Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    30. Svibanj 2020. 15:02

Od jutros mi je donji dio desne sike upaljen...ne mogu me dotaknuti.Ne znam sto da radim..stavljala sam tople obloge pa se izdajala ali tad dio je i dalje tvrd ko kamen i bolan 🤷‍♀️

Daisy30
    30. Svibanj 2020. 15:02

Nama je napokon otpao batrljak  kako ste vi tretirale pupak nakon toga? Evo kako to kod nas izgleda: https://ibb.co/n8c9Kbh 
    Za sad sam posprejala octaniseptom, pritisnula sterilnom kompresom i prekrila novom sterilnom kompresom koju sam ucvrstila pelenom... mada mi se to ne cini idealnim jer ce se vjerojatno ta gaza pomaknuti kako ce se malac micati... a ne znam niti trebam li icim prekrivati :/ zvala bih inace patronaznu, al vikend je pa cekamo do ponedjeljka...

Daisy30
    30. Svibanj 2020. 15:06

Pupi30

Od jutros mi je donji dio desne sike upaljen…ne mogu me dotaknuti.Ne znam sto da radim..stavljala sam tople obloge pa se izdajala ali tad dio je i dalje tvrd ko kamen i bolan 🤷‍♀️

Isti problem sam i ja imala. Rjesavala sam ga snaznim masiranjem upaljenog dijela dojke, pod tusem bih dojku masirala toplim tusem, nakon podoja bih stavila hladne obloge (namocila male tetrice i ohladila u frizideru) ili hladni list kupusa (prije podoja bih ponovno toplom vodom ugrijala dojku). I tako dok nije proslo za par dana...

My baby
    30. Svibanj 2020. 15:13

Daisy tako sam i ja da ne krvari samo gazu naslonila na pupak i preko toga pelenu a to aam ciatila octeniseptom i prasila praskom nas je sada savrsen i uvijek stavljam prasak da bude ljepsi pupak 😁

Daisy30
    30. Svibanj 2020. 15:16

brankica09

Cure dok iscekujemo Sagi 🤰👼 pisite mi kako uspavljujete svoje bebe?

Ako se ne uspava sam, onda mu pustim white noise (ili zvuk perilice, fena) preko Baby sleep aplikacije.

Daisy30
    30. Svibanj 2020. 15:22

My baby

Daisy tako sam i ja da ne krvari samo gazu naslonila na pupak i preko toga pelenu a to aam ciatila octeniseptom i prasila praskom nas je sada savrsen i uvijek stavljam prasak da bude ljepsi pupak 😁

Prasak imam doma, al ne znam dal da ga sad koristim ili ne. Jer dok je jos imao batrljak, patronazna je rekla da ga ne prasim... :/

mom3
    30. Svibanj 2020. 15:34

Hranjenje, presvlacenje, stavljanje u kinderbet i dudica. Nakon toga cekanje da li ce ispljunut dudu pa vracanje dude u usta par puta po potrebi dok ne zaspi.
    .
    Sto se pive tice, jucer sam muzu uzela 3 gutljaja one Festbier iz Lidla i nakon toga me glava toliko rasturala da sam morala uzet tabletu. Nesto mi alkohol nikako ne pase. Prije me nije smetalo.. 🤔

skoljka
    30. Svibanj 2020. 15:37

Pupak slobodno praskom posipajte da se prije sve posusi, i kad se napravi ona kao krasta to slobodno povucite polako sa stapicem. Octanisept samo namoci pa nikad da zaraste.

Dojku obavezno topak oblog ili tus,masirati prema bradavici dlanom, dojiti da dobro izvuce ili izdojiti, pa kupus ili nesto sta imas hladno. Vise puta kroz dan tako ponavljti. I brufen obavezno jer sprijecava upalu. 

neverland
    30. Svibanj 2020. 15:43

Ja sam do samog kraja stavljala prasak. On samo dezinficira. To radiš dok god pupak krvari. Samo svaki put dobro moraš sve očistiti unutar pupka, sve te mrvice skorene. I preko sam stavljala onu mrezice za rane. Viffix mislim.da je 6 veličina. U ljekarni košta 14kn. Zar to tako nije radila i patronazna?

My baby
    30. Svibanj 2020. 16:43

Prasak mozes slobodno ako je otpao pupak on susi to krvarenje unutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.