Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    29. Veljača 2020. 17:58

Mi moramo kupit ormar, to planiramo kroz 10-tak dana nadam se. Isto moram poceti prati i peglat, spremat to sve, nemam vise sto cekati. Pitala me mama jel ja to planiram raditi ili ce to nju pripasti kad odem u rodiliste😂

Boa35
    29. Veljača 2020. 18:44

Neverland što nakon epiduralne ide kateter? Koliko sam shvatila možeš i hodat i sve ako je dobiješ, mislila sam da onda ne ide kateter.. 🤔
    Mellorine ja mislim da je to slično, samo što spinalnom ne osjetiš uopće ništa, a pod epiduralnom da.. 
    Lilypie drago mi je da ste doma! Vjerojatno ne zanimljivo s njih dvije 💞 ja se nekad pitam kako ćemo mi s jednom 🙈 super za curke, one kao prave velike od početka! ♥️💜
    Kako si ti? Jesi se oporavila od carskog? 
    Tina tebe ti bolovi baš zezaju, valjda će brzo i krenut🤞
    .
    Danas mi bili u šetnji nekih dva sata i izgleda da sam se preforsirala..cijelo popodne imam kontrakcije, baš mi je grozno, ležim i ne mrdam uopće.. u dva navrata mi toliko pritisak bio da su mi suze samo krenule 😔 ne mogu nikako se priviknuti sa moram usporiti, sve ja to mislim kak mogu, a onda na kraju eto moram preležat cijelo popodne jer se preforsiram.. 

neverland
    29. Veljača 2020. 18:57

Pa ti si skoro u terminu, hoće to tako.. nadam se da su samo lažni :)
    Meni su rekli da kad ide epi da obavezno ide i kateter i to mi je strašno, jako se dvoumim samo zbog toga :(

• Minnie255
    29. Veljača 2020. 19:33

Mislim da ne ide nekakav klasicni kateter nego na to mjesto gdje se daje ond ase stavlja kao taj ajmo reci kateter kroz kojega se sve dozira kasnije...barem ja tako mislim😂 a ne ide onaj obicni jer je to nepovezano...taj se stavlja ako se ide na carski...neka netko ispravi tko zna...
    Ne znam kakvo nam je stanje sa Tinom al nadam se evo da ce svi preskociti danasnji prijestupni dan za roditi😂

skoljka
    29. Veljača 2020. 19:35

Karla sto se tice kupusa, on jeste za zaustavljanje mlijeka ali ako se duze vrijeme konstantno koristi. Kad dodje do pred upale ili upale dobro ga je koristiti ali ne dugo. Kao ja sinoc, znaci samo sam koristila dok cice nisu popustile lagano, samo da nestane pritisak. Znaci izdojila sam se malo da popuste bradavice, mali podojio, stavila kupus dok nije pritisak popustio da se mogu masirati jer je to bila nemoguca misija zbog bolova, kao da su me nozevi rezali. 
    Neverland kateter sluzi da kroz njeg primate epiduralnu po potrebi, pomocu igle se aplicira kroz kozu do kicme( slicno braunili ali jos tanje i gumeno, a braunila je plasticna, znaci ovo apsoluzno nista ne osjetite) i u dozama vam daju epiduralnu ovisno koliko traje porod. On je tanak skroz malo deblji od igle, nije to kao kateter za mokracu. To vam stvarno nista ne boli, doslovno neznate da vam ista rade, ali sve vrijeme  vam objasnjavaju sta vam rade.
    Vaki evo danas smo uspostavili dojenje nadam se da ce se dobro i nastaviti. Danas se bebac redovno sam budi, pa svaki put drugu cicku, cica otprilike 10min svaki put. 

