Ako ne krene do pregleda u pon, ako ne bude guzve s porodima mozda ide indukcija onda, sve cu znati u pon kada dođem tamo
Bas su ti rekli da ce te mozda inducirati? Mislila sam da se, ako je sve ok, porod inducira izmedju 41. i 42. tt
Daisy, dogovorila sam se s kolegicom da mi tada induciraju ako bude bilo mjesta. Inace znaju poceti vec s 40+5, ja sam u pon 40+4.
It’s a baby boy💙
Nistaaaa :-)
Nego Neverland me brine, nije se javila od dana prije dogovorene indukcije :-/
It’s a baby boy💙
Fever sokirala sam sam se kad sam vidjela da si 40 +...kako sam bila out zadnja dva tjedna nekako ste sve dosle u svoje termine 🤗🤗🤗
.
Cure koje ste rodile,kako ste vi po noci budile svoje bebice? Moj se zbog zutice nije nikad budio ni danju ni nocubpa sam ga ja budila svaka 2,nekad i 3 sata od pocetka zadnjeg dojenja.Sad je zivnuo i preko dana nekad sam trazi a nekad ga budim.Sad ne znam dal da ga nocu pustim da odspava 3 sata u komadu ili je rano za to? Ima 16 dana...
Fever sokirala sam sam se kad sam vidjela da si 40 +…kako sam bila out zadnja dva tjedna nekako ste sve dosle u svoje termine 🤗🤗🤗
.
Cure koje ste rodile,kako ste vi po noci budile svoje bebice? Moj se zbog zutice nije nikad budio ni danju ni nocubpa sam ga ja budila svaka 2,nekad i 3 sata od pocetka zadnjeg dojenja.Sad je zivnuo i preko dana nekad sam trazi a nekad ga budim.Sad ne znam dal da ga nocu pustim da odspava 3 sata u komadu ili je rano za to? Ima 16 dana…
Bidi ga, jos je mali da bi spavao dulje od 3 sata a da ne jede. Ne trebas ga skroz razbuditi, digni ga presvuci on ce se promeskoljiti i stavi ga cicati, bitno da uhvati cicu i da sise 🤪. Promjeni trakicu, ti jos trudna 😂😂😂
Mmamma kako ste vas dvije?
.
Skuzila sam da sve vi koje ste se zalile na silne bolove, lagana otvaranje sve ste ili docekale termin ili preale, a koje smo bile zabetonirane iznenada smo se ranije porodile 😂
.
Bas sam mislila da ce Fever ranije🙄
Sta je sa ostalim mamama nesto se sve polako prestaju javljati 🙄, a bas sam mislila da cemo sve nastaviti dijeliti svakodnevne aktivnosti i iskustva🙁
Miki kako si danas?
Fever sokirala sam sam se kad sam vidjela da si 40 +…kako sam bila out zadnja dva tjedna nekako ste sve dosle u svoje termine 🤗🤗🤗
.
Cure koje ste rodile,kako ste vi po noci budile svoje bebice? Moj se zbog zutice nije nikad budio ni danju ni nocubpa sam ga ja budila svaka 2,nekad i 3 sata od pocetka zadnjeg dojenja.Sad je zivnuo i preko dana nekad sam trazi a nekad ga budim.Sad ne znam dal da ga nocu pustim da odspava 3 sata u komadu ili je rano za to? Ima 16 dana…
Bidi ga, jos je mali da bi spavao dulje od 3 sata a da ne jede. Ne trebas ga skroz razbuditi, digni ga presvuci on ce se promeskoljiti i stavi ga cicati, bitno da uhvati cicu i da sise 🤪. Promjeni trakicu, ti jos trudna 😂😂😂
Mmamma kako ste vas dvije?
.
Skuzila sam da sve vi koje ste se zalile na silne bolove, lagana otvaranje sve ste ili docekale termin ili preale, a koje smo bile zabetonirane iznenada smo se ranije porodile 😂
.
Bas sam mislila da ce Fever ranije🙄
Zaboravila sam kako se mijenja 🙈🙈
Meni sluzni ispada i dalje tak da se nadam da ce to do pon biti gotovo :-D
I ja sam mislila da cu prije, bas sam nekako vjecno trudna🤣🤣 ono racunala sam da bi mi s 38 bilo idealno🤣🤣🤣
It’s a baby boy💙
Fever zasto bi da te induciraju? Vidis da se nesto pokrece, mozda krene samo do ponedjeljak.
.
Da, bas se mame slabo javljaju... nadam se da se grupa nece raspasti kad sve rodimo...
Sortiraj odgovore
Najstariji