Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    10. Svibanj 2020. 08:30

Sretan majcin dan curke 💐🐞💝

brankica09
    10. Svibanj 2020. 08:36

skoljka

Miki a joj to se kod tebe bas bilo zastopalo, siper da ste uspjeli izbaciti to sirasto.
    .
    Ja se evo sa svojim igram dodavanja dude 🙈, pljune jw al hoce je isti momenat nazad, pa se svadja sa njom, a spava mu se jos, mozda krpica preko ociju pomogne.

Skoljka tako se i moja svada s dudom 😂😂pljune pa hoce pa u krug 🙈 ja bas moram razmisljala moram narucit mazilicu da joj stavim na glavu 😂 vidjela sam dada i roko imaju lijepe maze 🥰

brankica09
    10. Svibanj 2020. 08:37

Fever

Jutro cure, kod mene jos nista😂🙈 sretan Majcin dan!

🤞 da se pokrene nesto , ajde bebo van 👼🙈

10. Svibanj 2020. 08:40

Sretan majčin dan 💐🌹🌻
    Mickey probaj stavljati sto vruci oblog i moras razbiti ako je jos koja kvrzica ostala, znam i sama da boli do suza dok se ne istisne. Mozes i naliti vrucu vodu u bocicu malu pa rolas od pocetka pa prema vrhu bradavice.
    Moja spava uglavnom na trbuhu i iako znam da ne bi smila po noci, ona nece nikako drugacije da spava. Na leđima spava samo kad je u kolicima, na boku eto nikada.
    Isto je po noci presvucam samo ako se ukaka, ako ne isto ujutro pelena sigurno kilu ima 😂
    K1d3 i dalje dajemo nisam primjetila da joj ista smetaju.
    Jucer je citavo popodne skoro prespavala u kolicima vani. Manje pisem kad neznam sto da napisem kad je skoro uvijek sve isto, a nesmim je previse hvaliti 😁

• MiniMa
    10. Svibanj 2020. 08:43

Mamice sretan nam Majcin dan 💞🥰💐

• Pupi30
    10. Svibanj 2020. 10:16

brankica09

skoljka

Pupi30

Ma znam da ne smije spavati duze od 3 sata i da ga trebam buditi…meni samo nije jasno nesto…evo npr. 2 h i 15 min sam ga krenula buditi…nema sanse da otvori usta ako ga bar 15 min nisam razbudjivala (presvlacenje,skidanje do gola,skakljanje i sl…) u 2 i 30 smo krenuli s hranjenjem i gotov je sad ( 3 i 20) uz jos jedno skidanje u pola hranjenja jer mi je zaspao na cici nakon 10 min…E sad ono sto mene zanima je jel ga ja budim 2 sata od sad,nakom sto je pojeo,dakle u 5 i 20 ili racunam od pocetka zadnjeg hranjenja dakle u 4 i 30? Moja patronazna kaze ovo drugo.Meni se to cini pre brzo jer on uspije odspavati sat i imam osjecaj da bude jos sit i da mu nije do hrane tako brzo…

Tako kako ti je patronazna rekla. Mozda on pojede dovoljno u tih 10 min koliko mu je potrebno, ako sisa cijelo vrijeme. Budi ga svaka 3, nemoj svaka dva, sigurno ni ne ogladni po noci nakon 2 ssata
    Pupi i mi smo imali zuticu, probaj sa vlaznom maramicom , tako sam ja svoju kad se nije mogla probudit 👀 meni patronazna rekla od kad pocne sisat racunamo 🙈
    Skoljka ovo za pelene kak zna biti teska od piskanja, nekad ostanem u soku kolko je teska 👀 po noci moja nekad prdne i malo pokaka pelenu a ja to nisam skuzila i onda ne mijenjam 🤷‍♀️ mijenjam ako je ukakana i najvise voli kad se presvlacimo pokakat me, neku noc skinem pelenu, i cujem prdi i odjednom prrrrrrrrr nema kraja, meni po trenirci odletilo, potkosulji na pod , jos ugazim sa carapom u kakicu 😂😂 to su bili rafali 😂

Ma sve zivo smo probali...ne pali nista osim skidanje u pelenu i ta budnost traje kratko...poluditi...Bas vise ne znam sto napraviti.A dok je na cici moram ga bez prestanka stipati da izdrzi budan bar malo. Ne znam vise sto bi racunala kao pocetak hranjenja kad to hranjenje sa 3 razbudjivanja u medjuvremenu traje  sat ipo nekad 🤷‍♀️😫 Koliko je tvojoj trajala zutica?

