Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    26. Svibanj 2020. 17:02

Sagi bas se mali ne da van😅 s muzem u akciju, nema druge😁
    .
    Joj cure nadam se da ce vam sto prije proci ta faza sa ostajanjem bez zraka🤞 
    .
    Jagodica mislim da si ti pisala da neces onda ni nositi papire u zupaniju. Muz je bio danas kod nas u maticnom i rekli su mu da bez obzira na to sto trenutno ne isplacuju da podnesemo, ako se mozda nesto promijeni da nas imaju.

neverland
    26. Svibanj 2020. 17:20

Fever, mi dobili cestitku župana.. A ti?
    Za koliko sjedne porodiljna naknada od hzzoa ako ste nezaposleni? Predali smo oko 15, 16.5. Zahtjev..
    .
    Isto sumnjam na Babytol za grceve. Taman je sve počelo kad smo to počeli davati. I onda je jedan dan ok, drugi dan navečer krene pakao. Jede, počne plakati,pljune sisu, ali se i dalje ne da pa ju zgrabi opet. Onda opet krene plakati nakon što povuče 2 3 puta i tako stalno. Uspijem ju nekako držati 10 min i onda ju uzmem i zaspi mi na prsima. Radije bih da tako spava da je mirna, nego da ju silim. Ali se bojim da je gladna.. pogotovo kad vidim da vaši pojedu po 100ml. Moja izdojenog jedva 50 popije

Fever
    26. Svibanj 2020. 17:23

Nismo jos dobili cestitku, mi smo se rodili dosta poslije vas :-D

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    26. Svibanj 2020. 17:31

Svima nam je slično, moja evo upravo spava na meni trbuhom dolje. Tu je podnošljivo, tu i tamo zaplače, evo četvrti dan plac i vriska popodne. Uhvatila je jedan dobar san danas ali ju je probudilo ovaj put kakanje i to bas puno kakanja.
    Da li koja od vas ima baby monitor? Razmišljam da si to kupim jer kad sam sama s njih dvije jedna da spava u jednom kraju kuće a druga na drugom, možda bi tak bilo malo mira 😄

MickeyMouse
    26. Svibanj 2020. 17:33

Ja sam starijoj bio gaiu davala do godinu dana starosti, negdje sam naišla da je dobro za imunitet i stvarno samo pohvale imam. Tak planiram i sada 

Hany92
    26. Svibanj 2020. 17:48

malina08

I nama se to dogadja, onda i ja slj put pusem u facu. Svinja kad se kolje je nula.

Haha,hjoj🙄

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Pupi30
    26. Svibanj 2020. 19:30

neverland

Za koliko sjedne porodiljna naknada od hzzoa ako ste nezaposleni? Predali smo oko 15, 16.5. Zahtjev..
    .
    Isto sumnjam na Babytol za grceve. Taman je sve počelo kad smo to počeli davati. I onda je jedan dan ok, drugi dan navečer krene pakao. Jede, počne plakati,pljune sisu, ali se i dalje ne da pa ju zgrabi opet. Onda opet krene plakati nakon što povuče 2 3 puta i tako stalno. Uspijem ju nekako držati 10 min i onda ju uzmem i zaspi mi na prsima. Radije bih da tako spava da je mirna, nego da ju silim. Ali se bojim da je gladna.. pogotovo kad vidim da vaši pojedu po 100ml. Moja izdojenog jedva 50 popije

Nemoj se opterecivati sa mililitrima...i ja sam mislila da je moj gladan jer se ja nikad ne izdojim preko 50 ml...medjutim on je dobio i vise nego dovoljno na tezini.I pitala sam pedijatricu...nasmijala mi se samo i rekla beba vam nije gladna i nemojte slucajno posezati za AD iz straha jer super napreduje sa kilama.Moj ima vise od mjesec dana i dalje ne izdojim vise od 50 ml iz jedne sike...Rijetko izdajam ali svejedno

My baby
    26. Svibanj 2020. 19:30

neverland

.

Kad sam predavala kao nezaposlena dobit ces iduci mjesec do 20. Neku razliku ako nije citav mjesec koliko se sjecam.i sad sam nezaposlena no predat cu za status majke odgajateljice pa onda nemam pravo na porodiljno do sest mj

My baby
    26. Svibanj 2020. 19:33

neverland

.

Plakala bi da je gladna sigurno.Mi sve imamo strah da su bebe gladne ili jel imamo dovoljno mlijeka,no dok one jedu i zadovoljno spavaju znaci site su.Ja stvarno moram priznat da u ova dva tjedna da ju ne hranim i ne presvlacim ne bi ni znala da imam bebu.Zaplakala je kad se rodila i kad sam ju neki dan prvi put okupala 😂,kad je gladna uzdahne par puta nesto promrmlja i to je to 😂

26. Svibanj 2020. 19:44

Ja placem skupa sa svojim djetetom. Sad sam mu dvaput prekidala hranjenje, teski plac da sam psovala i podrigivanje i tko ga izmislio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.