Jao koliko slatkih cura 💖💖 i decki 💙, hajd kad sve stavljate bebace evo da vidite i mog zavodnika 🙈mada nisam za djecu po int, al sto kaze neverland brzo ce pobrisat.
Jao koliko slatkih cura 💖💖 i decki 💙, hajd kad sve stavljate bebace evo da vidite i mog zavodnika 🙈mada nisam za djecu po int, al sto kaze neverland brzo ce pobrisat.
Bas ti je zgodan zavodnik😀 cure cuvajte se😉
💙🍬💙
Ma joj sto sam zgodan😍😍
Ajme cure divne su vam bebice,kako vam je prosao dan?meni sve suprotno od jucer...dakle kaos
Preslatke su vam bebilice
.
Ja sam danas kupila maramu,pere se pa cu sutra probati.Izludio me danas...spavao je samo sat vremena danas...noc isto slabo.Stalno place a najeo se...
Zavodnik!
Cure bebice su vam prekrasne! 😍
Mellorine onda ja svoju premalo obučem 😱 ima kratki bodi i preko jednodijelno i čarape. Kad lezi je pokrijem.
Mi mažemo i kapamo oko evo već treći dan i imam osjećaj da je sve gore. Ak ne bude bolje preko vikenda ići ću kod pedijatra opet.
Mi smo danas imali jedan set plakanja prije kupanja i poslije kupanja, i idem stariju odnesti tati i vrati se i mala sama zaspala - kao da je čekala da se svi maknemo od nje i pustimo je na miru. Jučer nije kakala, ali se zato danas opostenila 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji