Jesu li vase bebice imale osip na guzi (bas oko dijela gdje kaka)? Moj malac ima crvenilo s crvenim pikicama :/ mislila sam da je pelenski osip al citam po internetu i on se u princiou javlja tek puno kasnije... Inace guzu mu 1x dnevno namazem pavlovicevom masti. A pelenu promijenim cca 8 puta u 24 sata. Guzu cistim djecjim mokrim vodenim maramicama... za sad cu probat to promijenit pa mu prat guzu iskljucivo blazinicama i toplom vodom. Imate li kakav savjet?
Jel koja od vas isla privatno na pregled kukica,gdje i koliko kosta?Mene su narucili tek 1.7. a cula sam da je to kasno jer da treba izmedju 6 i 8 tjedna biti pregled.
Jesu li vase bebice imale osip na guzi (bas oko dijela gdje kaka)? Moj malac ima crvenilo s crvenim pikicama :/ mislila sam da je pelenski osip al citam po internetu i on se u princiou javlja tek puno kasnije… Inace guzu mu 1x dnevno namazem pavlovicevom masti. A pelenu promijenim cca 8 puta u 24 sata. Guzu cistim djecjim mokrim vodenim maramicama… za sad cu probat to promijenit pa mu prat guzu iskljucivo blazinicama i toplom vodom. Imate li kakav savjet?
Mi imamo no nije pelenski osip.zvala sam pedijatricu i pustila nam rojazol no ja sam trazila betrion jer sto posto znam da nisu gljivice.ujutro i navecer joj mazem i ne brisem joj maramicama,operem guzu,posusim,stavim joj pelenu no sat vremena ne zakopcavam nego luftam to,pokrijem ju dekicom,jer u zatvorenoj peleni to ne dise i moze biti gore i evo nama nakon drugog dana vec bolje
Jesu li vase bebice imale osip na guzi (bas oko dijela gdje kaka)? Moj malac ima crvenilo s crvenim pikicama :/ mislila sam da je pelenski osip al citam po internetu i on se u princiou javlja tek puno kasnije… Inace guzu mu 1x dnevno namazem pavlovicevom masti. A pelenu promijenim cca 8 puta u 24 sata. Guzu cistim djecjim mokrim vodenim maramicama… za sad cu probat to promijenit pa mu prat guzu iskljucivo blazinicama i toplom vodom. Imate li kakav savjet?
Mi imamo no nije pelenski osip.zvala sam pedijatricu i pustila nam rojazol no ja sam trazila betrion jer sto posto znam da nisu gljivice.ujutro i navecer joj mazem i ne brisem joj maramicama,operem guzu,posusim,stavim joj pelenu no sat vremena ne zakopcavam nego luftam to,pokrijem ju dekicom,jer u zatvorenoj peleni to ne dise i moze biti gore i evo nama nakon drugog dana vec bolje
No mi imamo i po pipici i malo sa strane nogu bas ko da su opekline crveno i malo tih tockica
I ne mazi time..nama su rekli da mazemo jednom dnevno sudocremom jer je on gusci
Nama je noc prosla super, s povisenim madracem, izdajanjem prije papanja, i uspravnim polozajem nakon jela. budio se svaka 3 - 4 sata, a ''ustao'' u 8 ujutroJel netko tko koristi Bio Gaia kapi primjetio poboljsanje i nakon koliko vremena? Ja mu ih dajem sad tjedan dana, cini mi se da malo lakse podnosi probavne probleme, ali mozda to umisljam jer zelim da tako bude
Sad spava od podne, tako mi ga je zao buditi a strah me da navecer opet nema tulum. Jel vi svoje bebe budite ako preko dana odvale veliku satnicu spavanja?
Ma ne, nemoj buditi, nema ti to veze, moze biti da po noci jos bolje odspava zato sto je i po danu dobro spavao. Moj je malac do mjesec dana samo jeo i spavao, tek je poslije poceo biti budan po danu.
Odakle da krenem.. moja L je plakala da je ostala bez zraka prvi dan kad smo došli kući. Muž i ja smo se uspanicarili kao nikad, a inače sam baš cool oko djeteta. Kupila ju prvi put bez problema, presvukla bez pomoći i sve.. otad se nije ponovilo, hvala bogu. Nunala sam ju u pjevala joj pokušavajući ju nadglasati i nakon 10 min je uspjelo.
.
L ima osip na guzu baš na tom dijelu. Mi smo išli već kod pedice jer je cijela dobila neku infekciju. Ispod pazuha i na vratu i po licu. Za to smo dobili2 Betrion jer su baš bili kao gnojni čirevi.
Za guzu smo dobili Klotrimazol, a za jezik Rojazol. Ne znam gdje mi je glava a gdje guzica kad nu krenem nazvati svime time🙈
.
Babymonitor! Najbolja stvar koju smo uzeli!naaajbolja!uzeli smo s alija. Čudo jedno, ostavim ju j sobi i gledam ju na to. Ima neku funkciju da joj pustim glazbu i to baš voli.. šaljem link ako netko treba, bio je oko 250/300kn..
.
Hvala cure, baš se bojim da je gladna a onda me smirite 🙂🙂🙂🙂
Fever, mi dobili cestitku župana.. A ti?
Za koliko sjedne porodiljna naknada od hzzoa ako ste nezaposleni? Predali smo oko 15, 16.5. Zahtjev..
.
Isto sumnjam na Babytol za grceve. Taman je sve počelo kad smo to počeli davati. I onda je jedan dan ok, drugi dan navečer krene pakao. Jede, počne plakati,pljune sisu, ali se i dalje ne da pa ju zgrabi opet. Onda opet krene plakati nakon što povuče 2 3 puta i tako stalno. Uspijem ju nekako držati 10 min i onda ju uzmem i zaspi mi na prsima. Radije bih da tako spava da je mirna, nego da ju silim. Ali se bojim da je gladna.. pogotovo kad vidim da vaši pojedu po 100ml. Moja izdojenog jedva 50 popije
Meni je sve sjelo otprilike kad je bebac imao mjesec dana. Jel mislis na jednokratnu pomoc od hzzo. Ja nisam bila niti predala za porodiljnu naknadu, nisam uopce skuzila da je to razlicito, i netko me nedavno pitao koliko dobivam mjesecno, velim ja pa nista mi ne salju 🙈😂 tak da sam propustila dva mjeseca, nedaju zaostatak 🤷🏻♀️tako da ako jos neka ne radi da ne ispadne glupa kao ja pa ne preda na vrijeme.
Neverland može link molim te za babymonitor.
E i ja se nisam nikad u životu uspjela izdojiti za obrok, a stariju sam dojila godinu dana. Jednostavno ne ide na izdajalicu, tako da to svakako nije znak količine mlijeka u cicama
Nama se na početku znao javiti takav osip, tj crvene točkice..
Od tada svako prematanje mažemo u tankom sloju pavlovićevom,a navečer i ujutro sudocrem.. uglavnom čim bi sudocrem stavili povuklo bi se.
Već više od mj dana nismo imali, al i dalje nastavili taako mazati guzu.
Sortiraj odgovore
Najstariji