Neverland cestitke na bebici, tebi zelim brz oporavak....
Bilo je bolno citat iskustvo, a kamoli to dozivjet 😶
.
Ja dosla s pregleda, i dalje prst otvorena.....
Ctg nista ne ocitava, a mene lede i dolje trbuh bole za nepovjerovat 😣
Ugl, bebac se jos nije smjestio u zdjelicu, visina fundus-simfiza je 42
U petak opet kontrola, ali i uzv da se vidi kolki je i sto se ne spusta
Malo su me scimali sad s tim jer kao kod prvorotki se spusta 2/3 tjedna prije termina
Bas sam se unervozila sad sva, a i ne kontam ak se nis nije spustio kak mu napipaju glavicu vaginalnim pregledom??
Neverland cestitke na bebici, tebi zelim brz oporavak….
Bilo je bolno citat iskustvo, a kamoli to dozivjet 😶
.
Ja dosla s pregleda, i dalje prst otvorena…..
Ctg nista ne ocitava, a mene lede i dolje trbuh bole za nepovjerovat 😣
Ugl, bebac se jos nije smjestio u zdjelicu, visina fundus-simfiza je 42
U petak opet kontrola, ali i uzv da se vidi kolki je i sto se ne spusta
Malo su me scimali sad s tim jer kao kod prvorotki se spusta 2/3 tjedna prije termina
Bas sam se unervozila sad sva, a i ne kontam ak se nis nije spustio kak mu napipaju glavicu vaginalnim pregledom??
To je najcesce da se tako spusta al nije kod svih isto. Meni se na prvom porodu u toku poroda spustila. Otvorila sam se skroz a onda smo cekali da se spusti. Neka te to ne brine.
Zaboravila sam napisat jos jednu stvar.kad sam radala meni dr nije bio jer je otisao spavat😂dosao kad je ona vec bila vani.dok smo cekali jos jedan taj cm za otvaranje primalja mi je masirala uljem medicu i sad vidim koliko mi je pomoglo,nisam popucala i ne boli me dole nis cak krvarim skroz malo.i mlijekosam vec dobila.kaze sestra dosla da vidi jel mi treba sta kaze mi ni ne znamo da ste vi tu😂,da ne dolaze bebu vagat mozda bi me zaboravili i otpustit😂
Nadam se da cemo sutra kuci sutra joj vade nalaze da vide jel ima streptokok.ako nema idemo doma.kaze mi pedijatar vama je utvrdena da je duze vrijeme curila plodna voda znaci da si ipak nisam umislila curila je.kadmi je puknuo vodenjak nije uolce tog bilo puno,madami je i uzv utvrdeno da mi fali plodne.ja popila brufen tj donijeli mi i popustili grcevi.Cure na porodu su mi uistinu bile super i odradile su porod odlicno,i mene pretrpile u miru😂
Ajme koliko stranica imam za iscitati 🙊 sad sam malog tutnula svekrvi da ga ide vozati, a ja da na miru jedem i popijem caj 😝
Melorine preslatkooo💖, bas sam i ja pomislila za tu haljinicu da lici na Nextove, bas sam nedavno jednu kupila za na babinje. Koliko kosta ta pidjama iz Pepca?
Malina 😂😂😂 da da dojenje je zahtjevan posao 🤷🏻♀️ ali eto cinimo sve za ove nase sisavce 😉, ali bome kad je deracina onda ih je sison najlaksr smiriti 😂 Ja svog prvi mjesec dana nisam dizala da podriguje damo na poviseno i na bok. Kad je poceo jako bljucat onda sam ga pocela dizazi. Bio je premal pa me bilo strah dizati ga.
Karla zato ja nesmijem napisati kako moj spava po noci, sto zbog toga da ne izludote sto zbog da se ne ureknem 😂 ali prije par dana je odspavao od 21 do 6 ujutro, znaci sokirana sam bila.
