Cestitke na bebicama!💐🎊Mene isto zanima kak je u vinogradskoj sad situcija?Drzite se sve😘
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Mellorine čestitam na bebici!
Maja bas me zanima koja će od nas dvije prije obzirom da imamo isti dan termin 😊
Mellorine čestitam na bebici!
Maja bas me zanima koja će od nas dvije prije obzirom da imamo isti dan termin 😊
Mozda cemo zajedno!
Cestitke Mellorine 💞
.
Ja bi u cet trebala na pregled u TA, nadam se da ne budu to stopirali,jer cak i normalna trudnoca se treba redovito kontrolirati....
.
Ja nisam inace iz Jaske, ali tamo mi je u domu zdravlja soc gin i sad vidim obavijest da su oni otkazali apsolutno sve ginekoloske preglede i da se opcenito kao ne moze uci u prostor Doma zdravlja....
Skoljka ti si izJaske, ako se ne vaaram, imas li ti mozda kakve tocnije info?
MiniMa
Ja sam danas bila... Išla na kontrolu..
Po 1 čovjeka puštaju u dom zdravlja, zaključani su, pitaju kojem
Doktoru ideš....tamo kad te puste unutra, odmah ti dezinficiraju ruke.
Sto se gin tice, otkazuju sve osim hitnih stanja. Mene si dns primili kad aam već došla radi brisa za streptpkok, a dok mi je sestra printala uputnicu za TA još je netko zvao da je u 36tt i da treba isto taj bris napraviti, pa je rekao doktor nekak dodje odmah dns ili sutra....
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
MiniMa
Ja sam danas bila…Išla na kontrolu..
Doktoru ideš….tamo kad te puste unutra, odmah ti dezinficiraju ruke.
Sto se gin tice, otkazuju sve osim hitnih stanja. Mene si dns primili kad aam već došla radi brisa za streptpkok, a dok mi je sestra printala uputnicu za TA još je netko zvao da je u 36tt i da treba isto taj bris napraviti, pa je rekao doktor nekak dodje odmah dns ili sutra….
Hvala za info
Ja tamo i ovako idem samo po doznake, al budem svakako zvala drugi tjedan da ne dolazim za bezveze
MiniMa
Ja sam danas bila…Išla na kontrolu..
Doktoru ideš….tamo kad te puste unutra, odmah ti dezinficiraju ruke.
Sto se gin tice, otkazuju sve osim hitnih stanja. Mene si dns primili kad aam već došla radi brisa za streptpkok, a dok mi je sestra printala uputnicu za TA još je netko zvao da je u 36tt i da treba isto taj bris napraviti, pa je rekao doktor nekak dodje odmah dns ili sutra….
Kod kojeg si dr? Ja sam prije bila kod dr Mackovic ali je otisla privatniku. Jel znas kakav je taj novi dr?
.
MiniMa pojma nemam, cula sam da ima i u Jaski zarAzenih ali se o tome ne govlri, sad neznam jel to istina.
.
Gdje ce te vi prijavljivati djecu pedijatru? U DZ ili negdje drugo, neznam gdje pripadate?
Curke evo da javim da nista od moje indukcije. Znam da to nije nista strasno ali danas me to uzasno naljutilo jer sam se psihicki pripremila na to i sve je tako bizarno i napeto u zraku od ove korone..uzasna negativa posvuda i strah. Bas se moze rezati nožem... i onda me posalje nazad doma i kaze da dodjem opet ujutro 😡 nije me pregledala...samo ctg koji je reaktivan🤷♀️ rekla je da ce me ujutro pregledati ali cisto sumnjam...u bolnici je ludnica, svi koji rade su nabrijani i uplaseni...mah...
Skoljka ja sam kod dr. Šakoronje i stvarno za njega sve pohvale, mozda se mozes prebacit u njegovu smjenu ako ti taj novi dr ne bude odgovarao... Al zadnji put kad sam isla po doznake mi se cini da je pisalo da 2 razlicita doktora pokrivaju smjenu od te doktorice sto je otisla, nezz jel jos tako.... Jedina zamjerka kod dr Šakoronje mi je za sestru, zna biti dosta zivcana i preko telefona i uzivo, al to pregrmim nekako jer mi je ipak bitnije da je s dr dobra komunikacija, a to def je
.
Mi cemo vjv u dom zdravlja u Remetincu, naravno ako ce primati...a nisi se jos prijavila? Sta nije bilo potrebno kad si ga isla prijavit na HZZOda odma ima odabranog pedijatra? 🤔
I ja sam kod dr Sakoronje.
A sto se doktorice tice, i dalje je obavijest da je mijenjaju ta dva doktora.
A za pedijatra...iskreno ne znam još, vjerojatno u domu zdravlja
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji