Odgodili su me za sutra, guzva je i kao pricekati ce jos jedan dan da krene samo
It’s a baby boy💙
Rade ctg predvecer i dodu prekontrolirat srce bebaca u sobu
It’s a baby boy💙
Odgodili su me za sutra, guzva je i kao pricekati ce jos jedan dan da krene samo
Na kraju će krenut samo 😉
Rade ctg predvecer i dodu prekontrolirat srce bebaca u sobu
Sretno Fever
Neverland cestitke na bebici, tebi zelim brz oporavak….
Bilo je bolno citat iskustvo, a kamoli to dozivjet 😶
.
Ja dosla s pregleda, i dalje prst otvorena…..
Ctg nista ne ocitava, a mene lede i dolje trbuh bole za nepovjerovat 😣
Ugl, bebac se jos nije smjestio u zdjelicu, visina fundus-simfiza je 42
U petak opet kontrola, ali i uzv da se vidi kolki je i sto se ne spusta
Malo su me scimali sad s tim jer kao kod prvorotki se spusta 2/3 tjedna prije termina
Bas sam se unervozila sad sva, a i ne kontam ak se nis nije spustio kak mu napipaju glavicu vaginalnim pregledom??
To je najcesce da se tako spusta al nije kod svih isto. Meni se na prvom porodu u toku poroda spustila. Otvorila sam se skroz a onda smo cekali da se spusti. Neka te to ne brine.
Ista stvar i kod mene, jos je doktor moram gurati trbuh da ju pogura jer bi do neznam kad čekali, a bila sam 40+2
Hej, cure, rodila sam 7. 5. Uhvatili su me spontani trudovi na kraju, uz drip i epiduralnu svejedno dugotrajan porod. Od pucanja vodenjaka i prvih trudova 33 sata, od jakih trudova do poroda 14 sati. 9 sati u radaonici 😥 nikome ne želim ovo što mi se dogodilo…
Koma je sve bilo, boli me, popucala do vrata maternice, rezana, sporo otvaranje, a beba se nije spustala. 4kg, 52cm, kriva procjena, nije ni čudo što nije htjela van. Nekako sam uspjela izgurati ju van… i dan poslije odobre pratnju. Prekrasno
Dugo smo bili u bolnici, prvo zbog mene, poslije zbog žutice. Sad smo kod kuce, mazimo se lezeci jer ne mogu mrdnuti.
Ona je dobro, sisa kao velika, vratila porodajnu jos u bolnici, dobila 125 u 2 dana kod kuće i njoj je super 😊
..
Ne mogu vas čitati sad, napravile ste 50 stranica dok me nije bilo 😆fever, jesi li rodila?
..
Primam sve savjete za ranu!!!užasno me boli vanjski rez. Raspadam se od bolova, samo lezim, donose mi ju samo na dojenje i to je toJ
Joj kao da sebe slusam…i ja sam bila skoro 9 sati u boxu…od pocetka na dripu…samo su mi ga pojacavali.Mali se nije tio spustiti…rezana jako,puno savova…Rodila sam 23.3 i tek zadnjih par dana mogu sjediti ali na jednom djelu guze samo.S tim da su nas nakon 2 dana pustili iz bolnice s bebinom zuticom koju i dalje ima 😓Tako da mi je jasno kroz sto prolazis…dan po dan i nekako izguras ne brini. Imas srece sto ti oce papa…moj ni to nije tio,previse mu se spavalo.Sad je ok ali ima podoje u danu kad se ne zeli probuditi i ne zeli jesti 😫🤦♀️
.
Skoljka poslikam kad se opere i kad ih opeglam 😊😊
Sad sam se sjetila da ti nisam odgovorila. I moja je jako uspavana bila. Još uvijek je. Kao da se počinje sad pravilnike buditi. Kažu da je od traume i od žutice.. isto sam ludila pa je patronazna rekla da je dobila puuuno na vagi pa sam se smirila i sad ju pustim da spava. Jednom u danu odvali po 4 sata pa se i mi odmorimo🙂
Fever, sretno!!želim ti da ti bude što brže i bezbolnije. Ako trebaš neki savjet za bolnicu, samo pitaj 🙂
Jutro curke 🙈 beba bas nije cvrsto spavala, tesko se isprdi 🤦♀️ danas cemo kupit espumisan pa probat dal ce biti lakse 🤞
Fever sretno 💪
Kako je prosla noc kod vasih 👼?
Moja se isto noćas napinjala i mučila i kakala 2 puta.
Ja dam ujutro k1+d3, sljedeći podoj biogaja i onda espumisan. Ako koji dan baš jako se muči dam 2 puta espumisan.
Ma mozda i bolje sto me nisu danas, ove cure iz sobe sto jesu, ni jednoj gel ne djeluje, dobit ce drugu dozu oko 1, kazu ak nis ne bude ni onda da se radi dan pauze.. nisam to znala
It’s a baby boy💙
Fever sretno ti i da samo krene trebala si ponijet ricinusovo 😉.mi idemo doma danas💪💪povisen joj je malo bilirubin no moramo puno papati da ne gubimo na kilazi i pustaju nas.meni cice pune mlijeka tako me boleee nisamnavikla na to😂.nama je noc prije bila malo cmizdrava citavu nocno sad kad imam mlijeka a ona sita,odspava u komadu do pet ujutro.eto da tako i ostane.
Ma ja sam dobila alergijsku od ricinusa kad sam obrve mazala da rastu ahahahaah ne bi se zezala
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji