Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    29. Svibanj 2020. 23:12

Fever

https://ibb.co/CMB7JsY

Evo i nas kad svi vec stavljate. :-D

Bombon!

MickeyMouse
    29. Svibanj 2020. 23:13

Maja - dada, masiram joj kanalić dok čistim, koliko mi da jer poljubicasti od placa dok joj diram oko 😱

sagi
    30. Svibanj 2020. 02:03

My baby

Fever medeni je a na stolu bademovo ulje 😁mislim da ga svi imamo.
    Sagi jesi u komadu?

U komadu u predrađaoni 😁 pukao mi vodenjak pa sam morala doc. 2cm otvorena, nemam baš neke jake trudove. Javim se kad zavrsimo 🙉

Jahanara
    30. Svibanj 2020. 02:08

Sretno Sagi🤞 da bude sto brze💪 uskoro se mazite❤

Fever
    30. Svibanj 2020. 03:15

Hvala cure!
    Sretno sagi🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍼🍼🍼
    Bademovo ulje na stolu ali moje, 🤪😃mackam stomak jer imam neki striju bijelu kod pupka od poroda, malca ne mackam jos mrvicu mu se peruta koza. Samo mustelu stavim u vodu ze kupanje

It’s a baby boy💙

Maja 3
    30. Svibanj 2020. 04:04

sagi

My baby

Fever medeni je a na stolu bademovo ulje 😁mislim da ga svi imamo.
    Sagi jesi u komadu?

U komadu u predrađaoni 😁 pukao mi vodenjak pa sam morala doc. 2cm otvorena, nemam baš neke jake trudove. Javim se kad zavrsimo 🙉

Sretno!

neverland
    30. Svibanj 2020. 06:07

Koji frajeriiii 🙂
    Sagi sretniooo 😊
    .
    Trakice
    #Aliexpress HRK 10.80  12%OFF | Hot Baby Headband Baby Girls Hair Accessories Toddler Turban Headband Hair Band Bows Accessories Headwear Chouchou Cheveux Fille

https://a.aliexpress.com/_Bf6JVnvn

30. Svibanj 2020. 06:12

Predivne su vam bebite 💞 
    Sagi,sretno!

30. Svibanj 2020. 07:32

Jao preslatkih bebica 😍😍
    Sagi sretno 💪💪 mozemo praviti grupu bebe 2020 kad javis 😁 obzirom da su nam zimsko proljetne a ne proljetno ljetne 😂
    Mickey ma nije premalo kad jednodijelno onda i ja ispod kratki bodi. Kapicu uvijek stavljam kad je stalno puhalo i laganu dekicu jer ipak lezi i spava. I da ja zaspem vani vjerujem da bi se htjela pokriti. 😂 ja npr nosim potkosulju, kratku majicu i dugu na kopcanje. Tako da sve ovisi i gdje zivite. Jucer je bas hladno bilo kod nas.
    Nisam rekla o emocijama poslije poroda, prvi nemogu racunati jer je šok roditi u 28tt tako da sam se tu isplakala itekako.
    A sad mi je super sve proslo i imam veliku podrsku i pomoc i od muza i mojih i njegovih tako da je to jedan jako bitan faktor. Da sam sama s njih dvije to bi kaos bio i uvijek kazem svaka cast zenama koje to uspijevaju. Da moram normalno da bih isto mogla samo znam da bi bila puno nervoznija jer starija trazi dosta pozornosti, a i di je nebi razmazila kad je bila mrva mala.

skoljka
    30. Svibanj 2020. 07:50

Jutroo,
     ja se opet nisam digla izdojiti 🙉 poplava u krevetu, nerviraju me ovi jastucici za sise svi promoce, i od dm, toto, mulera 😡 malac se probudio oko 4 za dojenje, po novom se razbudi cim ga spustim nakon podrigivanja pa se ogra sam sa sobom pola sata 😂 guram mu dudu i zaspe

Sagi sretnoo 🤞🏻, ali vjerujem da se vec mazite.
    Idem nam napraviti novu grupu, pa kad sagi cestitamo da predjemo tamo.
    Vaki ti dodaj popis rodjenih beba u novu grupu odmah na prvu stranicu da imamo tamo spisak ☺️ali kad. Sagi rodi 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.