Neverland čestitam na bebici i jako mi je zao radi teškog poroda :( nadam se da će ti oporavak biti sto lakši i brzi. Super da imas pomoć od muza, to puno znaci. Samo ti slušaj sto ti patronažna kaže, bolje da sada malo istrpis pa onda kasnije će biti vremena za nosanje i uživanje.
Fever jel ima sto novog?
Bejb i kod tebe onda problemi sa spuštanjem bebe pa na carski. Želim ti brzi oporavak!
Cure molim pomoć! Hemeroidi - jel ima tko iskustva sto pomaze?
Nista kod mene, osim migrene...uzas...
I curi cep jos.. sutra navodno gel
It’s a baby boy💙
Najprije hvala svima na cestitkama😘 zelim i vama da se sto prije i sto bezbolnije rijesite.
Dan prije poroda na pregledu sam bila 4 cm otvorena, cijelu noc prije toga sam zapravo imala trudove, ali na svakih 40ak min. Drugi slj dan takoder, ali u puno manjim razmacima, tokom veceri se pojacalo i doslo na 10min, tad smo krenuli u bolnicu, oko 3 u noci. I onda je sve krenulo nizbrdo,’prvo visok tlak od straha koji mi se javio pred porod, drugo stali trudovi, a najgore nist se vise nisam otvorila nego kaj sam bila dan prije.. veli doktorica ajde normabel prvo pa bumo vidli ak krenu trudovi i krenu oni i kroz par sati se otvorim na 7cm, onda mi odluci dati drip, pristala jer sam mislila ma saf ce to od 7 do 10cm zacas s tim…al kad ono trudovi krenuli s tim vragom..bilo je bolesno😂 a bebalo se uopce nije spustao ni malo cijelo to vrijeme…na kraju nakon sati muka zavrsila na carskom..
U potpunosti te razumijem, ja dosla 6cm otvorena oko ponoci, kao ici ce to brzo rekli muzu, na kraju od 1 do 8 na dripu, zadnje znam da sam u 5 bila 10 prstiju otvorena 🙈 i u 8 carski 🙈 nikad necu prestat jaukat zbog dripa 🤷♀️😂
Skoljka mislim da je pidjama bila 25 s popustom 😊
Moja danas popodne skoro stalno budna i samo bi jela, pa jede pa bljucka pa sama nezna sto bi. Njoj tocno jedan dan super i odlicno spava, a drugi dan budna i plackava ako je se ne nosa. Ali opet definitivno lakse nego da su grcevi, nadam se da ce vam proci brzo koje beboline imaju.
Najprije hvala svima na cestitkama😘 zelim i vama da se sto prije i sto bezbolnije rijesite.
Dan prije poroda na pregledu sam bila 4 cm otvorena, cijelu noc prije toga sam zapravo imala trudove, ali na svakih 40ak min. Drugi slj dan takoder, ali u puno manjim razmacima, tokom veceri se pojacalo i doslo na 10min, tad smo krenuli u bolnicu, oko 3 u noci. I onda je sve krenulo nizbrdo,’prvo visok tlak od straha koji mi se javio pred porod, drugo stali trudovi, a najgore nist se vise nisam otvorila nego kaj sam bila dan prije.. veli doktorica ajde normabel prvo pa bumo vidli ak krenu trudovi i krenu oni i kroz par sati se otvorim na 7cm, onda mi odluci dati drip, pristala jer sam mislila ma saf ce to od 7 do 10cm zacas s tim…al kad ono trudovi krenuli s tim vragom..bilo je bolesno😂 a bebalo se uopce nije spustao ni malo cijelo to vrijeme…na kraju nakon sati muka zavrsila na carskom..
Uf, najgore je to kaj te prvo izmuče skroz i onda carski.
Al bitno da je sad sve ok i da se mazite 🤗
Nista kod mene, osim migrene…uzas…
I curi cep jos.. sutra navodno gel
Fever, sretno sutra i da migrena prođe 🤞
Tnx, ne zele mi dati tabletu dok doktor ne dode, uzas, trebala bih se odmoriti za sutra a umirem
It’s a baby boy💙
Neverland bas je bez icega 🤗i patnje.
Fever sretno iskreno se nadam da ti nece dugo trajat porod i da ces se brzo otvoriti.
Da i ja kazem puno slucajeva gdje forsaju porod i onda te posalju na carski a dotad zenu izmuce bas.
Neverland bas je bez icega 🤗i patnje.
Fever sretno iskreno se nadam da ti nece dugo trajat porod i da ces se brzo otvoriti.
Da i ja kazem puno slucajeva gdje forsaju porod i onda te posalju na carski a dotad zenu izmuce bas.
Ma da, skoro i kod mene. Ili bih se mučila još 5 sati sigurno, jedno od tog dvoje. Imala sam drip, ali i epiduralnu, djelovala dok sam bila otvorena od 5 do 7 i svejedno sam nakon sat vremena osjetila trudove..
Fever, nisam skuzila da si u bolnici?? Meni sestra na patologiji nije došla ni nakon pola sata što sam ju zvala u noći kad su krenuli trudovi. Tražila ju sama,hodnici pusti. Došla tek poslije probudila sam ju valjda pa je bila krava
Ufff baš mi je žao! To je duplo muka, trebaju ti dvije medalje za hrabrost ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji