Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    30. Svibanj 2020. 10:00

Maja 3

skoljka

Jutroo,
    ja se opet nisam digla izdojiti 🙉 poplava u krevetu, nerviraju me ovi jastucici za sise svi promoce, i od dm, toto, mulera 😡 malac se probudio oko 4 za dojenje, po novom se razbudi cim ga spustim nakon podrigivanja pa se ogra sam sa sobom pola sata 😂 guram mu dudu i zaspe
    .
    Sagi sretnoo 🤞🏻, ali vjerujem da se vec mazite.
    Idem nam napraviti novu grupu, pa kad sagi cestitamo da predjemo tamo.
    Vaki ti dodaj popis rodjenih beba u novu grupu odmah na prvu stranicu da imamo tamo spisak ☺️ali kad. Sagi rodi 😉

Pusti sagi da otvori grupu..ionako svi cekamo njenog bebaca..da izleti..pa nek ima tu cast.

A vec jesam jbg, nisam na to ni pomislila 🙈😬 ako hoce nek otvori ponovno 😉

skoljka
    30. Svibanj 2020. 10:04

brankica09

Cure dok iscekujemo Sagi 🤰👼 pisite mi kako uspavljujete svoje bebe?

Ja svog u krevet i sam se uspava, ako mu dodajem dudu trudim se da me ne vidi, kad utvrdi san pokrijem ga inace nece zaspat ako je pokriven. A za vecernje spavanje isto ga samo ostavim u krevetu, uz glavu mu stavim tjesilicu on je zagrli, bez dude, ugasim svjetlo i izadjem iz sobe, to je to

MickeyMouse
    30. Svibanj 2020. 10:26

Sagi sretno! 
    Moja nekad zaspe na rukama, ali uglavnom se uspava sama dok naganjam stariju da ne pravi buku i galamu. Za večernje spavanje je nahranim i stavim u krevetić s dudom - dodam je par puta kad zaplače, ali brzinom munje jer starija trci zamnom i viče vidiiiii sekuuuuuuu. 

Fever
    30. Svibanj 2020. 10:37

Moj nekada na rukama ( vecinom preko noci) preko dana u cocona madrac ga stavimo kad podrigne, dobije dudu i sam se uspava

It’s a baby boy💙

Mom
    30. Svibanj 2020. 10:40

Jagodica bobica, mlijeko možeš spremiti u frižider i dati joj po potrebi u roku od nekih tjedan dana ili ga zalediti. Ja sam uglavnom zaleđivala (kupiš vrećice baš za izdvojeno mlijeko, ima ih u ljekarna a vidjela sam da prodaju i na Faceu na Marketplaceu).

Školjka, što se jastučića tiče, ja za noć stavim jastucice od Aventa ili Chicca koji su skuplji ali su bolji. Jer sam se isto redovno budila mokre majice. Obično je podojim prije mog spavanja tako da ih isprazni (ili izdojim na izdajalicu bar jedan dio) i stavim te jastucice i evo ne prođe mi na majicu od tad. U biti, nije majica nego spavam u onim kanotjericama za dojilje od H&M-a. Po danu koristim te jeftine od DMa ili Mullera. 

Mom
    30. Svibanj 2020. 10:44

MickeyMouse

Sagi sretno!
    Moja nekad zaspe na rukama, ali uglavnom se uspava sama dok naganjam stariju da ne pravi buku i galamu. Za večernje spavanje je nahranim i stavim u krevetić s dudom - dodam je par puta kad zaplače, ali brzinom munje jer starija trci zamnom i viče vidiiiii sekuuuuuuu.

Meni duda napravi kaos kad je spavanje u pitanju jer joj ispadne i ona odmah počne plakati. I tako non stop. Nije da joj ispadne a ona nastavi spavati. To me jednu noć izludilo, dobra 2 sata sam se budila po 100 puta vraćala joj dudu u usta i onda sam rekla, gotovo s dudom za noć. Preko dana za smiriti je da ali po noći više bome ne dam. 

• Sancy3
    30. Svibanj 2020. 10:49

brankica09

Cure dok iscekujemo Sagi 🤰👼 pisite mi kako uspavljujete svoje bebe?

Ja mu pustim fen na you tubeu ako bas zajebava sa spavanjem i to mi je spas za 2min.zaspe

brankica09
    30. Svibanj 2020. 10:55

Svaka cast 🙈 mojoj ispada duda i tu nema kraja , rijetki su trenuci da se sama uspava 🙇‍♀️ nekad ju pljune pa pocne plakat, pa malo hoce pa nece 🤷‍♀️ i to onda traje i traje 

maybaby
    30. Svibanj 2020. 11:01

MiniMa

Pozz
    Nas ne pustaju iz bolnice jer mali gubi na tezini….
    Borimo se jako s dojenjem, lijepo prihvati al bas i ne vuce nego samo se igra, al zato svoje prste navlaci ko da ce iz njih nesto dobit….. Bas sam tuzna sto ne idemo danas kuci, a i jadna zbog tog dojenja… Meni mlijeko slabije dolazi, al zasto mu onda nedaju dohranu da nije gladan nego je samo na cici, a ocito nemam dovoljno….

Uhh.. znam kako ti je.. mene predzadnji dan prije nego trebam izaći iz bolnice napala primalja kao jel imam mlijeka.. mala izgubila 20g kao od jutros i ona kao pregleda grudi, koje su pune mlijeka.. i da joj pokažem kako dojim.. 
    I onda mi kaže nakon 6 dana bolnice da to nešto ne valja..nemam baš ispupčene bradavice pa je trebalo to malo drugačije raditi (hladnom vodom ispupčiti bradavice da mala uhvati).
    Nije ni čudo što je mala stalno na sisi bila.. napravila rane.. ma ugl.. kući sam, izdajam se i bradavice se oporavile skoro skroz. Pa ćemo kroz koji dan pokušati sa dojenjem. 

url=https://lilypie.com]

Vaki
    30. Svibanj 2020. 11:11

maybaby

MiniMa

Pozz
    Nas ne pustaju iz bolnice jer mali gubi na tezini….
    Borimo se jako s dojenjem, lijepo prihvati al bas i ne vuce nego samo se igra, al zato svoje prste navlaci ko da ce iz njih nesto dobit….. Bas sam tuzna sto ne idemo danas kuci, a i jadna zbog tog dojenja… Meni mlijeko slabije dolazi, al zasto mu onda nedaju dohranu da nije gladan nego je samo na cici, a ocito nemam dovoljno….

Uhh.. znam kako ti je.. mene predzadnji dan prije nego trebam izaći iz bolnice napala primalja kao jel imam mlijeka.. mala izgubila 20g kao od jutros i ona kao pregleda grudi, koje su pune mlijeka.. i da joj pokažem kako dojim..
    I onda mi kaže nakon 6 dana bolnice da to nešto ne valja..nemam baš ispupčene bradavice pa je trebalo to malo drugačije raditi (hladnom vodom ispupčiti bradavice da mala uhvati).
    Nije ni čudo što je mala stalno na sisi bila.. napravila rane.. ma ugl.. kući sam, izdajam se i bradavice se oporavile skoro skroz. Pa ćemo kroz koji dan pokušati sa dojenjem.

Uh! Dobro da ste skužile u čemu je problem. 💓

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.