Čituckam pomalo, nadoknađujem...monalisa i happyivy ne mogu vjerovat 😱💙 dobrodošao malecki 🤗
*rekla doktorica u 11h
Ja mu be bi vise davala lupocet ako nema temp, za bol ce mu pomoci flasteri, ali ti procjeni 🤷🏻♀️💙mom je sutradan bilo velicine oraha nateknito i tvrdo i iduci dan sve splasnulo.
Nisam dala lupocet vise, samo taj flaster o cini se sve ok :) i do kad moram stavljati te flastere? Jos danas cijeli dan ili kako?Valkriskako je prosla noc? Koji su to flasteri curke ? Obzirom da i nas ceka to cijepljenje da se pripremim 👀
Noć prosla super, 2 buđenja standardna, nije plakao uopce. S tim da je odspavao od 17 do 02 🙈 a ja svako malo temperaturu mjerila
Frescopad flasteri/oblozi. Kostaju 25kn u ljekarni
Nista mu nije naoteklo niti crveno, danas je super volje 🥰🥰
Jutro cure!
Fever cekamo vijesti s pregleda🤞
MiniMa rekla bi da je samo obilniji iscjedak. Meni je pojacan zadnjih par dana, isto nakon mokrenja.
*rekla doktorica u 11h
Ja mu be bi vise davala lupocet ako nema temp, za bol ce mu pomoci flasteri, ali ti procjeni 🤷🏻♀️💙mom je sutradan bilo velicine oraha nateknito i tvrdo i iduci dan sve splasnulo.
Nisam dala lupocet vise, samo taj flaster o cini se sve ok :) i do kad moram stavljati te flastere? Jos danas cijeli dan ili kako?Valkriskako je prosla noc? Koji su to flasteri curke ? Obzirom da i nas ceka to cijepljenje da se pripremim 👀
Noć prosla super, 2 buđenja standardna, nije plakao uopce. S tim da je odspavao od 17 do 02 🙈 a ja svako malo temperaturu mjerila
Frescopad flasteri/oblozi. Kostaju 25kn u ljekarni
Nista mu nije naoteklo niti crveno, danas je super volje 🥰🥰
Supe, snazan decko 👍🏻💪🏻
Ja sam stavlala dva dana, jer ga je bolilo i bilo naoteklo, ako mislis da tvog ne boli, pipaj prstima vidi reakciju, onda nemoras vise stavljati.
Brankica Frescopad flasteri, dodju 3 ili 4 u pakiranju, a taj jedan izrezes na 4 dijela. Iskreno puno je lakse sa njima nego da stavljah oblog sa vatom, i hladi svo vrijeme.
Ctg gotov, cekam dok.
Subota je samo smo ja i jos jedna zena ovdje..
MiniMa, samo obilniji iscjedak, imam to zadnja dva mj tak kao bjeljanjak, bude prozirno, nekad zuckasto, nista za zabrinuti se
It’s a baby boy💙
Na sto se cijepe bebe sa mjesec dana?
Mislim da ne ide cjepivo sa mj dana. Sa 2 mj ide kombinirano, DiTePer i jos nesto s tim.
I tko zeli Za Rotu to se privatno kupuje i daje se oralno cjepivo, do navrsenih 6 mj ide u dvije doze, poslije se više necmože davati
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji