Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    06. Ožujak 2020. 10:05

Jahanara i mene je bolilo onaj dan kad sam otisla u bolnicu,zavisi kako te boli? 

Jahanara
    06. Ožujak 2020. 10:08

Boli me konstantno dok sam na nogama, nije bas jako jako, al boli. Kad legnem popusti malo.

My baby
    06. Ožujak 2020. 10:11

A ja bi ovako rekla ako te boli kad se dirnes medju kraljescima to je zbog tereta onda,a ako te bol udara medju prepone i boli prema prednjem dijelu trbuha e onda nije ok..

Boa35
    06. Ožujak 2020. 10:12

skoljka

Karla89

Jutro cure!
    Nadam se da noćas nije bilo 🦉
    Mene probudili lagani menstr.bolovi iza 7 i od tad ne spavam..ne boli jako, al dovoljno da ih osjetim..a po noći me nekako čudno bolio gornji dio trbuha 🤔 ne znam jesam li nekako čudno spavala, pa zato ili što..
    Pitanje, ako koja zna možda.. ako mi trenu trudovi ili pukne vodenjak po noći, gdje se javljam u vinogradsku? Ima tamo neka hitna? Ili tamo gdje je trudnička ambulanta? U rodilište? Uopće ne znam jel oni to drže otvorenim pa se može ući preko noći.. to sam mislila pitat u pon, al sam zaboravila..a pošto ide vikend, bolje da vas pitam, možda koja znate.

Mislim da je u svakoj bolnici isto. U rodiliste se javljas, ono je otvoreno 0-24 😂. Ako ti se to desi, samo budi smirena i nemoj panicarit, ako ti muz pocne panicariti i pozurivati te, smiri ga, tebi ce biti lakse bez panike 👍🏻

Hvala 😊
    On je smiren totalno uvijek za razliku od mene 🙈 zato ga i želim na porodu uz sebe! ♥️
    Inače počela me i leđa boliti, ali negdje na sredini.. 
    Čitala sam da trudovi kreću iz leđa pa bol završi naprijed u zdjelici, jel bilo tako i tebi? 
    Mene bole ili leđa ili dolje kao menstrualni..nije da krene u leđima i završi naprijed 🤔 

Jahanara
    06. Ožujak 2020. 10:24

My baby

A ja bi ovako rekla ako te boli kad se dirnes medju kraljescima to je zbog tereta onda,a ako te bol udara medju prepone i boli prema prednjem dijelu trbuha e onda nije ok..

Ne siri se nikuda, tj ne udara naprijed, nadam se da je onda normalno. Ne boli tako na dodir nego preko cijelog donjeg dijela-kriza. 
    Ajme ja kao da sam prvi put trudna. 

• meddleO407
    06. Ožujak 2020. 10:28

Moja beba je nekako mirna bila jučer, danas isto. Lupi ona koji put ali nije kao inače. Ne znam šta da mislim🙄 nikad brige ne prestaju, od prvog dana pa nadalje, pogotovo kad je netko paranoičan kao ja😵😖

MickeyMouse
    06. Ožujak 2020. 11:02

Jutro! 
    Meddle ista stvar i kod mene! Nekako je bas mirna, ako je dotaknem javi se ona, ali su pokreti usporeni nekako 🤔 jučer i danas brinem bas, pregled mi je tek 11.3
    Jahanara meni tako zna biti kada dugo stojim, onda bas bole cijela kriza, i smiri se kad legnem. Kontam da je onda to normalno. I totalno te kužim, i ja nekad se osjećam kao da sam prvi put trudna, neke stvari sam zaboravila, a neke su totalno drugačije nego prvi put

• Minnie255
    06. Ožujak 2020. 11:16

Jahanara ja sam ti tako prosli tjedan iza viroze uzasno su me ledja bolila caki nize dolje cak sam neki dan mislila da su trudovi al kad bi legla bilo bi bolje...mozda ti je takav dan,jednostavno danas popij Mg i lezi ako ne mozes...
    Meni je to trajalo 3,4 dana cak

Jahanara
    06. Ožujak 2020. 11:25

Hvala cure. Popila sam mg i lezim i bolje je. 
    Meddle tako i sama, stalno neka panika. Da ne pricam koliko sam puta isla jutros na wc gledat da slucajno ne krvarim🙄
    Beba sad u tvojim tjednima ima puno manje mjesta pa se vise migolji. A znas kako kazu da se i malo umire pred porod. Mozda je kod tebe tako, priprema se za 10.3😀
    .
    Da Mickey, bas tako, neke stvari potpuno nove, a one koje su iste su zaboravljene😅

06. Ožujak 2020. 11:40

Meddleo tako sam se ja jucer malo zabrinula jer je ovih dana se toliko rastezala, a jucer skroz mirna, srecom ctg imala i sve u redu, danas je evo isto mirnija, ja nemam pojma jel to ima veze i sa ovim promjenama vremena ili stvarno premalo mjesta.
    Jahanara mene je u tim tjednima tu i tamo znalo nisko u ledima malo boliti, ali ono jedan dan pa drugi nista.
    Tako me evo danas malo boli te trticne kosti ili sto ja znam, ali mislim da je zato sto sam juce dosta na nogama bila,  a jutros isto nastavila stalno nesto radim pa sam sad malo rekla dosta je moram odmoriti 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.