Evo da se i ja javim nakon pregleda.
Ctg ok..nešto trudova kao, ništa posebno. Otvorenost nikakva, nisu mogli pregledati plodnu vodu.
Sutra opet ctg, a u ponedjeljak ctg i opet amnioskopija. Ako ne uspiju napraviti, ostajem u bolnici
url=https://lilypie.com]
I tko zeli Za Rotu to se privatno kupuje i daje se oralno cjepivo, do navrsenih 6 mj ide u dvije doze, poslije se više necmože davati
Da, rota je 500kn po dozi, daje se dvije doze oralno kak je i Fever rekla
Sad se cijepio 6u1 cjepivo ( inace ide s 2 mjeseca tocno)
Hvala Skoljka 😘, ostale curke sretno 😘😘
Moj pregled prosao dobro, plodna i dalje mlijecna, i dalje 1 prst otvorena, kad mi je izvadio amnioskop nesto je iscurilo i kad sam dosla doma vidjela sam komadic sluznog cepa ( bas izgleda ko zelatina, a ne ko iscjedak sto inace imam i onak je cvrsce... vidjet cemo do kraja dana oce izlazit sta
U pon idem ponovo ako ne krene prije.
It’s a baby boy💙
Moj pregled prosao dobro, plodna i dalje mlijecna, i dalje 1 prst otvorena, kad mi je izvadio amnioskop nesto je iscurilo i kad sam dosla doma vidjela sam komadic sluznog cepa ( bas izgleda ko zelatina, a ne ko iscjedak sto inace imam i onak je cvrsce… vidjet cemo do kraja dana oce izlazit sta
U pon idem ponovo ako ne krene prije.
Super za dobar pregled 👏
Meni je sluzni čep iscurio u tri navrata od jucer navecer. Za sada je jedino to rezultat jucerasnjeg pregleda i postupka (membrane sweep).
Bome Fever ti prodje termin🤗jel ti to prva beba?ne mogu sve pohvatat tko ima djecu
Fever bravo za dobar pregled! Kazu da su deckici tvrdoglavi, da se ne daju van! 🤞 da ipak krene prije iduceg pregleda!
Ako ne krene do pregleda u pon, ako ne bude guzve s porodima mozda ide indukcija onda, sve cu znati u pon kada dođem tamo
It’s a baby boy💙
Fever to je istina a ko muski😂moja frendica je dvije cure rodila tri tjedna ranije a decka 40+2 nije se dao van😂
Sortiraj odgovore
Najstariji