Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Daisy30
    08. Svibanj 2020. 13:27

sagi

Bravo za uredne preglede 🙂 prijavljujem i ja svoj.
    Daisy ja sam došla oko 20 do 9,a završila u 11 i 10, tak da moj baš nije bio taj brz 😁
    No, prvo kad sam trebala dati urin,tj onaj štapić. Trudnički mozak ga okrenuo na drugu stranu i bacim urin i mislim si bože glupače 🙈🙉
    Pa mi je dala drugi. Tak da ak si vidjela nekoh smotanog s kratkom kosom u bijeloj majici, to sam ja 😁 i nakon više od sata čekanja, sestra pita jel ima ko za trudničku velim ja da ja, kažem prezime i veli mi pa vi ste odavno bili na redu, zvala sam vas. Mislim mogla je zvat još jednom, očito je to moje drugo pišanje il kad sam bila kod dokt 😂 a bilo mi je čudno kaj sve obavljaju uzv osim mene 🙈
    .
    Al uglavnom sve ok, nije me gledala vaginalno jer sam kao prije 2 tjedna bila kod doktora zatvorena pa nema potrebe. CTG urdan, a procjena bebača 3100-3200. Za tjedan dana opet. I uzela mi je bris na streptokok pa ću vidjet u petak rezultae.

Haha mislim da sam načula taj razgovor o urinu, tad sam jos bila na ctg-u  ja sam ti sa svim bila gotova u 9:05 pa si me mozda vidjela na izlasku (crne tajice, siva majica i duza kosa s plavim pramenovima).

• MiniMa
    08. Svibanj 2020. 13:34

Cure super za dobre preglede 
    Fever bas mi je drago da si i ti docekala pratnju 🥰
    .
    Nocas opet spavala mozda dva sata sve skupa, cijelu noc i sad me pere takva vrucina i konstantno se znojim, pogotovo na preponama da su mi i gace rubno mokre... Kak sam smotana i da krene plodna voda necu skontat od znoja 🤦‍♀️

sagi
    08. Svibanj 2020. 13:47

Daisy30

sagi

Bravo za uredne preglede 🙂 prijavljujem i ja svoj.
    Daisy ja sam došla oko 20 do 9,a završila u 11 i 10, tak da moj baš nije bio taj brz 😁
    No, prvo kad sam trebala dati urin,tj onaj štapić. Trudnički mozak ga okrenuo na drugu stranu i bacim urin i mislim si bože glupače 🙈🙉
    Pa mi je dala drugi. Tak da ak si vidjela nekoh smotanog s kratkom kosom u bijeloj majici, to sam ja 😁 i nakon više od sata čekanja, sestra pita jel ima ko za trudničku velim ja da ja, kažem prezime i veli mi pa vi ste odavno bili na redu, zvala sam vas. Mislim mogla je zvat još jednom, očito je to moje drugo pišanje il kad sam bila kod dokt 😂 a bilo mi je čudno kaj sve obavljaju uzv osim mene 🙈
    .
    Al uglavnom sve ok, nije me gledala vaginalno jer sam kao prije 2 tjedna bila kod doktora zatvorena pa nema potrebe. CTG urdan, a procjena bebača 3100-3200. Za tjedan dana opet. I uzela mi je bris na streptokok pa ću vidjet u petak rezultae.

Haha mislim da sam načula taj razgovor o urinu, tad sam jos bila na ctg-uja sam ti sa svim bila gotova u 9:05 pa si me mozda vidjela na izlasku (crne tajice, siva majica i duza kosa s plavim pramenovima).

Ah, tad sam još bila zbunjena pa nisam niš doživjela 😂 možda bi i ja bila brzo gotova da nisam bila smotana 😁 nema veze, bitno da je sve ok 🙂

TinaVale
    08. Svibanj 2020. 13:49

Hm.. ima nešto sitno sukrvice.. Kao da me mesar pregledavao.. Čep je počeo ispadati doslovno odmah nakon pregleda.. Ctg je očitavao povremeno trudove, a nakon pregleda su baš počeli jači menstrualni...

• monalisa
    08. Svibanj 2020. 13:53

Tina meni nije ali je mojoj frendici, u srijedu je bila na pregledu i gledali joj plodnu prvi puta jer je otvorena 3cm i kaze cim je dosla doma osjeti dolje sve mokro, prvo je mislila da je plodna ali na kraju je skuzila da je veliki komad sluznog cepa i jucer navecer joj poceli trudovi i otisla u bolnicu

MickeyMouse
    08. Svibanj 2020. 13:57

Tina prati razmak bolova, imas i aplikaciju na mobitelu pa ako su pravilni to je to, meni je ispao dan poslije pregleda.
    Cure moje, ja muku mučim! Nije uopće htjela cicati po noći tu cicu! To jest pocica ovo sto nema kvrge i nema šanse vise. Jutros cica ogromna, crvena vruća, krenula bol već i ispod pazuha, temperatura opet 39,9 i zvala sam svoju doktoricu opće prakse jer moj ginic radi idući put 20.5 😱 i napisala mi je klavocin. Muž me masira, stavljam obloge kupus - luda sam! 
    Fever super za pratnju! E sada stvarno može van! Sigurno je to i čekao 

TinaVale
    08. Svibanj 2020. 13:59

monalisa

Tina meni nije ali je mojoj frendici, u srijedu je bila na pregledu i gledali joj plodnu prvi puta jer je otvorena 3cm i kaze cim je dosla doma osjeti dolje sve mokro, prvo je mislila da je plodna ali na kraju je skuzila da je veliki komad sluznog cepa i jucer navecer joj poceli trudovi i otisla u bolnicu

sad moram ići cijeli stan izglancati za slučaj da se nešto doista pokrenulo 

skoljka
    08. Svibanj 2020. 14:14

Ajde tina baci se na glancanje, pozuri se da stignes sve 😂. 
    Fever imas za zadatak 10 cucnjeva 😉. Super za pratnju 
    Miki a joj bas se gadno upalila, jel imas izdajalicu, jesi izdajala kad vec ona nije htjela cicati?
    Melorine ma nije nista bolje, opet ovo preko dana slabo, bas sam bucer isla brojati koliko tekucine popijem, preko 3l, znaci da mi nefali tekucine. U nocnom dojenju supwr se napune i ujutro do 12 se super pune i kad doji na 2 sata, e onda ovo poslije sve nesto jedva. Evo sad se bolje napunila ali nisam ga dojila od 10:30 cekam da se probudi. Nekim cudom je nocas spavao od 21h do 6h ujutro pa su mi jutros pucale, a ni ja se nisam probudila da se izdojim.
    Jahanara kako si ti?
    Monalisa 😂😂 znaci vas bebac ide na Njuskalo kad se rodi 🙈😂😂😂 preslatka je 💖

sagi
    08. Svibanj 2020. 14:33

TinaVale

monalisa

sad moram ići cijeli stan izglancati za slučaj da se nešto doista pokrenulo

Nakon glancanja će se pokrenut ako i nije dosad 😁

Fever
    08. Svibanj 2020. 15:13

Ja sam tri x danas isla na wc ne znam vise sta izlazi, idem sad pravit rucak i dobro se najest ak nesto krene🤣
    Stan uglancan, koferi spremni, muz malo manje ( mislim da ss on nadao da se pratnja ne odobri jer vidim da ga je strah😂)

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.