Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    30. Svibanj 2020. 11:12

Kačim listu ili čekam službenu potvrdu od sagi za novu temu? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

maybaby
    30. Svibanj 2020. 11:42

Jahanara

Fever bravo za dobar pregled!
    .
    Majo preslatka je🥰
    .
    Sagi 🤞 da se ovaj vikend mazite.
    .
    Mmammaa ne vjerujem da je tako brzo menga dosla, sigurno ti je to jos krvarenje nakon poroda🤔
    .
    Jedno pitanje oko pupka. Otpao je u srijedu. Patronazna je tad bila i stavila malo srebra i rekla da svaki dan spricam octeniseptom i posusim samo. Stvorila se krastica koju je ona danas skinula i rekla da nek par puta na dan to pospricam i posusim i nek skidam te krastice. Bez stavljanja praska. Meni to bas nekako ruzno izgleda i rekla bih da je u sredini pupka mokro. S malom mi je bila druga patronazna i nije to tako radila. Jeste vi to tako? I ne vidim razlog zasto ne prasak, on bi to posusio iznutra.

Ista stvar i kod mene.. ja ne stavljam prašak, a jutros sam vidjela da je pola krastice samo otpalo i bilo na gazici. Pokušala sam drugi dio skinuti štapićem za uši kak mi ne pokazala al ne ide. Ostavila sam. 
    Možda i to ode samo od sebe. 

neverland
    30. Svibanj 2020. 11:43

Ja sam se počela izdajati prije podoja po preporuci dr. Da izađe vodenasto mlijeko, nekih 10ml i onda ju stavim na sisu. Ako sisa jako kratko, izvucem i to što je ostalo nekad. Ne izdajam svaki dan. Nekad moram jer budu kao kamen, kao sinoć npr, mogla sam joj glavu razbiti 😂😂
    Onda to stavim u frižider i ako se izdojim još tijekom dana, onda sve to stavim u frižider da bude iste temperature i tek onda spojim sve skupa u onu vrećicu za zamrzivač. Ali ne spremam skupa samo to početno vodenasto mlijeko, nego gledam da jednom dnevno bar izvucem i nešto masnijeg.
    Jer ja to odledim kad idem negdje pa da joj bude dosta za jedan obrok gledam, a ne da bude samo voda.
    Valjda ste skuzile 😂
    Moram priznati da sam prokleta s tim spremanjem mlijeka, kao da će mi nestati hahah ali ja samo želim biti spremna ako meni nestane mlijeka da ona ima što jesti ili ako negdje odem. Jer mi se događa svakih 10 dana da nema ništa u sisama, probala sam i na izdajalicu i ona vrišti pa znam da ne može ništa izvući. Sad sam pojacala prehranu i vitamine (i pivo 😄) pa je bolje 

skoljka
    30. Svibanj 2020. 12:23

Sta stvarno pivo utice pa produkciju mlijeka, ja mislila da su to nebuloze? Ali znam popiti od muza gutljaj dva radlera, jos ako je crni osjecki 😋

Moj se malac jutros probudio oko 7:30 dojio, bio bzdan nekih sat vremena al je bio nekako u fazonu  "nedirajte me" i oko 9 zaspao sve do sad 🙈 sta mu je 🙄.
    U medjuvremenu mi se najavili dvije ekipe gostiju za sutra, pa sam hrpu posla odradila po kuci, ali imam problem, ja zaboravila da danas ne rade ducani a moram u ducan po hitno, nadam se da ujutro rade pod normalno, jesu li popustile one mjere nedjeljom zbog korone? 

Vaki
    30. Svibanj 2020. 12:46

Kod nas rade neki dućani, ali ne svi jer su kao mjere popuštanja kasno došle, a po zakonu trebaju 10-tak dana ranije javiti zbog rasporeda. 

🤞❤️🙏

• MiniMa
    30. Svibanj 2020. 12:57

Pozz cure ima jako puno stranica za citanje, al nisam sve citala jer iskreno nemam snage... Tlak mi je konstantno nizak, ja blijeda ko krpa, samo bi spavala 😶 Mi  smo jucer dosli doma, ja sam ukocena jako po pitanju malog, muz je stvarno opusteniji i puno pomaze..... Meni mlijeko jos nije nadoslo..... Stavljam ga svakih sat vremena da proba nesto navuc, al ga micem nakon pola sata jer tako receno u bolnici... Medutim on se od toga nista ne najede, vise spava na cici, a kad ga maknem je nervozan i trpa sve u usta jer je ocito gladan... Nocas mu dali dohranu u 11h 90ml i sve je pojeo ko da mu je to prvi obrok ikad.... Nakon toga sam ga stavila na cicu jos u 3  i u 6 ujutro i bio ke zadovoljan poslije toga... Medutim sljedece hranjenje u 8 nula bodova, nacicava i sta je najbolje osjetim da guta nesto konkretno, ali vec u 9 opet kric.... Dali mu u 10 h jos dohrane i to je popio 30ml,ostalo odbio i sad spava ko top.
    Da li da ga stvarno micem s cice nakon pola sata ili da pustim da vuce  dok sam ne pusti, u ovih par dana ni jednom ju nije sam pustio van... Cice mi opce nisu tvrde, lagano otezene i to samo dok hodam inace nista.... Ja ih masiram, al doslovno sam si masnice napravila, a sve za dzabe.... Stvarno bih htjela dojit, al kako da mu pomognem??? 

My baby
    30. Svibanj 2020. 12:57

Neverland i ja udaram po radleru 😂i bas mi se brzo cice napune kna zadovoljnaja zadovoljna😂,jedva sam cekala rodit da si priustim pivu

My baby
    30. Svibanj 2020. 13:00

Minima hm..jel pijes caj za dojilje? Uvedi si i pivu bas pisemo o tome..iskreno ja svoju ne micem sa cice,kad vidim da ju sama pusti maknem ju to ne traje duze od sat naravno.u to vrijeme vidim kad jede a kad sam cucla da zaspeno i tad ju pustim da se izgusta i nakon sat kad ju pusti pustim ju na spavanju

neverland
    30. Svibanj 2020. 13:10

MiniMa evo moji savjeti. Mlijeko mi je lilo u potocima, ne znam je li do toga, ali ne košta te ništa a probaš. Isto nas nisu puštali iz bolnice dugo. Nije htjela jesti osim na sesirice. Prije toga mi je sestra masirala i ručno izdajala i skupljala svaku kap na špricu. Nakon toga sam počela sama. Jedan cijeli dan sam se tako izdajala kap po kap, 10 pa 20 pa 30ml i to su joj nosili na sunčanju da jede. Onda sam uzela električnu pa time izdajala. Kad sam došla kući, iz mene je lijevalo kao iz pipe. Onda se mlijeko malo povuklo. 
    Patronazna mi je rekla za ječam iz piva da pomaže - bezalkoholno. Ali ja pijem pink radler iz lidla. Čak za dojilje (Hipp). Puno tekućine i malo masnije pokušavam jesti.
    Probaj sa sesiricima, ja mislim da ću do kraja s njima dojiti jer samo tako hoće.. i jede redovno na bocicu izdojeno, nema nikakve zabune  kod nje 😀

30. Svibanj 2020. 13:13

Moj zaspi na sisi ili rukama, rijetko kad sam kad ga non stop busa muci. Nadam se da ga necu razmazit :( e i da, muz kad ga uzme u ruke i nesto mu prica isto brzo zaspi, nadam se da ti ubuduce znaci kratko citanje prica za laku noc 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.