Tina da to nije mozda sluzni cep 🤷🏻‍♀️mozda se otvaras lagano 🤷🏻‍♀️
    Lilypie drago mi je da ste doma, uzivajte,. Kako je brat prihvatio sestrice, jel ponosan 😊. Jesi ti mozda pocela sa nekim kapima, biogaja, d vitamin, ja pojma nemam sto sad treba i kad treba. Nitko mi u bolnoci nije nista rekao za to, nadam se da ce me patronazna u ponedjeljak uputiti. 

skoljka
    29. Veljača 2020. 19:36

Minnie255

Mislim da ne ide nekakav klasicni kateter nego na to mjesto gdje se daje ond ase stavlja kao taj ajmo reci kateter kroz kojega se sve dozira kasnije…barem ja tako mislim😂 a ne ide onaj obicni jer je to nepovezano…taj se stavlja ako se ide na carski…neka netko ispravi tko zna…
    Ne znam kakvo nam je stanje sa Tinom al nadam se evo da ce svi preskociti danasnji prijestupni dan za roditi😂

👍🏻 Bravo dobro si shvatila

29. Veljača 2020. 19:47

Lilypie kod kuce je ipak najljepse i puno opustenije, jos eto bar da te ti uređaji ne zezaju, meni je isto nedavno perilica rublja se pokvarila ali srecom pod garancijom i brzo su mi rjesili kvar, ali tocno kad sam robicu pocela prati. Jel stizes sve sa njih dvije, meni je sa jednom ok laganini stvarno je bila dobra beba, ali mislim da bi bila druga prica da su dvije odjednom 😀😊
    Meddleo nadam se da te nece jace uhvatiti, svi se zale na visoke temperature
    Tina mozda i vrijeme utjece ove promjene svako malo, a vjerujem da ti se tijelo priprema, malo uspori ipak si dugo lezala pa je i to velika promjena, ali ako si zabrinuta svakako ti pitaj dr.
    Karla uspori i ti malo, tako se i ja malo zanesem, sad je mene ciscenje uhvatilo, ali rasporedim ja to da svaki dan pomalo nesto. I stalno razmisljam kako je termin blizu i ocu li ranije il nakraju prenest 🙈
    Minnie ma super je iskoristiti sve te bodove, vidi i online da li imas sto aktivirati, cesto bude 5x vise bodova, također i u knjizici imas 10 ×vise bodova. Ako planiras maramice uzimati cak mozda i prođe kupon iz knjizice 2+1gratis pa ti mozda dva pakiranja gratis ispadnu tako je meni jednom za nesto pa sam se cudila da je obadvoje prihvatilo.
    Jahanara i sagi taman vam je vrijeme za pranje i peglanje, premda je meni i sada ok, ne umaram se previse, ali sam mirnija da je to sve spremno, nikad se nezna oce bebac uraniti 😊
    Neverland nisam ni ja znala da ide kateter kad je epi, ja sam imala pad je bila spinalana, ali to mi je i logicno jer tada nista ne osjetis, a zasto ti je on toliko strasan?

Lilypie
    29. Veljača 2020. 20:23

Znaci nikad ne spavam... doslovno 😂😂😂
    Muž je stvarno od velike pomoći. Veliki braco je beskrajno zaljubljen u svoje Seke i stalno ih obilazi i pomaze oko svega. 
    Srećom pa su mirnije pa stignem nekako. 
    Skoljka draga, ni meni nitko ništa nije rekao. Trenutno gledam da jedem makar na vrijeme i jedva i to uspijevam tako da još ništa ne uzimam. Budem dok se malo stabiliziramo 😃

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

mom3
    29. Veljača 2020. 20:25

Fever, mamasita05 i Vaki hvala na pomoći. Ova iz DM-a mi se čini kao ok izbor.
    Opet sam zavirila u Pepco i nisam si mogla pomoći LOL
    Naišla sam na hlačice sa stopalima kojih rijetko kad ima i usput uzela i čarapice

My baby
    29. Veljača 2020. 20:51

Ja isto mislim krenuti kroz nekih dva tjedna to sve spremati.isto zbog umora al mislim da je meni to i od tableta za stitnjacu da sam non stop umorna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.