Boa35
    10. Svibanj 2020. 10:48

Mamice sretan vam Majčin dan 💞
    Čitam vas svaki dan, al nikako da uhvatim vremena da se javim.. imami svaki dan neku fazu ili nespavanja ili kenjkanja.. ne želi više da je tata uspava 🙄 u stanju je njurgati pola sata, ali ne bi oči zatvorila..ja je uzmem i u roku minute zatvori oči i zaspi..nevjerojatno..s leđa me bole užasno, nije više baš lagana, ima 5.5kg..jedno ju je nosit koju min, al uspavljivanje nam zna trajati i po pola sata 🤦
    sutra ćemo joj ići kupiti onaj kosi jastuk za spavanje, jer ovo je mučenje i za nju i mene..čim je u vodoravnom položaju to je izvijanje, stenjanje, cviljenje..kad je stavim na jastuk spava da se ne pomakne sat vremena. Ima li neka od vas iskustva s tim jastukom? 
    .
    Tina ja mjenjam pelenu po noći samo ako je kakala.. u 22h stavim čistu i do 8ujutro je u toj.. ali prije smo je mijenjali bar dva put po noći kad je kakala iza svakog podoja. 
    MickeyMouse 🤞 da prođem čim prije tegobe s cicama! 
    Pupi30 pa što malecki cica sat vremena? Koliko je od toga aktivno cicanje? Ja sam svoju micala s cice kad nije aktivno cicala..i evo sada nikad ne cica duže od 10min.. jedino ako se uspavljuje pustim je koju min duže na cici da je ne moram uspavljivat na rukama. 
    Vidiš, nama su u bolnici rekli da se gleda vrijeme kad su završili s cicanjem i od tad vrijeme mjeriti za sljedeće hranjenje 🤷 a patronažna nam rekla od početka hranjenja. Svako svoje ima.. 
    .
    Trudnice, vašim bebačima je baš lijepo u bušama i ne daju se van 🤪🥰

My baby
    10. Svibanj 2020. 10:49

Jutro curke! Sretan Majcin dan 

• Pupi30
    10. Svibanj 2020. 11:04

Karla89

Mamice sretan vam Majčin dan 💞
    Čitam vas svaki dan, al nikako da uhvatim vremena da se javim.. imami svaki dan neku fazu ili nespavanja ili kenjkanja.. ne želi više da je tata uspava 🙄 u stanju je njurgati pola sata, ali ne bi oči zatvorila..ja je uzmem i u roku minute zatvori oči i zaspi..nevjerojatno..s leđa me bole užasno, nije više baš lagana, ima 5.5kg..jedno ju je nosit koju min, al uspavljivanje nam zna trajati i po pola sata 🤦
    sutra ćemo joj ići kupiti onaj kosi jastuk za spavanje, jer ovo je mučenje i za nju i mene..čim je u vodoravnom položaju to je izvijanje, stenjanje, cviljenje..kad je stavim na jastuk spava da se ne pomakne sat vremena. Ima li neka od vas iskustva s tim jastukom?
    .
    Tina ja mjenjam pelenu po noći samo ako je kakala.. u 22h stavim čistu i do 8ujutro je u toj.. ali prije smo je mijenjali bar dva put po noći kad je kakala iza svakog podoja.
    MickeyMouse 🤞 da prođem čim prije tegobe s cicama!
    Pupi30 pašto malecki cica sat vremena? Koliko je od toga aktivno cicanje? Ja sam svoju micala s cice kad nije aktivno cicala..i evo sada nikad ne cica duže od 10min.. jedino ako se uspavljuje pustim je koju min duže na cici da je ne moram uspavljivat na rukama.
    Vidiš, nama su u bolnici rekli da se gleda vrijeme kad su završili s cicanjem i od tad vrijeme mjeriti za sljedeće hranjenje 🤷 a patronažna nam rekla od početka hranjenja. Svako svoje ima..
    .
    Trudnice, vašim bebačima je baš lijepo u bušama i ne daju se van 🤪🥰

Da...nekad i pola sata ali nikad krace...prosjek mu je 40,45 min...on povuce 2 puta pa ga ustipnem pa jos dva pa ga ja opet...i tako borba 🤦‍♀️🤦‍♀️ ako ga maknem.on ce zaspati odma i da se njega pita nebi jeo 10 sati ja mislim

Daisy30
    10. Svibanj 2020. 11:08

Moj pregled gotov :) s obzirom da je nalaz jako dobar, doktorica je rekla da me ne bi sad inducirala vec da ce vrlo vjerojatno to doci prirodnim putem. Cak je rekla da se mozda vidimo danas popodne jer i CTG je biljezio iregularne kontrakcije (koje sam ja osjecala kao njegove pokrete, nije me boljelo...).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.