Fever da sto prije bude gotovo 🤞🏻
Maybaby pokrece se 😃
Neverland cestitam na princezi 💖najezila sam se citajuci, doslo mi da placem. Bas si ti sve vrijeme komentirala kak ce ti biti na porodu, pa pratnju, uvijek si bila u nekom strahu, bas kao da si predosjetila 🙁 drzat ce te to dva tjedna pa ce poceti popustati. Ja nisam popucala ali cu ne iskasapili pa sam isto bila u gadnim bolovima, najgore bilo ustajat. Nakon piskenja prati mlakom vodom tusem, posusiti pa pospricati octeniseptom.,mozes se i kamilicom prati ali neznam kako bi to izvela, mozda u neku bocu pa se poljevat. Sto cesce mjenjati ulozak da nebudes mokra. Vele da je dobar caj od hrastove kore. Sad vidim Pupi ti je dobro objasnila 👍🏻 E da i tablete protiv bolova. Kombiniraj brufen i paracetamol svaka 4 sata, dva puta dnevno brufen ostalo paracetamol, ali nemoj dugo dana zbog mlijeka, onda nastavi samo sa paracetamolom svaka 4 sata, nemoj trpiti jaku bol, da se upala ne razvija.
Pupi e tako je i kod mog od pocetka, znace nije imao prave grceve nego to nesto. Ja sam pocela sa biogaiom tako kao i ti sad pa sam mislila god dana davati. Ali kad ima ta natezanja ja dam Espumisan i super.
Jagodica 🤞🏻 da se pokrene sto prije
Neverland cestitke 🥳 zao mi je sta si morala to proc,brz oporavak 💪 kako su cure rekle samo pij lijekove, ne trpi nista 💪
Hvala vam svima!
Pupi, Školjka, Hvala na savjetima. Muž mi je zakon!!čisti, pere,kuha, presvlači, podriguje, kupa, ustaje noću da mi ju stavljam na prsa, i mene je kupao. Bez toga ne bih bih izdržala ni jedan dan. Sad mi ju više ne želi ni dati kad malo stojim jer mu je patronazna rekla da ne smijem 😑😑 napatis se samo tako i onda ne smiješ ni držati svoju kiflu 😥
Ovo s tušem mi nije problem jer mi je walk in odmah pored skoljke i upravo to radim pa je bolje. Imam I hematom i sstavljam Hepan kremu. I sutra će mi u ljekarni biti gotova mast - PERUVIANI balzam. Jeste li čuli za to? Probat ću jer sam očajna. Danas kao ide na bolje jer sam prestala stavljati one chicco sugave uloske. Mislim da mi se sve parilo od toga
My baby, čestitam!! Predivan porod, stvarno si sretnica, bravo 🙂 meni je dr masirala dianatalom i muž 3 tjedna prije poroda svaki dan i eto opet su zarezali i jako sam ljuta zbog toga.
Najprije hvala svima na cestitkama😘 zelim i vama da se sto prije i sto bezbolnije rijesite.
Dan prije poroda na pregledu sam bila 4 cm otvorena, cijelu noc prije toga sam zapravo imala trudove, ali na svakih 40ak min. Drugi slj dan takoder, ali u puno manjim razmacima, tokom veceri se pojacalo i doslo na 10min, tad smo krenuli u bolnicu, oko 3 u noci. I onda je sve krenulo nizbrdo,’prvo visok tlak od straha koji mi se javio pred porod, drugo stali trudovi, a najgore nist se vise nisam otvorila nego kaj sam bila dan prije.. veli doktorica ajde normabel prvo pa bumo vidli ak krenu trudovi i krenu oni i kroz par sati se otvorim na 7cm, onda mi odluci dati drip, pristala jer sam mislila ma saf ce to od 7 do 10cm zacas s tim...al kad ono trudovi krenuli s tim vragom..bilo je bolesno😂 a bebalo se uopce nije spustao ni malo cijelo to vrijeme...na kraju nakon sati muka zavrsila na carskom..
Sortiraj odgovore
Najstariji