Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majuska
    08. Svibanj 2020. 15:18

Fever

Ja sam tri x danas isla na wc ne znam vise sta izlazi, idem sad pravit rucak i dobro se najest ak nesto krene🤣
    Stan uglancan, koferi spremni, muz malo manje ( mislim da ss on nadao da se pratnja ne odobri jer vidim da ga je strah😂)

Hahah moj muz se sav ozario kad sam rekla da zasad jos nema pratnje ...njemu  je frka i stajati ispred radaone 🙈🤪

08. Svibanj 2020. 15:20

skoljka

Ajde tina baci se na glancanje, pozuri se da stignes sve 😂.
    Fever imas za zadatak 10 cucnjeva 😉. Super za pratnju
    Miki a joj bas se gadno upalila, jel imas izdajalicu, jesi izdajala kad vec ona nije htjela cicati?
    Melorine ma nije nista bolje, opet ovo preko dana slabo, bas sam bucer isla brojati koliko tekucine popijem, preko 3l, znaci da mi nefali tekucine. U nocnom dojenju supwr se napune i ujutro do 12 se super pune i kad doji na 2 sata, e onda ovo poslije sve nesto jedva. Evo sad se bolje napunila ali nisam ga dojila od 10:30 cekam da se probudi. Nekim cudom je nocas spavao od 21h do 6h ujutro pa su mi jutros pucale, a ni ja se nisam probudila da se izdojim.
    Jahanara kako si ti?
    Monalisa 😂😂 znaci vas bebac ide na Njuskalo kad se rodi 🙈😂😂😂 preslatka je 💖

Evo meni je danas isto tako opet sa mlijekom i znas sto mislim da nas zezne. To nocno izdajanje tj preskakanje. Meni se isto preko noci napune tako da izdojim iz obe i muz ima dosta mlijeka da je hrani a ja spavam a tim preskakanjem smanjujem onda popodnevno. Maloprije sam joj iz obe 90 izdojila sto je njoj dosta jer sam skuzila da popodne manje jede, ali inace iz jedne bez problema bude preko 125. 

Fever
    08. Svibanj 2020. 15:39

Neverland se jos nije javila?

It’s a baby boy💙

• MiniMa
    08. Svibanj 2020. 16:02

Hahah Fever i moj je bio vidljivo odusevljen za odobrenu pratnju... NOT
    Sad ispada ko da ga tjeram, al u startu je reko da ce ic za podrsku, al da nece gledat hahaha
    Sad sto smo blize cilju, nesto se premislja 😂

Ja radim generalku kuce, al nekako u mislima 🙈
    Bas mi fali sna i nemam snage za nista 🙄

Valkris
    08. Svibanj 2020. 16:17

Skoljka, sjecam se da je tvoj malac dobio temperaturu od cijepljenja, daj mi. Pls reci koliko cesto si mu davala cepic, tj pola?
    Moj jadan tak neutjesno urla cijeli dan... 😪
    Kak se tvoj ponasao? 

skoljka
    08. Svibanj 2020. 18:46

Valkris

Skoljka, sjecam se da je tvoj malac dobio temperaturu od cijepljenja, daj mi. Pls reci koliko cesto si mu davala cepic, tj pola?
    Moj jadan tak neutjesno urla cijeli dan… 😪
    Kak se tvoj ponasao?

Oprosti tek sad vidim. Za cepis ti mora proci 6 sati, jedino ako dajes u kombinaciji sa sirupom mozes svako 4. Davala sam svako 6 pola cepica i bas kad prodje tih 6 on zakuri. Moj je bio miran, bas kao drugo djete jer je danima prije bio jako nemiran i stalno placljiv, pa mi to bio sok. Imao je 2 dana temp. E i mojnje plakao kad ga povrijedim u ubode. Mjenjala sam svako 6 sati one flastere, muka mi je bilo skinuti mu hlacice jer bi ga svaki put povrijedila. 

Valkris
    08. Svibanj 2020. 19:22

skoljka

Valkris

Kak se tvoj ponasao?

Oprosti tek sad vidim. Za cepis ti mora proci 6 sati, jedino ako dajes u kombinaciji sa sirupom mozes svako 4. Davala sam svako 6 pola cepica i bas kad prodje tih 6 on zakuri. Moj je bio miran, bas kao drugo djete jer je danima prije bio jako nemiran i stalno placljiv, pa mi to bio sok. Imao je 2 dana temp. E i mojnje plakao kad ga povrijedim u ubode. Mjenjala sam svako 6 sati one flastere, muka mi je bilo skinuti mu hlacice jer bi ga svaki put povrijedila.

Nije mi nitko spominjao sirup 🤦‍♀️
    Dala sam nakom 6h pola cepica i sad spava vec par sati (uz poneko kenjkanje) pa mi isto sad cudno jer mi je do tad bas neutjesno urlao.. 
    A taj frescopad sam ciljala na 8h mijenjati i sad mi ga zao dirati kad spava.. A proslo je 9h od kad sam ga stavila...
    Da, ja sam mu obukla neke siroke 3 broja vece hlace 😃
    Hvala 😘

Jahanara
    08. Svibanj 2020. 20:16

Sagi bravo za dobar pregled! 👏
    .
    Fever bas mi je drago zbog pratnje! To je tvoj malac i cekao😉
    .
    I moj muz je presretan sto nema pratnje, kaze da ga spasila korona.
    .
    Jagodica meni nitko nije odg na mail... napisala si da si pitala i da nema pratnje, al da ne mogu odg. Mozda se vidimo 12.5.😉
    .
    Mickey sad ce od antibiotika proci upala. Drzi se!
    .
    Skoljka ma kod mene nista, osjecam neki pritisak dolje i poboljevaju me ledja. Sad jel to zato sto sam sjedila cijelo popodne ili se nesto pokrece, vidjet cemo. 😊

skoljka
    08. Svibanj 2020. 20:29

Valkris

skoljka

Valkris

Kak se tvoj ponasao?

Nije mi nitko spominjao sirup 🤦‍♀️
    Dala sam nakom 6h pola cepica i sad spava vec par sati (uz poneko kenjkanje) pa mi isto sad cudno jer mi je do tad bas neutjesno urlao..
    A taj frescopad sam ciljala na 8h mijenjati i sad mi ga zao dirati kad spava.. A proslo je 9h od kad sam ga stavila…
    Da, ja sam mu obukla neke siroke 3 broja vece hlace 😃
    Hvala 😘

Ma nemoj ga dirati ako spava, kad ga budes presvlacila promjeni, jesi ga izrezala na 4 dijela, dovoljna ti cetvrtina. Ma sok je njima za organizam ta vakcina, jos dupla, super da se smirio. Kolika mu je temp bila, ja sam mu stavljala cepic kad je bila 38.1

skoljka
    08. Svibanj 2020. 20:32

To sa sirupom se ide kad je puno veca temp i nikako se ne uspjeva se skunuti sa cepicem. Onda se sirup daje 4 sata nakon pa se 20 min poslije tusira. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.