Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    13. Svibanj 2020. 22:17

Bila sam sama u apartmanu i tako mi je bilo lijepo sad vise nisam sama i nadam se da idemo sutra kuci😭😭.

Fever
    13. Svibanj 2020. 22:24

Neverland da, oatavili su me danas jer sam 41 sutra ravno, otvorena danima, cep curi danima. Nadam se da sutra drzim svog deckica

It’s a baby boy💙

skoljka
    13. Svibanj 2020. 22:30

neverland

Hvala vam svima!
    Pupi, Školjka,Hvala na savjetima. Muž mi je zakon!!čisti, pere,kuha, presvlači, podriguje, kupa, ustaje noću da mi ju stavljam na prsa, i mene je kupao. Bez toga ne bih bih izdržala ni jedan dan. Sad mi ju više ne želi ni dati kad malo stojim jer mu je patronazna rekla da ne smijem 😑😑 napatis se samo tako i onda ne smiješ ni držati svoju kiflu 😥
    Ovo s tušem mi nije problem jer mi je walk in odmah pored skoljke i upravo to radim pa je bolje. Imam I hematom i sstavljam Hepan kremu. I sutra će mi u ljekarni biti gotova mast - PERUVIANI balzam. Jeste li čuli za to? Probat ću jer sam očajna. Danas kao ide na bolje jer sam prestala stavljati one chicco sugave uloske. Mislim da mi se sve parilo od toga
    My baby, čestitam!! Predivan porod, stvarno si sretnica, bravo 🙂 meni je dr masirala dianatalom i muž 3 tjedna prije poroda svaki dan i eto opet su zarezali i jako sam ljuta zbog toga.

Koje sad uloske koristis, i meni se cinilo da se potparavam od tih ulozaka i jos nekih iz dm koji su imali nepropusnu foliju sa donje stranje, a od onih Ona i nekih obicnih pamucnih iz Bipe mi je bilo super i uski taman za u gace, jedino sto su mi chicco vise odgovarali kad sam malog dojila u polusjedecem polozaju jer su debeli pa me manje bolilo, manji pritisak. Neznam kakva je to mast, probaj svakako. E da ja svog malca nisam sigurno 3 tjedna drzala na rukama kad ustanem, to je bila nemoguca misija, probala par puta i svaki put bi mi krenuo ispasti jer bi mi sole bio prejak protisak i bol kao da ce sve nanovo puknuti. 

skoljka
    13. Svibanj 2020. 22:32

bejb2

Najprije hvala svima na cestitkama😘 zelim i vama da se sto prije i sto bezbolnije rijesite.
    Dan prije poroda na pregledu sam bila 4 cm otvorena, cijelu noc prije toga sam zapravo imala trudove, ali na svakih 40ak min. Drugi slj dan takoder, ali u puno manjim razmacima, tokom veceri se pojacalo i doslo na 10min, tad smo krenuli u bolnicu, oko 3 u noci. I onda je sve krenulo nizbrdo,’prvo visok tlak od straha koji mi se javio pred porod, drugo stali trudovi, a najgore nist se vise nisam otvorila nego kaj sam bila dan prije.. veli doktorica ajde normabel prvo pa bumo vidli ak krenu trudovi i krenu oni i kroz par sati se otvorim na 7cm, onda mi odluci dati drip, pristala jer sam mislila ma saf ce to od 7 do 10cm zacas s tim…al kad ono trudovi krenuli s tim vragom..bilo je bolesno😂 a bebalo se uopce nije spustao ni malo cijelo to vrijeme…na kraju nakon sati muka zavrsila na carskom..

Uh pa ni tebi nije bilo lako, brz oporavak 

Jahanara
    13. Svibanj 2020. 22:39

Fever

Neverland da, oatavili su me danas jer sam 41 sutra ravno, otvorena danima, cep curi danima. Nadam se da sutra drzim svog deckica

Sretno sutra! 🤞 da bude brzo!

mom3
    14. Svibanj 2020. 07:20

Fever sretno i da sve prođe cim brže i lakše! 😊👍😉

Fever
    14. Svibanj 2020. 07:54

Hvala cure, jos cekamo vizitu da vidimo program... nadam se da ce uhvatit taj gel🤣

It’s a baby boy💙

14. Svibanj 2020. 07:59

Fever sretno!!

brankica09
    14. Svibanj 2020. 08:17

Jutro curke 🙈 beba bas nije cvrsto spavala, tesko se isprdi 🤦‍♀️ danas cemo kupit espumisan pa probat dal ce biti lakse 🤞
    Fever sretno 💪
    Kako je prosla noc kod vasih 👼?

maybaby
    14. Svibanj 2020. 08:28

Fever sretno!
    Mene planiraju sutra ostaviti u bolnici.. a ja ne bi još hahaha
    Rekla mi doktorica da će čekati do 42. tjedna ak se nista ne pokrene. Svaki dan će raditi ctg 3x i svaki drugi dan ctg i gledati plodnu vodu. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.