Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    06. Ožujak 2020. 07:11

Lunina mama, čestitam na bebici ❤️

sagi
    06. Ožujak 2020. 07:16

Jutro, 
    Anita da, i ja sam gledala na netu da ga ima u Lesnini, još sam mislila danas ić pogledat ga, al je muž reko ma samo naruči ovo da se ne premišljaš poslije 🙈

Fever hvala za linkove, sad bi mogla naručit i inhalator 😁

I cure, hvala za info za ocat, koristim ga za čišćenje kuhala, al mi nije palo na pamet da bi mogla i za ovo 🙂

sagi
    06. Ožujak 2020. 07:20

Mi smo uzeli ovaj baby phone
    https://m.aliexpress.com/item/32903682234.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32903682234&aff_trace_key=4ae8c2c5468b47f3969d2c57014611b3-1579554309878-09791-ceBI8JUc&aff_platform=msite&m_page_id=7002amp-z7eix93sP-HHmah1tFoBGg1583475450826&browser_id=2b3e482bddf6440a8a4623c9a0129dab&is_c=N

Jučer smo isprobali i zadovoljni smo, kamera je dobra i po mraku 🙂

skoljka
    06. Ožujak 2020. 07:24

Jutroo curke, kako ste spavale, bome vam se odbrojavaju dani 😉vi koje ste u terminu. 
    Lunina mamakako je prosla noc? Jesi sta odmorila.
    Sagi odlican ulov, i lijepo izgleda 👍🏻

I ja octom perem kuhalo svako malo, ali i pipu i sve na sto se ulovi kamenac pokiselim u ocat, sve ocisti u roku od keks 🙈😂

Jdl netko damas na pregledu drzim 🤞🏻 da sve prodje dobro. 

Jahanara
    06. Ožujak 2020. 07:58

Jutro svima!

Hvala za linkove za babyphone, sad ste me dale u razmisljanje da narucim😅 izdjalicu i inhalator sam narucila i stigli su odavno vec. Zadnje narucen je steznik za koji ne vjerujem da ce biti poslan. Ako njega imas Fever narucenog daj link. 
    .
    Inhalator je bas dobar, zadovoljna sam s njim. Kcer sam inhalirala sad nedavno kad je bila prehladjena. 

Boa35
    06. Ožujak 2020. 08:26

Jutro cure! 
    Nadam se da noćas nije bilo 🦉 
    Mene probudili lagani menstr.bolovi iza 7 i od tad ne spavam..ne boli jako, al dovoljno da ih osjetim..a po noći me nekako čudno bolio gornji dio trbuha 🤔 ne znam jesam li nekako čudno spavala, pa zato ili što.. 
    Pitanje, ako koja zna možda.. ako mi trenu trudovi ili pukne vodenjak po noći, gdje se javljam u vinogradsku? Ima tamo neka hitna? Ili tamo gdje je trudnička ambulanta? U rodilište? Uopće ne znam jel oni to drže otvorenim pa se može ući preko noći.. to sam mislila pitat u pon, al sam zaboravila..a pošto ide vikend, bolje da vas pitam, možda koja znate. 

06. Ožujak 2020. 09:02

Jutroo cure, bome ja nisam nikako spavala, samo se vrtila valjda zato sto sam po danu bila sa malom malo odspavala.
    E i ja stavim mrvicu octa to sam zaboravila napisati.
    Karla ja sam dobila vec uputnicu za hospitalizaciju pa pretpostavljam da odma na ginekoloski odjel tj rodiliste, kod nas lako prođem kroz hitnu pa samo pitam kud da idem. Ali isto sam se to pitala ako po noci krene kud ici. Mogla bi se i ti ubrzo maziti sa svojim smotuljkom malim 😍

skoljka
    06. Ožujak 2020. 09:04

Karla89

Jutro cure!
    Nadam se da noćas nije bilo 🦉
    Mene probudili lagani menstr.bolovi iza 7 i od tad ne spavam..ne boli jako, al dovoljno da ih osjetim..a po noći me nekako čudno bolio gornji dio trbuha 🤔 ne znam jesam li nekako čudno spavala, pa zato ili što..
    Pitanje, ako koja zna možda.. ako mi trenu trudovi ili pukne vodenjak po noći, gdje se javljam u vinogradsku? Ima tamo neka hitna? Ili tamo gdje je trudnička ambulanta? U rodilište? Uopće ne znam jel oni to drže otvorenim pa se može ući preko noći.. to sam mislila pitat u pon, al sam zaboravila..a pošto ide vikend, bolje da vas pitam, možda koja znate.

Mislim da je u svakoj bolnici isto. U rodiliste se javljas, ono je otvoreno 0-24 😂. Ako ti se to desi, samo budi smirena i nemoj panicarit, ako ti muz pocne panicariti i pozurivati te, smiri ga, tebi ce biti lakse bez panike 👍🏻

maybaby
    06. Ožujak 2020. 09:25

skoljka

maybaby

skoljka

Joj nemojte kupovati skupe izdajalice prije poroda, sta ako vam nebudu trebale. Medlea je najbolja koliko sam citala, ali to se iaplati ko ce se izdajati svaki dan iz nekog razloga. Mozda uspostavite dojenje pa nece niti trebati. Ili uradite kao i ja. Ja sam si narucila sa Alija za 150kn, rwko nek se nadje ako ce trebati, i super je vuce ko luda, a upotrijebila sam je samo jedanput, sto neznaci da necu opet,, hocu kad budem ostavila bebu doma na cuvanje, pa mi nije zao tih 150kn, al bome bi mi bilo zao skoro 1000 kn a da je upotrijebim jedan put.
    .
    Evo da se pohvalim, muz se vratio iz shopinga, ustedio preko 400kn i skupio 1100 bodova 😉, steta da ga jucer nisam poslala, 😂, vjerujem da bi se samo okrenuo i otisao, veli mi necakinja da su ljudi izlazili sa 20 paketa pelena 🙉

Jel mi možeš molim te staviti link za tu izdajalicu?
    Volim tako čuti iz prve ruke za nešto da valja

#Aliexpress HRK 150.37 40%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free

https://a.aliexpress.com/_dV6n3oj

hvala.. naručeno 😊

url=https://lilypie.com]

Jahanara
    06. Ožujak 2020. 09:56

Cure, bol u donjem dijelu ledja normalna u mom tt ili? Od jutra ne prestaje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.