Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LaLuna
    09. Svibanj 2020. 07:43

Čituckam pomalo, nadoknađujem...monalisa i happyivy ne mogu vjerovat 😱💙 dobrodošao malecki 🤗

Valkris
    09. Svibanj 2020. 08:00

brankica09

Valkris

skoljka

Valkris

*rekla doktorica u 11h

Ja mu be bi vise davala lupocet ako nema temp, za bol ce mu pomoci flasteri, ali ti procjeni 🤷🏻‍♀️💙mom je sutradan bilo velicine oraha nateknito i tvrdo i iduci dan sve splasnulo.

Nisam dala lupocet vise, samo taj flaster o cini se sve ok :) i do kad moram stavljati te flastere? Jos danas cijeli dan ili kako?
    Valkriskako je prosla noc? Koji su to flasteri curke ? Obzirom da i nas ceka to cijepljenje da se pripremim 👀

Noć prosla super, 2 buđenja standardna, nije plakao uopce. S tim da je odspavao od 17 do 02 🙈 a ja svako malo temperaturu mjerila
    Frescopad flasteri/oblozi. Kostaju 25kn u ljekarni
    Nista mu nije naoteklo niti crveno, danas je super volje 🥰🥰

Jahanara
    09. Svibanj 2020. 08:25

Jutro cure! 
    Fever cekamo vijesti s pregleda🤞
    MiniMa rekla bi da je samo obilniji iscjedak. Meni je pojacan zadnjih par dana, isto nakon mokrenja.

skoljka
    09. Svibanj 2020. 08:29

Valkris

brankica09

Valkris

skoljka

Valkris

*rekla doktorica u 11h

Ja mu be bi vise davala lupocet ako nema temp, za bol ce mu pomoci flasteri, ali ti procjeni 🤷🏻‍♀️💙mom je sutradan bilo velicine oraha nateknito i tvrdo i iduci dan sve splasnulo.

Nisam dala lupocet vise, samo taj flaster o cini se sve ok :) i do kad moram stavljati te flastere? Jos danas cijeli dan ili kako?
    Valkriskako je prosla noc? Koji su to flasteri curke ? Obzirom da i nas ceka to cijepljenje da se pripremim 👀

Noć prosla super, 2 buđenja standardna, nije plakao uopce. S tim da je odspavao od 17 do 02 🙈 a ja svako malo temperaturu mjerila
    Frescopad flasteri/oblozi. Kostaju 25kn u ljekarni
    Nista mu nije naoteklo niti crveno, danas je super volje 🥰🥰

Supe, snazan decko 👍🏻💪🏻
    Ja sam stavlala dva dana, jer ga je bolilo i bilo naoteklo, ako mislis da tvog ne boli, pipaj prstima vidi reakciju, onda nemoras vise stavljati. 
    Brankica Frescopad flasteri, dodju 3 ili 4 u pakiranju, a taj jedan izrezes na 4 dijela. Iskreno puno je lakse sa njima nego da stavljah oblog sa vatom, i hladi svo vrijeme. 

mom3
    09. Svibanj 2020. 08:56

Na sto se cijepe bebe sa mjesec dana?

Fever
    09. Svibanj 2020. 09:06

Ctg gotov, cekam dok.
    Subota je samo smo ja i jos jedna zena ovdje..
    MiniMa, samo obilniji iscjedak, imam to zadnja dva mj tak kao bjeljanjak, bude prozirno, nekad zuckasto, nista za zabrinuti se

It’s a baby boy💙

brankica09
    09. Svibanj 2020. 09:14

Hvala vam curke, kupit cu to 💪 

Jahanara
    09. Svibanj 2020. 09:15

mmammaa

Na sto se cijepe bebe sa mjesec dana?

Mislim da ne ide cjepivo sa mj dana. Sa 2 mj ide kombinirano, DiTePer i jos nesto s tim.

Fever
    09. Svibanj 2020. 09:38

https://ibb.co/Jddn395

Kalendar 2020 za cjepivo

It’s a baby boy💙

Fever
    09. Svibanj 2020. 09:40

I tko zeli Za Rotu to se privatno kupuje i daje se oralno cjepivo, do navrsenih 6 mj ide u dvije doze, poslije se više necmože davati

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.