Da, mogle bi biti cimerice, pogotovo ako nam je i jednoj i drugoj receno da ostajemo 19.5.
Ma mene sad nije strah jer ne mogu vise i zelim da krene. Al sutra ce me bit😂😅
It’s a baby boy💙
Pozdrav cukree,nismo se dugo javljali…mi smo usli u 38tj i iskreno toliko sam nestrpljiva da ne mogu vise docekatiiii da trudovi krenu😁 ima li neka trudnica da je mozda imala onaj streptokok (BHSB) na zadnjim brisevima? Kako je prosao porod? Receno mi je da cemo dobiti antibiotik u toku poroda,pa me zanimaju iskustvaa? 😁 hvalaa🥰
Ja sam imala..Daju ti antibiotik svaka 4 sata prilikom poroda 🙃
Nadam se da ces dobiti samo jednom da ti nece trajati porod duze od 4 sata ,meni su 3 puta davali ja mislim
Ajde tjesim se da nisam jedina, bas sam se uspanicila citajuci po internetu o tome😬 nadam se da ce sve proci uredu sa bebom
Jahanara još malo ćeš se borit s bušom 🥰
Majuska koga nije strah 😁
Doduše više se bojim kaj će bit nakon poroda nego samog poroda 🙉 kao porod će kako tako proć, a onda slijedi oporavak pa kak ćemo mi s bebom, kaj ak ju ne može smiriti, kaj ak neće jest. Uglavnom me to ulovi pred spavanje, jadan moj muž 🙈
And26 ja sam ga imala i primila u porodu antibiotik s bebom je sve ok zasad nema.
Majuska ko kaze ja sam trece radjala pa sam se bojala😂.
Mi smo stigle doma imamo malo zutice no pustili su nas doma na suncanje.
Cure su stalno nad kinderbetom peru ih emocije smiju se,placu 😂.
A psi su opcinjeni bebom spavaju pod kinderbetom😂.
Sagijesi ti sutra na pregledu?
Jesam, valjda će me ovaj put pregledat i vaginalno, prošli put nije.
Vjerujem da hoce Sagi ipak je to skoro kraj sada. Sretno na pregledu!
Cestitam svim novim mamicama!Ajme kak su neke decki iznenadili umjesto curka😄👶🏻👶🏻💙
Vi koje ste u finalu drzim fige🤞🤞🙏Sve ce bit gotovo uskoro😊
Ja se dobro snalazim s bebacem,muz puno uskace,nekad i dobije spotanac u moru mojih hormona al onda se ispricam i bude mi zao.Bas vidim da me emocije soraju,jako sam sretna,jos da nema te nesigurnoatii jel dobro radim i kako i kada napraviti.Zelim max udovoljit bebi pa se brinem jel dovoljno.Imam podrsku i sve,ma samo da pustim da sve ide svojim tokom.Malac je super,voli jako papati,u pocetku samo dojila ali nemam dosta pa smo u kombinaciji sa dohranom.Moj papalica 💙💙💙
Jucer imao tj.dana..uhh koja je to ljubavvv
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji