Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    02. Ožujak 2020. 11:14

Miamarija dobro nam došla na forum! 🥰
    Hvala vam na odgovorima. Na zadnjem pregledu prije dva tj sam bila skroz zatvorena, ajde onda napredujemo! 💪
    Zbunilo me ovo dolje za trudove, jer ja nisam ništa osjetila.. 🤷 al evo ležim doma na kauču, baš me boli dolje od pregleda 😔

brankica09
    02. Ožujak 2020. 11:53

Karla89

Miamarija dobro nam došla na forum! 🥰
    Hvala vam na odgovorima. Na zadnjem pregledu prije dva tj sam bila skroz zatvorena, ajde onda napredujemo! 💪
    Zbunilo me ovo dolje za trudove, jer ja nisam ništa osjetila.. 🤷 al evo ležim doma na kauču, baš me boli dolje od pregleda 😔

Karla jel te inace boli ili su grubi bili? 
    Jesi dugo cekala ? 🙈

• Minnie255
    02. Ožujak 2020. 12:39

Karla da i meni su u prvoj trudnoci najgori bili ti pregledi u bolnici svaki put me iza bolilo,jos bi i malo prokrvarila svaki put iza tog oregleda tako ako ti se i to desi nemoj se odma zabrinut...ja slj utoral imam jos kod doktorice al danas nisam ni ja posebno nesto dobro...mijenja vrijeme vanka,imam osjecaj da me sve boli tako da cu danas odmarat cijeli dan...mjehur me nesto zeza isla sam 30 puta na wc a zvala sam za nalaz urinokulture jos nije dosao...sad sam popila mg i lezarina teska

sagi
    02. Ožujak 2020. 12:49

Miamaria dobro nam došla 😊

Karla bravo za dobar pregled, nadam se da će brzo prestat boljet, ako već i nije 😉

• Pupi30
    02. Ožujak 2020. 13:02

Cure kakva su vasa iskustva s danima beba u westgate-u?Koliko popusti budu i ima li to smisla cekati...krajem 4 mj je...kao i moj termin.Ne znam dal da pricekam s kupnjom kolica do tad ili nema smisla. Jaje imam i neka kolica stara 10 god u pripravi ako zatreba prije vremena 😅

Jahanara
    02. Ožujak 2020. 13:07

Miamara dobrodosla!
    .
    Karla bravo za uredan pregled!
    .
    Minnie255 i mene danas nesto bolucka i probada.
    .
    Sto se tice tih vaginalnih pregleda, mogu reci da ih se bojim ovaj put kad krenem u bolnicu. U prvoj trudnoci ginekologica me gledala svaki put na pregledu i bas je bila gruba tako da mi u bolnoci nije bilo nista novo. 
    A sada ovu trudnocu mi vodi drugi ginekolog. Imala sam 2 puta vaginalni pregled. Prvi pregled kad sam dosla i mozda oko 10tt kad sam rekla da mi je neki cudan iscjedak. 

• meddleO407
    02. Ožujak 2020. 13:12

I meni je vaginalni bio koma u bolnici, kad je gurnuo prste vidjela sam zvijezde. Mada je rekao da sad kao više neće "čačkat", ali očekujem sigurno još koji put da bude🙄

MickeyMouse
    02. Ožujak 2020. 13:15

Miamaria dobrodošla 😊
    Karla super za dobar pregled! Meni su isto ti pregledi u bolnici bas bolni bili, uglavnom bi i malo sukrvice bilo. Koji god doktor/doktorica da me gledao uvijek isto, a pogotovo nakon sto sam prešla termin pa amnioskopija. 
    Karla ako su kao špicevi na donjoj liniji to su udarci bebe ili namještanje njezino, a trudovi su bas kao valovi - raste pa drži neko vrijeme pa lagano popusta. 
    Kod mene danas neki jaki vjetar puse, a mala navalila da bude vani, jedva sam je uvela u kuću. Danas mi je prvi dan porodiljnog pa se privikavamo na novonastalu situaciju gdje je sad čuva mama a ne tata 🙈 sad spava a ja napokon legla da i ja odmorim - trbuh me bas zateže i boli 

02. Ožujak 2020. 13:30

Napisem sve i izađem umjesto da stisnem posalji, sad cu skratiti. Slatki su vam svima ljubimci 😍🐶🐱
    Karla super za dobar pregled i meni je prosli tjedan pisalo portio skracena ali mi je cc zatvoren pa bi mogla prije mene ipak. Meni je pregled bio malo neugodan, ali ne i bolan. Sveukupno ovo je treci vaginalni pregled i mislim da nece vise cackati.
    Meddleo joj pricaj mi tako i ja, sunce na prozor, a ja samo vidim sto treba jos ocistiti, ali dobro sve u svemu eto se i proljetno ciscenje lagano zavrsava 😀
    Miamaria dobrodosla
    Ostale curke odmarajte kad ove promjene vremena tako utjecu.
    Ja se iz dana u dan cudim kako mi se brzo termin priblizava 😊
    Juce sam prvi put osjetila da se beba protegla nekud visoko iznad pupka inace samo ta rastezanja osjetim lijevo i desno, a znam da vas dosta je spominjalo da u rebra udaraju, meni je uvijek dole nize bilo. Moram vise datulja pocet jest pa nikako 😂😂

Boa35
    02. Ožujak 2020. 13:50

U zadnjih 3god me pregledalo 10tak doktora..pripreme za mpo, trudnoća, kiretaža u bolnici, opet postupak..al bome ovako mi nije nikad neugodan pregled bio.. moj gin mi svaki put pregled isto tako napravi, al ne gurne prste valjda tak duboko 🙈 nemam pojma.. al dobro, valjda tak treba biti..ak se bunim zbog ovog, kaj će tek na porodu biti 🤦🙈
    Evo do sad sam odmarala i idem malo stan počistiti i ručak skuhati 🙂 
    E,da..bila danas u dmu..dobila ponovo paket za trudnice (iako sam jedan 2018.uzela)..nije me nitko ništa pitao tako da u srijedu idem u city iskoristiti te popuste 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.