Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    29. Veljača 2020. 20:53

I danije mi jasno tko je vec napisao o kakvom kateteru je rijec kod epiduralne? Nema nikakvog katetera kad primis epiduralnu

neverland
    29. Veljača 2020. 20:53

Znam da ide braunila u kraljeznicu. Mislila sam na kateter za mjehur. Stavljaju li to? Ili vi niste na to mislile?

neverland
    29. Veljača 2020. 21:00

To mi je strasno i to ne zelim. Ne znam ni sama zasto, ne mogu si pomoci. Ali logicno mi je ako nista ne osjecas od epi da ne osjecas ni kada treba mokriti... ufff

My baby
    29. Veljača 2020. 21:02

Neverland ne ide nikakav kateter.Taj ubod ni ne osjetis u trudu i nije nista strasno.ako bude vremena i ovaj put mislim uzet epiduralnu sigurno

My baby
    29. Veljača 2020. 21:02

Kad prestane djelovat osjetis i mojrit kao i sve ostalo pa to drzi samo dva sata nije bas da si oduzet tri dana😂

neverland
    29. Veljača 2020. 21:19

My baby

Kad prestane djelovat osjetis i mojrit kao i sve ostalo pa to drzi samo dva sata nije bas da si oduzet tri dana😂

Ma onda super 🎊🎉 Ja sam mislila da je to pod obavezno.

skoljka
    29. Veljača 2020. 21:35

neverland

Znam da ide braunila u kraljeznicu. Mislila sam na kateter za mjehur. Stavljaju li to? Ili vi niste na to mislile?

To sto ti mislis da je braunila e to je taj tanki kateter, tako su bar meni objasnjavali anesteziolozi kad su mi postavljali, braunila je plasticna ovo je gumeno. 
    Sto se tice katetera za mjehur, ni to se ne osjetis  posebno ne pod epiduralnom 😂, meni su dva puta praznili mjehur, taman kad su mi dali epiduralnu i nakon poroda kad su mi uzeli bebu, to je bilo pod obavezno vidjela sam da su na papir od svih podataka sa poroda napisali mililitrazu ispustenog urina, neznam za sta je to bitno 🤷🏻‍♀️

I jos nesto, kad te tam soraju trudovi sve ono sto pravis plan da hoces ovako ili onako, e to sve padne u zaborav i preepustis se da ti rade sta ide i kako ide i samo ti je bitno da sto prije zavrsi na bilo koji nacin.

neverland
    29. Veljača 2020. 21:38

Ma znam, to svi kazu, ne osjetis i nije ti ni vazno. Ali ne znaci da cu sad to tako olako prihvatiti jer mi to bas stvara stres. A ne zelim se stresirati jos 2 mjeseca.
     Nisam ja inace za epi, ali zelim imati sve opcije otvorene. Hvala na iskustvima ☺☺

MickeyMouse
    29. Veljača 2020. 21:55

Skoljka ja sam prvoj davala bio gaiu s D vitaminom, plus sab simplex po potrebi radi grčeva. I tu bio gaiu sam po preporuci davala do godinu dana, navodno dobro utječe na imunitet sto se nama pokazalo točno. (Tko ima prilike u Bosni je doslovno duplo jeftinija nego kod nas).
    Ja do sada nisam ništa ni prala ni peglala i sad će bi trebati puno vise vremena jer se jako brzo umaram. Isto danas imam problema s BH kontrakcijama, ni ne znam koliko sam magnezija popila danas.
    Eee i nisam se pohvalila da sam kupila kombinaciju za izlazak 🙈🙈 kad služim kak se stavljaju slike budem stavila. 

MickeyMouse
    29. Veljača 2020. 21:59

Lily drago mi je da ste doma! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.