrolu jos jednom kod dr a onda slj put idem u bolnicu…a cek kao sad ti ima 3500 kila vec sa skoro 36 tjedana jel?
    Meni je prosli put sa 33 2100 imala sad me zanima sta ce rec u utorak…

Da. Do sad sam hodala kod socijalnog ginekologa, a on mi nikad nije ništa govorio, osim da je sve o. k. To mi je bilo dovoljno da budem smirena... Zato sam danas ostala zatečena kad su mi rekli da su bebine mjere kao da sam 37tt +5, a trbuščić mu je čak veličine za 39tt. A, težina 3509...
    Baš me zanima kakve će procjene biti kod tebe...
    P. S. Vaginalni pregled je baš bio bolan... Uložak mi je pun krvi, čak s malo ugrušaka. Odmah sam ih zvala, kažu da je to normalno!🙄

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• MiniMa
    06. Ožujak 2020. 17:11

Luninamama cestitke 🥰💞

Evo da prijavim jutrosnji pohod na hitnu 😶
    Naime sinoc i tokom noci primijetila mokre gacice. Osjećaj izljeva ko za vrijeme menstruacije, ali kolicinski nije toga bilo puno,naravno prva pomisao plodna voda 😨
    Otisla na hitnu, na uzv komentirali da ima nesto manje plodove vode, onaj index plodne vode (AFI) je bio je 10,dok je navodno neki granicni 12....napravili mi jos i neku vrstu brisa za plodnu vodu i hvala Bogu nije curenje plodne🙏🏼
    Kazu da je iscjedak, al znaci skeoz je tekuc, nema ni sluzi ni ljepljivosti, nema mirisa, boje... Znaci doslovno ko plodna voda....
    Posteljica se nekim cudom od zadnjeg uzv ponovno vratila straga, al je nesto nize pozicionirana, kao i bebac koji je okrenut glavicom i dosta nisko... Od laboratorijskih pretraga samo mi je crp povisen i preporuka je malo smirit tempo, nema naprezanja, nema saginjanja, dizanja teskog itd.... 
    Iskreno jos nisam nacisto dosla k sebi, bas me je dobrano preplasilo to sve nocas, tim vise sto su i kontrakcije bolne 🤯

• MiniMa
    06. Ožujak 2020. 17:13

P. S u Petrovoj takoder stoji obavijest strogo zabranjene posjete, kao i pratnja na porodu do daljnjega 

sagi
    06. Ožujak 2020. 17:26

Vaki bome pravi bebolino 🙂 mogla bi onda i ranije roditi.
    Mini Ma uf, naravno da si se zabrinula. Al bitno da je ipak sve ok s tobom i bebicom. 🤗

bejb2
    06. Ožujak 2020. 17:59

Lunina mama cestitam vam🥰😘🥳

06. Ožujak 2020. 18:33

Vaki, ako te jako to brine, odi ako mozes kod privatnog na ponovno mjerenje, koliko sam skuzila, svatko to mjeri na svoj nacin, a i ovisi o polozaju bebe u tom trenutku pa ne mora biti da je 3500!

Htjela bih vam preporuciti ovu knjigu Mama zna najbolje (i tata), ima popust kod u DM trudnickoj knjizici 50%, bas onak ima pomalo po svemu i jako je citljiva i sa puno pravog iskustva i pravih savjeta bez uljepšavanja i malo je rec da sam odusevljena :)

• Minnie255
    06. Ožujak 2020. 19:18

Vaki ma to mi je bas precudno da ti socijalni nista nije komentirao...mislim pa nije svejedno ako je beba 2 tjedna napredna ti mozes rodit a zamisli kako bi se samo nasekirla da su te ovaj tjedan trudovi uhvatili od straha...meni je od pocetka stalno tjedan dana manja trudnoca i svaki put mi je to naglasavala kao nema veze al eto...i onda kad sam dosla na oregled sa 30 tt mi pomakla cijeli termin za taj jedan tjedan sa 2.4 na 8.4.ja bas bila tuzna jer sam stalno cekala 30 i onda mi pomakla...a sto se tice bolnih pregleda i u prvoj trudnoci ne spominji mi to...iz bolnice kuci na wc svaki put krv...a bolilo bi me do kuce 2 sata voznje...

Tina1803
    06. Ožujak 2020. 19:48

MiniMa mogu misliti kako si se uplašila ali najbitnije da je na kraju sve ok 😊

Tina1803
    06. Ožujak 2020. 19:49

Mene zadnjih sat vremena dosta boli i trbuh mi je tvrd kao kamen i zateže me onako gore visoko u trbuhu a ne dolje 😳😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.