Lijep pozdrav iz nocnog podoja... kako vratit dijete nazad u kindi nakon cike? Cvrsto smo odlucili to raditi jer ne zelim da M spava na kaucu i bude odvojen od nas. Cure u iscekivanju, samo hrabro!! Bebe idu van kako god,izdrzite jos malo ❤
Lijep pozdrav iz nocnog podoja… kako vratit dijete nazad u kindi nakon cike? Cvrsto smo odlucili to raditi jer ne zelim da M spava na kaucu i bude odvojen od nas. Cure u iscekivanju, samo hrabro!! Bebe idu van kako god,izdrzite jos malo ❤
Ja nocu forsiran krevetic...zaspe na ciki na nasem krevetu i onda cekam 5 min da utone u san i prebacim ga.I pali uglavnom...preko dana ne, ostavim ga u nasem jer mu je losiji san po danu pa me strah. Ali moj je zbog zutice pospaniji inace...
Imama zadnjih nalo vise od pola sata menstrualnu bol koja drzi 40 ak sekundi svakih 6 min po aplikaciji, trebam bit gelirana u 8, nadam se da je ovo samo krenulo😅
It’s a baby boy💙
Imama zadnjih nalo vise od pola sata menstrualnu bol koja drzi 40 ak sekundi svakih 6 min po aplikaciji, trebam bit gelirana u 8, nadam se da je ovo samo krenulo😅
Izgleda da je krenulo 🙂 Sretno 🙂
Sretno!
Sretno Fever 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji